Aradence minunate! (74)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Gabi si eu m-am gandit ca febra e din cauza inghetatei iar diareea si scaunul moale de la faptul ca e "la moda".Acum sa vedem.Febra mai are dar nu a mai varsat,zice ca nu o doare gatul dar scaune moi tot mai are.Eu folosesc piper alb si chiar imi palce mai mult decat cel negru .
Alina de cand se uita la desene,pe DVD nu la TV,a devenit tare dragastoasa.Vine si ne pupa din proprie initiativa,ne spune ca ne iubeste si am vazut ca s-a schimbat comportamentul si fata de fratiorii mai mici a prietenilor ei.

Fetelor va multumesc pentru urari.La anul e sarbatoare mare,da.Sper sa o sarbatorim in 4 (2+2in1).

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Bine ai venit pe lume Elisa! Alina, refacere rapida si sa veniti cit mai repede acasa.
Carmen, multi ani fericiti impreuna. In 11 iulie si noi facem 9 ani.
Multa sanatate Melaniei si lui Raul!
Am vazut pozele cu copilasii frumosi. Alina, hai ca e o finuta Adelina... Si Mel e tare pupacioasa...
Aseara am vorbit cu Alina 33 si zicea ca poate vine si ea miine.
Sper sa venim si noi, daca avem mijloc de transport...
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristina am vorbit azi cu Alina 33 si am inteles ca va duce ea.
Eu sa ii duc pe Anca si Alex.
carmen chiar ma gandeam dupa ce am scris mesajuil ca trebuia sa iti urez " la anul in 4". Chiar, cand va apucai de treaba asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La noi aceeasi tarasenie ca la Mela dar fara febra. Ca sa nu fim darnici sa dam la altii plus ca-i neplacut sa merg in vizita cu un copil cu diaree noi nu vom veni. Dar va uram distractie placuta si vrem multe poze.

Alina, am vazut pozele cu Adelina si Dragos, Adelina e o adevarata domnisoara finuta ca si fiica-mea!

Mi-am mutat pozele de pe yahoo pe webshots, munca de chinez batran dar am reusit. Macar am scapat de-o grija.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor, va multumim de aprecieri si laude.

Diana, apreciez "modestia" cu privire la domnisoarele noastre.
Sanatate puiutilor!
Eu am mutat pozele pe flickr si le-a importat rapid toate albumele, nu a trebuit sa la mut pe rand, erau cateva site-uri pe care importa pozele de pe yahoo si era mai usor.

Carmen, abia astept sa ne anunti un test de sarcina pozitiv.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Carmen, scuza-ma si pe mine ca nu v-am urat nimic, sunt cam pe alta lume zilele astea , asadar "La multi ani!" si dragostea voastra sa infloreasca zi de zi.
Sunteti o familie frumoasa.

Noi maine venim cu "fratiorii", adica Alesio si Nicolas, in functie de orele de somn, eu sper ca in jurul orei 17.

Alina, Adelina e o dulceata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

spuneti-mi si mie cum fac sa import pozele de pe yahoo pe flikr...ca io am intrat pe flikr dar nu pricep nimic de acolo. Pe bune! Oi fi io tampita!

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mai fetelor dar ce-i iarasi cu atatia puiuti bolnaviori?Sa le treaca repede!

Acum seara am vb la telefon cu Claudia_maria si a zis ca incearca si ea sa vina maine cu pitica la Ada, dar nu pormite ca nu stie cand scapa de la sv.
Si era f fericita ca are o nepotica de o saptamana!A nascut sora ei din Australia!Teodora-Maria o cheama pe micuta!

Deci sa vedem cine vine maine ca vad ca nimeni n-a facut inventarul

1.Flavia cu Bogdi
2.Gabi cu Tudor +Ioana
3.Anca cu Alex
4.Alina33 cu Dragos
5.Cristina cu Carina+Alexandra
6.Miha cu Daria+Alex+Matia(vii Miha, nu?ca eu asa am inteles)
7.Cristina cu Mara
8.Nico cu Maia
9.Alinush cu Dragos+Adelina
10.Eu cu Alesio+Nicolas

Am lasat pe careva pe dinafara???Sau am trecut fete care nu vin pe lista?

Hildegard voi veniti????

Carmen ti-am admirat pupacioasa mica!E tare scumpa!

Alinush vezi ca maine o sa am la mine si DVD-ul ala cu BE pe care de mult tot trebuia sa ti-l dau.Daca nu pomenesc de el sa imi aduci aminte!

Ma duc sa-mi termin treaba ca au adormit teroristii.....noapte somnoroasa!!!!!!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Noooooooooooooooooooooo stati! numai in august incepem si avem "fereastra" pana in noiembrie cand Ovi merge la un alt control si atunci vor trebui alte investigatii cu iradiatii si uite asa.

Azi am fost la Selgros si ne-am intalnit cu Miha.Daria si Alex au venit sa o salute pe Mel care era deja in masina si nu se mai dadeau dusi.Asa ca Miha era dispusa sa plece si sa-mi lase copiii in grija , mie-mi trebuie "pregatirea psihica" din cele 9 luni pt inca unul .Oricum spunea ca e daramata,psihic probabil pt ca fizic....nu se vedea.

Fetelor inca o data multumim de urari,vi le intorc si voua.Cateodata nici mie nu-mi vine sa cred ca a trecut atata timp.Suntem impreuna de 12 ani si Ovi e inca normal cu una ca si mine acasa

Nici eu nu prea am inteles ce se intampla cu Niko!?

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Na salut, eu am citit tot si am vizionat dtoate pozele fara exceptie, dar de raspuns n-am mai avut vreme . Saptamana asta am tras la lucru ca un rob , plus acasa pana la 1-2 noaptea asa ca sunt cam lovita in freza.

Carmen fizic eram daramata ca eram plecata cu pruncii de acasa de la ora 3. Psihic stau foarte bine. Chiar sunt sus de tot.Mi-a mers bine saptamana asta, am incheiat contracte barosane, am angajat doi oameni noi, copii sunt ok......

Noi azi am fost la film la Dacia. A fost Sreck al 3-lea ( nu stiu daca am scris bine) . Ce fain e filmul.Matia nu a avut rabdare mai mult de 20 de minute. Cred ca l-a deranjat sonorul care e un pic prea tare. Asa ca o parte l-am vazut din hol. Dar apoi a adormit.

Maine dimineata ma duc cu ei la Dorobanti. Mi-am bagat picioarele in el de lucru ca nu mai pot si duc pruncii la scalda. Apoi la Ada. O sa fie o zi plina.

Si eu am ceva loc in masina, nu trebuie sa duc pe nimeni?

Ma duc ca am luat 2 guri de bere de la omu si-s in cap.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput