Aradence minunate! (74)
Raspunsuri - Pagina 23

flavia ramona spune:
Fetelor Ada ne asteapta cu placere, dar din pacate nu reuseste sa intre pe net. E acasa la orice ora. Noi mergem in functie de cum se trezesc pruncii.
Diana, Carmen, Clau ii pare rau la Ada ca nu reusiti sa veniti.
Am cumparat cupe din plastic pt inghetata. Nu sunt foarte mari ca numai asa am gasit si vroiam sa o scutesc pe Ada de drumuri, dar cine mai doreste mai cere o portie .
Clau, imi pare rau ca nu vii. Sper sa va faceti bine toti.

Claudelu spune:
cred ca ar fi cazu sa merg la medic dar mi-e frica, mi-e frica ca mi-l pune in gips
Ma doare tare rau si pe langa asta mi s-a si umflat
Ce rau imi pare ca nu pot veni la Ada, m-as fi dus ca un caine. Chiar aveam nevoie de o iesire, de o schimbare de "aer"

adablackcat spune:
in sfarsit!!!!!!!!! Am reusit sa ma conectez!
Abia la 3 am ajuns si eu acasa. Noroc ca am facut deja cozonacii si salamul de biscuiti. Am fost la Teba unde m-am intalnit cu Alina m. Abia astept sa veniti. Eu sunt tare in urma cu lucrul prin casa. In birou mai am de facut doar registrul de casa pe doua zile... Nu stau chiar asa rau cum ma asteptam. Noroc cu cumnata care ma ajuta.
Miha, am aici o nepoata de 11 ani...asa ca va avea si Daria cu cine pove pe aici.
Flavia merci de cupe... Daca aveti ceva instrument cu care se pune inghetata in cupe sa aduceti pls, ca al meu e de plastic si se indoaie de mama focului! Nu stiu ce mai vroiam sa scriu...
Gabi, acum dau pm.
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

alinamoro spune:
Am scris un mesaj lung si din greseala am apasat back si s-a "dus". Am schimbat tastatura si parca nu mai stiu scrie cu asta.
N-am avut net de aseara cand a fost furtuna.
Va zic la intalnire ce am scris ca nu mai am timp acum sa repet.

pufymic spune:
Nici eu n-am mai avut net si nici telefon de azi-noapte de la furtuna.....
Abia astept sa ne intalnim!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii

pufymic spune:
Na vad ca nimeni n-a aparut in zona.
Eu mi-am imbaiat goangele, le-am dat sa pape, pe al mare l-am spalat pe dinti si-acum asculta Baby Einstein in loc de noapte buna!
Imediat pun si pozele pe net!
Eu m-am simtit super bine la intalnire, vad ca si fetele noi(ca sa zic asa ca eu nu le-am mai intalnit pana acum) sunt ff faine.....ce mai !Suntem o gashca pe cinste!
Na ma duc sa ma ocup de poze....revin!
Eu

adablackcat spune:
No, am intrat sa scot ceva de pe mail, si am zis sa va zic noapte buna. A fost tare fain, tre sa repetam! Am ramas cu o gramada de sucuri si placinte...
Acum imi zice Iulia ca un baiat i-a zis ca vrea sa se indragosteasca de el, Alex fiind baiatu' ala.
poze

pufymic spune:
Ada ce m-am distrat de faza cu Iulia ta!Beton!
Restul fetelor?????
Eu

adablackcat spune:
Flavia, mi-ai dat sa pun ceva la frigider, pentru bogdi ceva papica probabil, si acolo a ramas...
poze

flavia ramona spune:
Acum am aterizat si eu acasa. Bogdi a adormit pana am ajuns la mami si l-am pus la san, dar a auzit-o pe Lisa si s-a trezit asa ca am ramas si le-am facut baie la amandoi, apoi am terminat de facut placinta si am venit acasa. Al meu sot e la un chef, dar eu nu mai am chef sa merg, ma pun sa-i fac referatele sau ce reusesc sa fac acuma seara si apoi la somn ca sunt rupta.
M-am simtit foarte bine la intalneala. O sa pun poze maine ca acuma seara nu am nervi. Ada, mi-am uitat chestia aia de pus inghetata (nu mai stiu cum ii zice acum ), dar nu e o problema, o iau eu de la tine cand ne mai vedem.
Apropo, ai un sot fain. Am stat putin la povesti despre asinile voastre de transport si despre porumbei .