*** LA REDOUTE (30)***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau bun, bag si geanta ta in "mes pref"

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Andre-ea banuiesc ca sunt culori care nu s-au vandut asa bine si vor sa scape de ele

Croco iti explic eu:

Drap = cearceaf normal
Drap-housse - cearceaf cu elastic jos
housse de coquette - cearceaf de pilota (plic)
taie d'oreiller ou de traversin - fatza de perna sau de sul (din ala lung cum au ei pe pat)
Parure cuette - set ptr pilota (include cearceaf de pilota si 1-2 perne)
Parure drap - set cu cearceaf ( 1 cearceaf si 1-2 perne)

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4821955&SizeCode=00097&Quantity=1&PersText=&ItemId=8&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 -asta e super, i-am luat eu sotului 2 si-s dementiale, grosut materialul, nu s-au intins, merita banii

Pe celalalt parca l-a luat ADDYA ptr sot..nu e in lista deloc?

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Mada, merci. Nu eram sigura daca taie d'oreiller inseamna fata de perna sau chiar perna.

Croco

Editez, ca mai am o nelamurire: daca housse de coquette = cearceaf de pilota (plic) atunci housse de couette ce este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Multumesc Madalina!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Housse de couette e corect, cred ca ai scris tu gresit "de couquette" - eu am dat copy/paste si am adaugat traducerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

madau, merci mult!

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Intrebare cu raspuns pentru prosti:

Am bagat mai multe produse in cos, dar comanda nu pot sa o dau decat maine dupa ce alimentez cardul. Daca inchid fereastra, se sterg produsele din cos?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

In mod normal nu, insa s-a mai intamplat accidental. Eu le-am salvat in bookmarks (favorites ptr IE).

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

fetelor me!!!!
incerc sa ma inscriu pe laredoaute. dar cand dau continuer zice ca nu e buna adresa. ce naiba sa bag acolo? eu am bagat in primul camp strada, nr. si ap. mi-au incaput. am incercat si sa despart, am trecut str. in primul si in al doilea nr. si ap., si nu merge.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput