Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (8)
Raspunsuri - Pagina 5
diana_jors spune:
Karra: nu te stresa cu asta, ca se poate repara inca, si nu trebuie neaparat sa te invinuiesti pe tine... eu una mi-am deformat sternul la 12-14 ani, ca nu vroiam sa dorm decat pe partea dreapta... dupa care am dormit vreo 2 ani numai pe stanga, ca macar sa devin simetrica
Plange chiar in momentul in care ii intorci capul, sau sta putin si plange apoi pentru ca nu ii place sa stea asa? Sa nu o jeneze ceva (tendon sau mai stiu eu ce)...
Poti sa incerci sa o pui invers in patut, poate se uita in aceeasi parte pentru ca ii atrage ceva privirea, si s-ar uita atunci in partea celalata... Sau incearca sa ii anternezi jucarii pe partea spre care vrei sa se uite...
Alex s-a nascut cu capul tare tuguiat in spate... si orice i-as face nu doarme cu capul pe spate ca sa i se mai turteasca mai sta cand ma joc cu el, dar nu suficient cat sa ajunga la o forma mai normala Ce sa fac, i-oi lasa parul mai lungut cand creste
Hai curaj, ca nu e greu de rezolvat
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
anamana123 spune:
karra, nu te stresa! majoritatea copiilor au capsorul turtit dar isi revin pt ca au oasele f moi
si mariucai vad ca a inceput sa i se turteasca pe dr, desi eu o intorc mereu si pe stanga
stai linistita, bine ca e sanatoasa!
dr recomanda sa-i culci pe burtica in situatiile astea, cand ei au o parte favorita pe care sa doarma
pupi
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png
Amma23 spune:
quote:
Originally posted by karra80
sunt suparataaaa
Am fost la doctor.....cu pitica...in ultima luna doar 650 g.....asta nu ar fi atat de rau...ca i-a dat ceva vitamine si fier si calciu...dar mai rau e ca are capusorul deformat m ai turtit pe partea dreapta pe care sta cel mai mult cu capul intors.....si mi-a zis sa-i fac un guleras dintr-un scutec subtire ca un sul...sa i-l pun intre gatutz si umar si sa ii schimb poz in pat dar ea urla de num a daca vreau sa-i intorc capul....daca nu-si revine...facem guler de gips...mor de ciuda sunt nervoasa pe mine ca doctora a zis ca e un copil cuminte ca de aiai are asa ca cei cuminti stau mai mult jos si nu in brate.....si din cauza aai s-a deformat capusorul.....mai bine o invatam in brate .....halal mama sunt am deformat capul copilului ....inconstient dar asa e.....
MA o stare de-mi vine sa ma dau cu capul de pereti
ies sa ma calmez ca acuma ma apuca si plansul.....
Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma distrez eu cu mami
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu
pozici
Karra, draga stai linistita, e chiar asa grav? E deformat tare? Si Lucas are un pic, da' o sa-si revina.Daca nu e deformat tare isi revine pana la un an.Fa cum zice doctorita si stai linistita ca nu e definitivata forma.Apropos , tampita si doctoritza sa-ti spuna asa ceva.Niste insensibile, forma in care spun o chestie nu conteaza, dau in om, in mama ca nu ne facem noi destule griji sa le facem pe toate bine. Hai, te iau in bratze sa te linistesti.
O sa-i fie bine.Aici sunt niste chestii care se pun sub capsor, o sa ma uit daca te intereseaza.Stai linistita, nu te invinovatii, le invatzam si noi pe toate
Si Lucas a luat 550grame luna asta :-(.
Paxela, Doamne ajuta sa scapati de varicela.Pup copii, sanatate multa si banii la fel.Sau macar sa ai de unde lua.
Aveam o matusa care spunea "Mie nu mi-e ciuda ca n-am bani , ci ca n-am de unde imprumuta".Ea dadea la toata lumea si cand avea ea nevoie nu avea de unde sa ia
Ama si Lucas 12 Martie 2007
stefaniya spune:
Buna,mamici si bebei
Azi am fost la medic si mi-a masurat tensiunea,mi-a luat si sange din deget ca sa vada daca pierd mult sange si totul a iesit perfect.Asa cum zicea si Karla ,e pe fond hormonal si din pacate probabil ca la mine menstruatia deja a inceput.Mi-a zis ca e posibil sa se opreasca acum si sa-mi vina iar la 3 saptamani sau chiar la 2 luni,pana se regleaza organismul nu va fi o menstruatie cu data perfecta.De azi-noapte a incetat sangerarea abundenta,inca mai curge dar normal cam ca in a 3-a zi de menstruatie.Daca revine mai mult m-a sfatuit sa merg la spital.
