Aradence minunate! (74)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Of Clau ce rau imi pare ca nu veniti!Sanatate multa lui Raul si sa ii treaca repede!Si lui Clau sanatate si sa nu se mai planga atat!

Flavia te sun mai incolo putin daca sunteti treziti!(sper sa nu va trezesc eu)

Si eu aveam aceeasi nelamurire p[rivitor la cum a nascut Alina.....oricum important e ca e bine si ea si Elisa!

Deja urla si se miorlaie trupa.....ma duc sa-i calmez!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Clau,probabil e raceala,am patit si eu o data,eram toata transpirata ca muream de cald si am dormit descoperita,iar dimineatza eram intepenita de jumate din spate,nu mi-a trecut decat cu Polidin injectabil.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina am vazut toate pozele. Adelina e o scumpa ca de obicei. Vladut semana foarte bine cu Dragos al Alinei 33, doar ca e varianta mai durdulie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Clau, sa treaca repede lui Raul si sotului. Pupici de la noi

Ildi, eu lucrez intr-o institutie de stat...

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Clau, imi pare rau ca nu poti veni, multa sanatate lui Raul.
Nu vii fara el? Sau poate e mai bine pana maine si vii cu el.
La Clau poate ar fi bun un unguent antiinflamator pe spate.

Gabi, mi se pare si mie ca seamana Vladut cu Dragos al Alinei la ochi. Vladut e un scump si un pupacios, tot tremura cand o pupa pe Adelina.

No plec sa fac ceva de mancare, n-am chef pe caldurile astea si nici idee nu am ce sa fac, de fapt fac dovlecei pane si inca ceva care nu stiu ce.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Am mai pus 3 poze de ieri, incepand de aici,
acum le-am primit de la Adina, am pus si cu mine sa va mai obisnuiti cu freza mea.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alinush abia acum am vazut si eu pozele!Ce faini sunt toti 3 impreuna!Ce mare e Adelina deja!Cati ani are Vladut?

Noi numai ce am juns acasa din oras!Am fost sa ii trecem pe pitici in pasapoarte!!!!Din 28 putem iesi si noi la unguri!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Na iata-ma si pe mine !am mancat ieri pizza si inghetata ,iar daca aveti vreun dubiu cu privire la fetita "pupacioasa"cu parintii ei e Mel...ati vazut bine

Ildy drum bun si distractie maxima.
Clau imi pare rau de Raul,saracutul dintr-o febra intr-alta.Insanatosire grabinica !
Alina am vazut pozele,toti copiii sunt draguti iar Ade somnoroasa a dormit pt prima data in patutul unui baietel?! mai... mai...
Gabi evact la faptul ca seamana Vladut cu Dragos al Alinei33 ma gandeam si eu cand am vazut pozele

Fetelor noi nu servim intalnire.Mel s-a trezit azi cu febra 38.5,varsaturi si diaree.Asa ca am de gand sa-i dau cateva zile regim si exact inghetata de la Ade ii lipseste.Ce sa mai vorbim ca poate e viroza intestinala si o mai dam si la altii.Vladut e cam tot in aceiasi situatie numai ca fara febra,posibil sa o fi luat de la el.Asa ca de pe acum va urez distractie maxima !

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Carmen, imi pare rau de Mel. Pupici sa se faca bine? oare nu de la inghetata i se trage? ioi, am uitat sa va urez multi ani fericiti de acum inainte. La anul o fi chef mare nu?
Eu am facut paste cu varza calita. Am pus putin cam mult pipre. Chiar, voua va place piperul alb? Ca mie nu am luat ca eram curioasa cum e ...

Mergi la inceput

Ioana, Vladut face 3 ani in noiembrie, dar e tare "solidut".

Carmen, imi pare rau ca nici voi nu veniti, pupici Melaniei sa se faca bine. Probabil e viroza intestinala, e la "moda" acum prin oras.
Ce fustita de blugi misto avea Mela pe ea si vai ce iubareata a devenit!

Gabi, ce mult imi plac mie pastele cu varza, vara fac si eu foarte des. N-am folosit niciodata piper alb, nu stiu cum e.

Noi diseara mergem sa vedem un bebelas fetita.
Chiar, vroiam sa intreb ieri...cine urmeaza dupa Alina.a ca trebuie sa avem o gravidutza macar pe aici si bb mic? Hai Clau, Carmen, Flavia...cine se mai inscria la bb 2?

Mergi la inceput