*** LA REDOUTE (30)***
Raspunsuri - Pagina 31
madau spune:
danet acum nu mai merge asa, ptr ca dupa cum spune donsoara Sabine "nu mai livreaza in RO", asa ca alte variante nu mai avem
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
dordia2000 spune:
Am facut si eu o comanda azi...deci...sper sa imi ajunga ca mi-am luat un costum de baie si am folosit codul 76295 care mi-a redus 20 euro la prix vert. Codul l-am primit pe mail dar...merita incercat!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by danet
Salut , voi ati primit coletele din 9 ?
Eu l-am trecut la pierderi si pe asta.
Din experienta mea tot ce nu a fost colet nu a ajuns ( cel putin in cazul meu ).
BTW , cu cecurile pe care le aveti puteti comanda din nou , desigur o sa va retina un comision dar tot e mai bine decat sa le incasati de la banca.
Eu asa am facut si a fost ok.
cum ai procedat cu cec-ul,concret?ai facut alta comanda si ai trimis-o pe mail?
danet spune:
Pai le-am scris ca vreau sa fac o comanda pe care sa o platesc cu "refund cheque" , am trimis comanda si datele cardului prin fax . Se plateste un comision , dar nu mai stiu cat .
Imi aduc aminte ca Sabine a avut probleme cand a vrut sa scoata banii din cont ( suma era prea mica , sub 10 eu ) si atunci am mai adaugat un articol la lista si totul a fost ok.
madau spune:
31
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
nushulica spune:
quote:
Originally posted by nushulicaquote:
Originally posted by addya
nushulicaaaaa!
esti prin amplasament? ia zii, esti multumita de peria aia rotativa??? k ma mananca degetul ala cu care dau validarea...
shi restul gastii:
ce, credeati k ati scapat de mine? nooooo, dar stau mai prost cu finantele, asa ca pandesc din umbra si astept sa mai imi intre shi mie niste banutzi pe card...
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
normal ca suntastept colete cu sufletul la gura si va mai citesc
de perie pot sa-ti zic ca am folosit-o doar o data si m-am enervat groaznic cu ea pentru ca nu trebuie sa o apropii de scalp si daca ti se incurca o suvita in ea trebe imediat sa dai inapoi sa nu cumva sa-ti smulgi parul din capplus ca eu am crezut ca si usuca parul si nu e asa...parul tre sa fie uscat
e bun pentru cine are parul des si care nu se aseaza foarte bine ca il intinde frumos si ii mai ia din volum...dar pentru cine vrea volum nu e ok pentru ca la radacini nu poti lucra cu ea
cumpar-o si tu si ai sa vezi exact ce zic
eu ti-am raspuns deja