*** LA REDOUTE (30)***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Vin si eu cu intrebari de incepator:
Se pot aplica 2 coduri de reducere simultan?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

nu

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

andre_ea,eu l-am luat pe primul ptr.Sebi,e OK,materialul e mai grosut,am luat pe rosu,e culoare frumoasa.ai grija cu marimile!Eu am luat ultima data 2 tricouri ptr.al meu sot,amandoua 88-97 sau 85-97,nu mai stiu exact.Unul Nike,care e mare rau,unul active wear parca,care-i vine bine..

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Oana, merci! Cu marimile, nici mici nu indraznesc. Am luat M, sper sa-i vina.
Dar de astea ce ziceti?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3929949&SizeCode=00097&Quantity=1&PersText=&ItemId=4&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by andre_ea

Dar de astea ce ziceti?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3929949&SizeCode=00097&Quantity=1&PersText=&ItemId=4&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Delu Prichindelu'

Le-am luat eu pt. sotz. Sunt bune, doar ca bleu ciel este un bleu verzui, iar marine este un albastru petrol (bleumarin cu tenta verde).
cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Miki am luat si eu tricourile alea 2 ptr sot, dar la mine sunt culorile ok, adica bleu deschis si albastru. Dar eu le-am luat de aici http://www.laredoute.fr/vente-les-2-polos.aspx?productid=053010623&documentid=207607&categoryid=22898417&single=&hasnext=1&hasprev=1

Cin nici nu stiu cum sa-ti zic sa faci, io zic sa-i ceri banii inapoi, sau sa ma astepti eventual sa se mai linistesca treaba cu livrarile in RO si sa-i mai ceri sa-l trimita odata..eventual la o alta adresa

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

N-am reusit azi sa trimit coletul Osaka.Dupa ce m-am chinuit aseara sa-l ambalez in coala alba ca numai asa il primeste posta romana,mi-a zis ca nu poate sa mi-l ia pt ca am scris adresa destinatarului pe fata coletului si a expeditorului pe spate.Si trebuie neaparat sa fie scrise amandoua adresele pe fata coletului,una in stanga sus si una in dreapta jos.Nu-mi venea sa cred,m-am enervat dar n-am avut ce face,a trebuit sa plec cu pachetul acasa.Acum nu mai pot decat luni sa-l duc la posta.

Andre_ea,dintre cele 2 tricouri la care ai pus link prima data (ieri) l-am luat si eu pe al doilea,pe kaki cu bej si e foarte misto.

Cin,chiar ca e o situatie de kko,habar n-am ce ar trebui sa faci.Cred ca Madau are dreptate,mai lasa sa treaca ceva timp,sa se mai limpezeasca apele si abordeaz-o din nou pe Sabine.

In alta ordine de idei ieri am dat 6 comenzi,de frica sa nu raman cu regrete eterne daca ni se taie macaroana.Stiu ca urmeaza marile reduceri dar ma gandeam ca poate nu le mai apucam
Printre altele am luat pt baietzel tricouri pentru vara viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mama Jasmine ce prevazatoare esti..ptr vara viitoare. Sa stii ca si eu ma gandesc exact la acelasi lucru, ca oricum sunt mai bune calitativ decat ce gasesti la noi, plus ca-s mult mai ieftine, iar la copii nu se demodeaza.

Dar ce zic eu..ca oricum suntem niste "demodate"..ca sa citez o clasica in viatza

Coletul meu din 13 n-a venit azi, oare o fi de bine?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by madau

Mama Jasmine ce prevazatoare esti..ptr vara viitoare. Sa stii ca si eu ma gandesc exact la acelasi lucru, ca oricum sunt mai bune calitativ decat ce gasesti la noi, plus ca-s mult mai ieftine, iar la copii nu se demodeaza.

nu-s eu chiar asa prevazatoare dar nu mai aveam ce sa comand si atunci m-am gandit ca de astea oricum o sa am nevoie.Asa m-am ales si cu 3 genti izoterme (daca or veni).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetelor, eu am fost azi si la BRD cu cecul meu si mai sa rada tip de mine cu sumele mele de 12 euro si 18 euro, ca cica nu mai ramane nimic, ca doar swift exquizul (nu stiu ce e, nici macar daca l-am scris bine) e 10 euro, altele alea mai costa....dar sa ma duc la ghiseu sa-mi zica care sunt comisioanele. Mi-am luat cecul si am plecat!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput