Hotelurile Formula1

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Am constatat ca pretul unei camere la HF1 in Amsterdam este mai mare decat pretul unei camere la acelasi hotel in Paris. Acelasi lucru se intampla si la Etap Foarte ciudat... in fine...

Am o intrebare pentru fetele din Paris sau care au stat la HF1 din Paris: de la care dintre hotelurile F1 este mai usor de ajuns centru?

Am gasit asa:
Formule 1 Saint Denis centre Basilique
Formule 1 Gennevilliers Asnières
Formule 1 Saint Denis Stade
Formule 1 Roissy Aéroport CDG PN 2
Formule 1 Paris Porte de Saint Ouen
Formule 1 Paris Porte de Montreuil
Formule 1 Paris Porte de Châtillon

Am aceeasi intrebare pentru Etap. Care este mai aproape de centru?

Etap Hotel Saint Maurice
Etap Hotel Paris La Villette 19ème
Etap Hotel Issy Les Moulineaux
Etap Hotel Paris Porte d'Italie est
Etap Hotel Paris Porte de Bercy
Etap Hotel Paris Porte d'Italie ouest
Etap Hotel Paris Porte d'Orléans
Etap Hotel Paris Porte de Vanves
Etap Hotel Paris Porte de Pantin
Etap Hotel Paris Porte de Saint Ouen
Etap Hotel Gennevilliers Asnières
Etap Hotel Paris Porte de Bagnolet
Etap Hotel Roissy CDG Paris Nord 2
Etap Hotel Paris Porte de Vincennes
Etap Hotel Paris Porte de Montreuil
Etap Hotel Paris Porte de la Chapelle
Etap Hotel Paris Porte d'Aubervilliers
Etap Hotel Courbevoie Paris la Défense 1
Etap Hotel Bezons
Etap Hotel Meudon

Sper ca ma puteti descurca intr-un fel, ca sa nu stam sa barzaunim prea mult cand vrem sa ne ducem la hotel sau sa plecam de-acolo spre centru.

Multumesc mult.

Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Nu stiu cum ecu Formula 1 in Amsterdam, dar Etap-ul e relativ departe (adica la aeroport) si de acolo pina in centru ai ceva de mers. Daca esti cu masina, e ok. Daca e sa mergi insa cu mijloace de transp. in comun, "cit iei pe mere, dai pe pere" , asa ca, mai bine te cazezi in oras. Si sa stii ca de la gara mergind spre zona centrala sunt hoteluri unul linga altul si la toate scria "camere libere" desi pe net nu le-am vazut libere (de ex. la ABBA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Grupul ACCOR (de care apartin hotelurile Formule 1, Etap, Ibis, Novotel) este francez si cred ca din cauza asta preturile sint mai mici ca in alte tari. Am constatat-o si eu la Etap si Ibis in Germania si Elvetia. Plus ca in Franta (sa fac reclama, nah!) hotelurile, nu numai cele ACCOR, sint in general curate (eu una n-am intilnit care sa nu fie) si relativ ieftine, mai bine zis un bun raport calitate-pret.

La Formule 1 stiu ca am stat in nordul Parisului, cred ca era Saint Denis Basilique. Eram un grup de studenti si nu stiam prea bine ce si cum. Ideea e ca e o zona de evitat, nesigura noaptea.

Hotelurile Etap care sint "Porte de..." sint OK, sint linga o statie de metrou. N-am fost in nici unul, dar am trecut pe linga cele din Porte de Bagnolet (nord-est), Porte d'Italie si Porte d'Orléans (sud).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Buna.

Zenobia, eu am fost week-end-ul asta la Paris si am stat la Formule 1 Paris Porte de Saint Ouen. Este un metro destul de aproape, dar pana in centru (mai precis la Louvre, unde am vrut noi) schimbi de 2 ori. Nu stiu cum sunt celelalte hoteluri F1 din Paris, dar pe asta eu nu prea il recomand (desi ieftin si curat), cica geamurile la camere sunt blocate (din ordinul primariei) si nu le poti deschide...am avut o noapte mai mult de nesomn pt ca nu se putea respira.

cu bebe2 & David, pilotul "avid" (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Multumesc, Dama

Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput