*** LA REDOUTE (30)***
Raspunsuri - Pagina 27
corap spune:
:))
la adresa tre sa nu folosesti semne de punctuatie! nici punct, nici virgula, nik
(io sunt ultima patita, 1 ora mi-a luat sa ma inregistrez, noroc cu fetele care mi-au raspuns pe forum)
si sa nu-ti treci nr de telefon!
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
dordia2000 spune:
Buna fetelor...
Am primit o oferta super...dar...nu imi merge. Adica...cu codul 76295
am reducere 20 euro la cump de 30 euro si transport gratuit:
" * Offre valable 1 seule fois du 14/06/07 au 04/07/07 pour un montant minimum de 30€ d'achats dans la collection Printemps-Eté 2007 dans les boutiques FEMME, LINGERIE, ENFANT, HOMME, SPORT, LINGE DE MAISON et MOBILIER hors prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités web et produits cuisine & co. Non cumulable avec une autre offre. Bon de réduction personnel non cessible à un tiers et limité à une seule commande. La réduction sera répartie sur chacun des articles, et éventuellement au fur et à mesure de leur facturation. Non valable en magasin et en Rendez-vous shopping.
** La Redoute prend en charge exceptionnellement les frais de traitement et d’envoi de votre colis. La gratuité de la livraison s’applique aux commandes de 45€ d’achats facturés ou plus et ne s’applique pas aux commandes comportant un article encombrant (coût normal de livraison : 15€). Offre valable du 14/06/07 au 04/07/07 uniquement sur laredoute.fr, non cumulable avec aucune autre offre."
Sa inteleg ca oferta nu e valabila pt preturi deja reduse,cele noi, de bucatareala si web??? Sau nu inteleg eu bine???
Am bagat in cos de toate si nu imi reduce...deci voi incerca cu un produs cu pret intreg sa vad ce iese!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
dordia2000 spune:
Gata m-am prins...am bagat in cos si a mers dar nu imi scade taxele de transport de 5 euroi
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7193254&SizeCode=00050&Quantity=1&PersText=&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
deci imi pot lua acest costumla 19 euroi cu val totala a comenzii de 22 si ceva. Uraaaa....ma duc sa caut ceva sa imi iau sa folosesc codul...care merge si pe prix vert!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
Giova spune:
mersi mult Corap. am rezolvat intre timp, nu stiu cum, m-a inscris un prieten din Franta.
am primit mail-urile de confirmare si m-am logat pe site. acum astept reducerile din 27 iunie, cica atunci incep. sper sa nu am probleme. Numarul de tel. nu l-am bagat, asta am tinut minte de la fete.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
aissa spune:
Parca Feli intreba de cec: al meu cel de 10 euro depus la BCR pe 10 aprilie e inca neincasat. Pe 26 iunie mi-au zis sa intreb, cand ar fi 75 de zile. Mi-au spus ca daca il incasez ca non-client (nu stiu ce vor sa zica) imi iau comision cam 5 euro, iar daca deschid cont (cum am facut) imi opresc doar vreo 2. Cecul de 56 de euro e pe numele sotului si nu s-a invrednicit inca sa il depuna si momentan el e plecat din oras, vine exact cand plecam la mare asa ca probabil il depune la banca dupa ce venim de la mare si il vom incasa prin decembrie.
BAnuiesc ca eu nu il pot depune pt contul meu, nu?
Poze
cin spune:
Neata
fetele, eu ce fac cu coletul care n-a ajuns? adica povestea aia cu comenzile facute cu sabine pe mail...nici una din acele comenzi n-a ajuns la mine, si deja sunt la al 3-lea colet nesosit (sa nu mai pun cele 2 initiale). mi-e si rusine sa-i scriu iara...ce naiba sa-i zic?
cin spune:
efectiv mi-e rusine sa-i scriu ca iar n-am primit coletul...
as lasa-o balta, dar sunt peste 30 eur...
(si daca-mi trimite cec, nu ma aleg cu mai nimic)
aissa spune:
Ba te alegi mai, macar ca ii incasezi peste cinspe luni, si dai 50% comision tot e ceva decat sa pierzi banii degeaba.
Scrie-i asta e, inghiti rusinea (si eu am facut-o de 5-6 ori....oricum sunt recordemna la pierderi) si speri sa nu te usuie asta direct...
Succes!
Poze
soanso spune:
neata fetele,ce mai comandam?
eu vreau da dau azi o comanda mica si as lua pt o prietena care naste peste o luna compleul asta
http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-naissance-bebe-cocoon.aspx?productid=324102990&documentid=346107&categoryid=23112671&single=&hasnext=1&hasprev=1
ce ziceti nu e prea gros pt luna iulie,nu l-a luat nimeni sa-mi zica o parere?
cin,eu zic sa-i scrii iar Sabinei ,in cel mai rau caz te ameninta cu sistarea livrarilor in RO,si tu ce garantie ai ca ti-a trimis coletele asa cum zice?
aveti ceva cod cu FDP 0 ?
aduman bani sa mergem la Mare....
SOSO