Sterilizarea- eu o fac cu sterilizator de la Avent,in cuptorul cu microunde doar in 2 min si apoi le folosesc.Cred ca sterilizarea e necesara atata timp cat folosesc biberonul.Chiar daca ei mai cresc il mai scapa pe jos,sau nu stiu...
Tremuratul barbiei - asa cum a mai zis cineva,nu trebuie sa ne facem probleme daca nu sunt.Uneori cred ca medicii dau solutii doar ca sa arate ca ei stiu si nu sunt in ceata.Si lui Carl ii tremura barbia,mai ales daca il ia somnul.stiti vorba aia ca la copii ,limbuta si barbia se culca ultimele.
Mihaela - parerea mea e ca sa-i dai completare.Si eu sustin ca laptele e cel necesar pt ei,contine ce trebuie.
Diversificarea- cred ca sucul din morcovi sau din orice e diversificare.Eu am cartea data de la spital in care arata cum incep diversificarea de la 4 luni si se incepe cu suc.Deci sucul se incadreaza la diversificare.
Paxela - multa sanatate la toata familia!
Ieri pt prima data mi-a plans Carl mai mult de 1 min,dar plans nu gluma.Nu stiu de ce,pur si simplu il tinea in brate cumnata si a inceput.De fapt el la ea cam plange,nu stiu ce nu-i place la ea.Mi-e asa jena ca ea ii cumpara o groaza si nu-l poate tine deloc in brate ca scanceste si mai nou tipa.
Scaun de masina
Tot ieri am fost al un magazin de copii si cred ca am stat 3 ore acolo.Am vrut sa-i cumpar scaunel de masina dar nu-i sta deloc bine spatele.Am vazut ca voi folositi acele scaune dar eu cred ca nu ii e prea bun la spate.Pana pe la vreo 6 luni nu cred ca-i voi cumpara de-ala,o sa folosesc tot cosuletul de la carut,doar ca ocupa mult spatiu..
Sau poate ca sunam la reprezentanta la Peugeot sa vad daca au scaune speciale pt nou nascuti.Tot ne trimit ei reclame si am vazut unele in ziare care le poti pune si cu fata la spatele masinii pt atunci cand stau si eu in spate cu el si a doua pozitie cu fata la volan atunci cand eu stau in fata.
In final tot am plecat de acolo cu un scaunel cu jucarii pt acasa,biberoane,un termostat...Doamne ce iubesc magazinul ala,dar cand nu am bani ..offff
http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos
ghibuadina spune:
Hello,
multumesc pt raspunsuri.hai ca-l comand si eu luni.Eu fac comanda undeva la depozit ca e mai ieftin.Sper sa fie k.
RAISAFUDULU si oi plecam azi sau maine la slatina.Stam 2 sapt.Daca vezi mesajul sii vrei sa ne cunoastem, da-mi nr tau de tel pe ghibu.adina@yahoo.com(ti-am mai trimis eu niste poze pe aceeasi adresa).
DESPRE STERILIZARE, eu nu stiam ca trebuie fierte biberoanele 25 de min.Mi se pare cam mult sa stiti.De fapt eu folosesc ff rar bibe, cd mai ple si ii da altcineva lapticul meu.Ca ceai nu i-am mai dat de mult.E mult mai usor acum cu tzitzi ca Alexia mananca la interval de 3-4 ore uneori chiar mai mult si ma pot misca si prin oras sa-mi rezolv treburi in voie.
ANDREEA ti-am vazut pozele de la botez.Si noi am botezat-o pe Alexia tot pe 19 mai.Am si eu poze pe contul comun la poze multe cu bondarei si albinute pe webshots.
KARRA, eu stiu ca copiii isi definitiveaza forma capului mult mai tarziu.Stai linistita.
Multam pt explicatiile cu numele de inregistrare.Eu vazusem numaru...
Noi plecam la ai mei la Slatina azi sau maine.Stam mai bine de 2 sapt, dar am sai acolo net si o sa mai intru.
