Aradence minunate! (74)
Raspunsuri - Pagina 25

ancapolgar spune:
Hello! Noi abia ne-am trezit. Ne-am simtit excelent ieri la intalneala, a fost f fain!
Ada,mi-a zis mie Iulia ca Alex e prietenul ei...Il tot cauta si nu stia cum il cheama.
Alex,in ciuda furtunii de azi-noapte, a dormit super pana pe la 6,cand s-a trezit si l-au apucat povestile si plimbatul,abia l-am adormit la loc. Merg si eu sa vad pozele.
Anca , mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

adablackcat spune:
Acum am apucat si eu sa ma uit la poze, la cele facute de mine adica. Imi pare tare rau ca nu am timp sa le pun aici inca.
Miha, pacat de Daria ca se plicti la intalniri... Diana noastra a fost tot cu febra si ieri si azi. A avut si 40, doar acum i-a mai scazut.
Ma duc la treaba. Parca vasele din chiuveta si hainele din cos nu se termina niciodata...
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Ce e cu linistea asta?
Ada, a fost tare fain ieri. acu ma uit si eu pe poze.
Miine mergeti la strand in Ungaria?
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

alinamoro spune:
Azi am fost tare ocupata cu programul administrativ si n-am deschis calculatorul deloc. Dupa masa am plecat la Cicir si la 0,30 am ajuns acasa.
Ce super a fost afara ca era racoare! Copiii s-au jucat si Adelina a dormit tare bine, i-a priit aerul rece.
Ioana, Flavia, pozele sunt super, le vreau si eu pe mail cand aveti chef si timp sa mi le trimiteti.
Merg si eu la culcare, va doresc duminica placuta!

gabitzica spune:
Neata!
Flavia tare faine pozele tale. parca in astea am iesit mai bine decat intr-ale Ioanei. da ce scurta ai fost... poze si atat.
Mi-au facut cu ochiul placintele acum...
Noi cred ca mergem la Oroshaza azi.

alina33 spune:
Sunt faine pozele si ne-am simtit excelent si noi. Am reusit sa le vedem pe toate si Dragos nu se ai satura sa-l vada pe "fratele" lui (Tudor).
E bine ca s-au simtit fain si piticii.
Gabi unde-i Oroshaza? sau mai bine zis ce-i?
Duminica placuta!!!!!
Alina si Dragos-3 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Hildegard spune:
buna,
am am vazut ca v-ati intalnit dar nu puteam merge oricum. sory!
cine stie cand exact se va deschide Kaufland langa omv ca trebuia sa se deschida dar nu stiu de ce mai dureaza?
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 7 luni)

gabitzica spune:
Alina, la Oroshaza e un strand fain. E langa Gyula. Am mai discutat pe aici. Ildi ne-a dat si un link.
Hildegard, habar nu am cand se deschide Kaufland.

Claudelu spune:
Ceau!
Ce caldura e afara
Azi dis de dimineata am avut din nou liber d ela baieti si am mers pe mal la plaja si baie. Ffff calda a fost apa in Mures, mi-era si dor sa inot in el ca de multi ani nu am mai fost pe Mures. Bine nu ma aventurez prea mult, asa mai pe mal ca boastele, dar oricum a fost bine de tot
L-as fi luat si pe Raul cu mine dar cum inca e pe tratament nu m-am riscat. saptamana viitoare sigur il duc si pe el ca au fost multiiiii copilasi si mai e si nisip unde sa se joace.
Am vazut toate pozele, se vede ca v-ati simtit bine, gazdacoaie nu prea apare in poze, de ce??
Ma bucur mult pentru voi ca v-ati simtit bine la Ada
Ieri am stat toata ziua in casa ca am asteptat sa ne vina omu cu sitele. ce bine ca am scapat de muste Seara am evacuat
casa ca sa dam cu spray, ca de cateva zile ne-au invadat mustele
Apropo, maine cica vor fi 39 grade Aveti grija de voi si de copilasi