*** LA REDOUTE (30)***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Feli

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Fetelor, eu am fost azi si la BRD cu cecul meu si mai sa rada tip de mine cu sumele mele de 12 euro si 18 euro, ca cica nu mai ramane nimic, ca doar swift exquizul (nu stiu ce e, nici macar daca l-am scris bine) e 10 euro, altele alea mai costa....dar sa ma duc la ghiseu sa-mi zica care sunt comisioanele. Mi-am luat cecul si am plecat!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Off!Inseamna ca pe viitor,daca va mai fi cazul,ar fi mai bine sa cerem sa faca transfer bancar intr-un cont in euro.Presupun ca in cazul asta nu pierzi nimic din bani,comisioanele platindu-le LR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Bai, am o idee traznita: nu are cineva cont in euro? Ca sa facem transferul numai pe contul lui/ei? S-o putea oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cred ca se poate Feli, de ce nu? Intreb eu la banca azi, ca oricum ajung. La Finans.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Jasmine, nu se stie la transfer in cont cine suporta comisioanele. poti avea surpriza sa le platesti tu jumatate sau chiar toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

pe de alta parte, acu, nah, daca o vedea sabine ca e acelasi nr de cont, n-o intra la idei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

nu cred ca merge asa
cred ca trebuie sa fie un cont in euro pe numele tau
cat despre comisioane...sa le ia naiba!
mie mi-e sila sa ma duc cu cec-ul ala de 27 euro la banca,daca dureaza atat de mult si in final nu mai intelegi nimic din bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

buna

Parca a comandat cineva fusta asta:
http://www.laredoute.fr/vente-la-jupe-stretch-fendue-sur-les-cotes.aspx?productid=324080161&documentid=389607&categoryid=32406815&single=&hasnext=1&hasprev=1
Puteti sa imi spuneti va rog ce parere aveti?Cum este?

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetele,
Mi-am prins urechile la datele bancare. Ce nr. trebuie sa trec acolo? Ce-i ala numar de control?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Gata, m-am prins.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput