Aradence minunate! (74)
Raspunsuri - Pagina 22

Melania 14 spune:
No acu' esti si psihic daramata mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !

Claudelu spune:
Salut!
Vad e momentul meu de plans. Ca sa fiu si eu lovita, schiopatez
Am calcat stramb si acum abia calc pe picior
Sanatate maxima copilasilor! Intradevar se pare ca e "la moda", vorba lui Carmen
Atat in Vlaicu la mami cat si in Micalaca aproape toti vecinutii sunt cu diaree, voma si febra
Raul a fost printre primii
Ieri am fost la control cu piticu si avem amigdalita Ne-a trecut pe antibiotic.
daca Miha nu-i terminata psihic, va spun sincer ca eu sunt...atat psihic cat si fizic
PS: imi cer scuze dar n-am vazut nici macar o poza

Melania 14 spune:
Woooooooooooooooow fara bufnite de data asta?????????? pe unde umblati?
Alina ai reusit sa dai setul de hainute a lui Mel?
Clau nasol cu amigdalele astea.Dar are ceva congenital la ele?sunt mai mari sau mai mici sau ceva care sa-i dea predispozitie la amigdalitele astea dese? Ai grija pe unde calci si cum o faci!
Pe Mel am trecut-o pe lapte de soia si regim,biotics si debridat sa vedem ce iese.Sper sa-i treaca repede pt ca sufera dupa ciocolata si inghetata .Gatul zice ca nu o doare si nici febra nu a mai facut de aseara.Miha nu am aplicat tratamentul tau,l-am last ca plan B.
mami Carmen si
POZE
ASA DA-ASA NU !

Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Melania 14
Clau nasol cu amigdalele astea.Dar are ceva congenital la ele?sunt mai mari sau mai mici sau ceva care sa-i dea predispozitie la amigdalitele astea dese? Ai grija pe unde calci si cum o faci!mami Carmen si
POZE
ASA DA-ASA NU !
DESE? Pai e prima oara cand face amigdalita.
AM luat eu costumasul ala a lu Mel, doar ca inca n-am apucat sa merg dupa haine.

gabitzica spune:
Clau, imi pare rau de voi.Nu vi fara Raul? Hai ca mai am loc, ca Anca il tine in brate pe Alex.
Nico, cum esti?

Claudelu spune:
quote:
Originally posted by gabitzica
Clau, imi pare rau de voi.Nu vi fara Raul? Hai ca mai am loc, ca Anca il tine in brate pe Alex.
Nico, cum esti?
Gabi nu vin...nu m-as simti bine fara el si mai ales ca eu acum sunt putin handi, nu pot umbla, abia pun piciorul in pamant. Azi am primit dezlegare de la sefi sa mananc in birou. (la noi se mananca doar in cantina)

alina33 spune:
Salutare fetelor, am vb cu Cristina si mi-a zis de intilnire.
Am sa vin si eu. Voi pe la ce ora va urniti? Noi cred ca pe la 18.30.E bine?
Ada, am cooptat-o si pe sora-mea sa vina sa va cunoasca (are o fetita de 2 ani si 4 luni) ce zici ne primesti?
Incerc sa mai intru o tura si dupa amiazxa
Pupici la copii bolnaviori, Dragos a avut febra mare 1 saptamina si stiu cum e dar acum e bine si apt pentru a frecventa comunitatea
Alina si Dragos-3 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

gabitzica spune:
Alina, noi mergem mai repede un pic. Eu o sa il aiu pe Tudor la 16.30 de la gradi, dupa care o iau pe Anca din centru, probabil pe la 17.30 ajungem la Ada. Flavia si ea a zis ca pleaca mai repede. Fain ca vine si Lili.

maria_rubi spune:
Alina, si eu le iau pe Nico si Maia pe la 17, deci cam pe la 17.30 ajungem la Ada. de
Mara
POZE