*** LA REDOUTE (30)***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Am primit si mailul de confirmare. Ce bine ma simt!!!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Sa fie intr-un ceas bun si sa ajunga comanda!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

am mai facut si eu o comanda mica azi,n-am putut sa ma abtin.Am luat numai chestii reduse cu 65%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Auziti, fetelor, ce raspuns am primit de la Sabine:

quote:
Hi,

We are investigating. As we do not ship anymore in your country, confirm if I can reimburse by cheque because we do not reimburse to credit card.

Best regards.

Le-am zis sa-mi inchida si contul ca nu mai comand de la ei ... de pe acest cont, of course!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Secman spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Auziti, fetelor, ce raspuns am primit de la Sabine:
quote:
Hi,

We are investigating. As we do not ship anymore in your country, confirm if I can reimburse by cheque because we do not reimburse to credit card.

Best regards.

Le-am zis sa-mi inchida si contul ca nu mai comand de la ei ... de pe acest cont, of course!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Chiar nu mai inteleg nimic o colega s-a facut azi cont si o comanda de 160 EUR a primit-o ia urat bun venit si ce sa mai .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu v-am spus dar voi nu ma credeti...in mod sigur poti comanda mult si bine atat timp cat nu te plangi ca nu ti-a venit vreun colet..cum te plangi, cum ti se spune ca nu mai livreaza in RO, bla, bla.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

nushulicaaaaa!
esti prin amplasament? ia zii, esti multumita de peria aia rotativa??? k ma mananca degetul ala cu care dau validarea...

shi restul gastii:
ce, credeati k ati scapat de mine? nooooo, dar stau mai prost cu finantele, asa ca pandesc din umbra si astept sa mai imi intre shi mie niste banutzi pe card...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by addya

nushulicaaaaa!
esti prin amplasament? ia zii, esti multumita de peria aia rotativa??? k ma mananca degetul ala cu care dau validarea...

shi restul gastii:
ce, credeati k ati scapat de mine? nooooo, dar stau mai prost cu finantele, asa ca pandesc din umbra si astept sa mai imi intre shi mie niste banutzi pe card...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

normal ca suntastept colete cu sufletul la gura si va mai citesc

de perie pot sa-ti zic ca am folosit-o doar o data si m-am enervat groaznic cu ea pentru ca nu trebuie sa o apropii de scalp si daca ti se incurca o suvita in ea trebe imediat sa dai inapoi sa nu cumva sa-ti smulgi parul din cap plus ca eu am crezut ca si usuca parul si nu e asa...parul tre sa fie uscat

e bun pentru cine are parul des si care nu se aseaza foarte bine ca il intinde frumos si ii mai ia din volum...dar pentru cine vrea volum nu e ok pentru ca la radacini nu poti lucra cu ea

cumpar-o si tu si ai sa vezi exact ce zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

da' putem sa-i spunem lu' madam Sabine sa ne inchida un cont?
ca facem noi pe urma altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danet spune:

Salut , voi ati primit coletele din 9 ?
Eu l-am trecut la pierderi si pe asta.
Din experienta mea tot ce nu a fost colet nu a ajuns ( cel putin in cazul meu ).
BTW , cu cecurile pe care le aveti puteti comanda din nou , desigur o sa va retina un comision dar tot e mai bine decat sa le incasati de la banca.
Eu asa am facut si a fost ok.

Mergi la inceput