Ciao
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
karra80 spune:
MULTAM DE incurajari...nu se vede tare ..dar e....si imi e frica sa nu ramana asa cu gatul intr-o parte.....oricum acuma incerc sa o pun pe laterala si de maine sa-i pun scutecul facut sul intre gat si ureche.....da nu-i palce si e si fff cald...treb sa incerc daca nu ajungem la gips si e mai rau
si multam, de sustinere....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma distrez eu cu mami
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu
pozici
karra80 spune:
apropos de suc de morcovi sau mar a zis ca dupa 4 luni...de la 4 luni incolo....acuma asa vom face....
pozici
karla32 spune:
Karra, si eu am aceeasi problema cu Luca, doar ca e pe partea stanga. Ba acum vreo doua saptamani nu vroia sa miste capul deloc spre dreapta si daca il puneam pe burta cadea intr-o parte asa era de intepenit. M-am speriat, l-am sunat pe doctor disperata ca are copilul torticolis!!!!!!!! Mi-a zis ca pana vine sa il vada sa cumpar Lasonil, sa ii fac incet masaj pe muschiul gatului si sa il culc pe partea opusa fortat! eeeeeee, cert e ca nu are torticolis dar e cu gatul stramb, capul turtit pe stanga si urechea putin bleaga ca o prinde indoita! Ii fac mereu masaj si il stimulez si parca nu mai sta numai pe stanga dar pe mine ma obsedeaza chestia asta!
Raluca si Luca (8 aprilie 2007)
foto Luca luna 2
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
nickol_f spune:
Karra 80- stiu cum te simti pt ca in spital si mie mi-a zis dr. neonatolog ca are tendinta sa-si duca, capul spre dreapta si tot asa m-a pus sa o tin cu un scutecel facut sul sub gat si cu capul pe stanga. Sincera sa fiu acasa nu am mai facut asa pt ca mi se parea chinuitor pt copil si cu caputul tot pe dreapta statea, dupa aia a inceput singurica sa si-l miste. Acum si-l misca cum vrea daca as vrea eu sa o pun pe stanga sau pe dreapta urla si tot cum vrea ea sta. Incearca sa nu te mai stresezi prea tare ca se rezolva de la sine lucrurile astea. Am o prietena al carei copil avea capul tesit in fata (nu stiu daca m-am exprimat corect) si ea se speriase cand a vazut-o, dar acum are fetita un an si caputul ei este perfect normal asa ca....curaj si o sa treaca si asta. Cat despre greutate si fetitza prietenei mele tot putin lua in greutate si daca ai vedea o acum cat e de vioaie si de zglobie.....asa ca laurma urmei conteaza sa fie copilul sanatos.
Are vre una din voi batista bebelusului ca voiam si eu sa cumpar pt ca in fiecare zi ma chinui cu pompita sa-i scot mucisorii pt ca nu ii are in fata si trebuie sa trag de mai multe ori pana ies si se enerveaza....., mie mi se pare un pic cidata fol. aspiratorului la "batista bebelusui". Daca are cineva va rog impresii........
Nicol mami de Beatrice 19.04.2007
http://community.webshots.com/user/nickol_f
karra80 spune:
quote:
Originally posted by nickol_f
Karra 80- stiu cum te simti pt ca in spital si mie mi-a zis dr. neonatolog ca are tendinta sa-si duca, capul spre dreapta si tot asa m-a pus sa o tin cu un scutecel facut sul sub gat si cu capul pe stanga. Sincera sa fiu acasa nu am mai facut asa pt ca mi se parea chinuitor pt copil si cu caputul tot pe dreapta statea, dupa aia a inceput singurica sa si-l miste. Acum si-l misca cum vrea daca as vrea eu sa o pun pe stanga sau pe dreapta urla si tot cum vrea ea sta. Incearca sa nu te mai stresezi prea tare ca se rezolva de la sine lucrurile astea. Am o prietena al carei copil avea capul tesit in fata (nu stiu daca m-am exprimat corect) si ea se speriase cand a vazut-o, dar acum are fetita un an si caputul ei este perfect normal asa ca....curaj si o sa treaca si asta. Cat despre greutate si fetitza prietenei mele tot putin lua in greutate si daca ai vedea o acum cat e de vioaie si de zglobie.....asa ca laurma urmei conteaza sa fie copilul sanatos.
Are vre una din voi batista bebelusului ca voiam si eu sa cumpar pt ca in fiecare zi ma chinui cu pompita sa-i scot mucisorii pt ca nu ii are in fata si trebuie sa trag de mai multe ori pana ies si se enerveaza....., mie mi se pare un pic cidata fol. aspiratorului la "batista bebelusui". Daca are cineva va rog impresii........
Nicol mami de Beatrice 19.04.2007
http://community.webshots.com/user/nickol_f
nicol ....multumesc pt cuvintele tale....am eu batista si e super ok....cea mai buna inventie...cu pompita o chinuiam dar asta ii place si rade....si sa nu te sperii ca nu trage tare ca aspiratorul ca are o supapa si isi regleaza sg puterea de succtiune...iti recomand sa o iei
pozici