Aradence minunate! (74)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ada, este iaurt de la Helvetica Milk. Are termen de valabilitate pana in 26 asa ca poti linistita sa i-l dai lui Vladut. Sau Iuliei daca il mananca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

No ceau!

Mara a urlat tot drumul pana la Nico, apoi a adormit. Am sarit peste baita, doar am schimbat-o in "pijamale", i-am dat sa pape si la somn iar.
Daaaaa, super fain la Ada. Ar trebui sa repetam faza mai des.
Suntem gasca faina, intr-adevar Ioana, si tu esti super .

Acum ma fac de ras: am venit cu farurile stinse pana la primarie cand mi-a facut semn un politai sa le aprind, bine ca nu m-a oprit sa-mi dea amenda. Ca eu le-am aprins cand am plecat de la Ada, dar cum aia din sens opus imi tot faceau semn cu farurile, am crezut ca am faza lunga, si am aprins doar pozitiile crezand ca e faza scurta

Somn usor!

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

aaaa, da. Si a mea e la fel, doar ca e galbena. Oare are vreuo denumire? Stie cineva cum ii zice la chestia de pus cupe de inghetata?

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Cristina, bine ca n-ai patin nik.

Eu vorbesc serios ca repetam cat de curand.

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Deci aveti pozele www.flickr.com/photos/8892421@N05/sets/72157600435188400/" target="_blank">AICI!!!!

(sper sa se vada ca nu ma stiu inca cccc cu flickr-ul ala de nu-l poti pronunta)

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ce fain v-ati distrat. Ma bucur mult pentru voi!
Am vazut ca a fost si Clau, ce rau imi pare ca ccc cu ea chiar nu m-am mai vazut de mult.
Observ ca nu mi-ati dus lipsa...erati niste doamne daca aduceati o poza cu mine, sau faceati un baner sau v-ati fi facut tricouri cu numele meu

Va pup si astept si alte poze!

PS; sa nu uit...toti copilasii sunt SUPERBIIIIII (voi NU! ), dar am ramas timp de cateva secunde bune si m-am uitat la cardabosii lu Matia...mmmmm e numa bun de muscat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Salut!
Abia acum am ajuns si eu la calculator. Tudor abia la 12 a adormit.
Si noi ne-am simit tare bine. Chiar asa , trebuie sa ne vedem mai des.
Clau, te-am pomenit si pe tine...
ma duc sa vad pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

In sfarsit dorm si ai mei. Noi am tras o fuga pana la Cicir si am stat si acolo o gramada. Adelina a adormit in masina si acasa era fresh.
Ne-am simtit si noi tare bine, sunteti intr-adevar minunate fetelor, a stiut Clau cand a schimbat titlul subiectului.
Merg si eu sa vad pozele.

Edit: fac greseli de scris din cauza tastaturii noi, nu stiu scrie cu ea.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Si noi ne-am simtit bine la Ada. Daria un pic s-a plictisit. Trebuie sa-i gasim si ei parteneri ceva mai mari.

de la Ada ne-am oprit in fata la Primarie sa vedem artificiile, care ne-au speriat ingrozitor pe mine si pe Matia.

Apoi am pescuit-o pe fetita prietenei mele asa ca

Tanam-tanam

AM 4 COPIII!

Maine plecam cu totii la Minis.

Copii bolnaviori cum sunt?

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ola!

Miha ce artificii????

Clau chiar am zis ieri ce fain era daca nu erau pruncii bolnaviori si puteati veni si tu si Diana si Carmen....sper ca data viitoare sa fie toti pruncii sanatosi sa fim cat mai multe(nu ca acum n-am fost o gramada....)

Alinush ai incercat sa vezi dc merge DVD-ul?

Nu mai pune nimeni poze?????????
Eu ma duc la impachetat ca plecam la Craiva imediat(adik dupa ce mananca gandacii scumpi)!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii

Mergi la inceput