"Daca te bate da-i si tu una"
Raspunsuri - Pagina 25
flaviutza spune:
quote:
Originally posted by speed
zice cumva "da-le una in cap"?
Ar fi varianta usoara. nu in cap, la fund .copilul mic da un croseu de dreapta. adultul a gasit alte metode de razbunare,ura,etc. cum ar fi indiferenta.sau neacordarea iertarii la batranete, refuzul ajutorului,refuzul de a-i vedea,de a le intinde o cana cu apa. sunt metode mult mai greu de indurat decat o palma peste ochi.
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
MissParker spune:
quote:
Originally posted by flaviutza
Ar fi varianta usoara. nu in cap, la fund .copilul mic da un croseu de dreapta. adultul a gasit alte metode de razbunare,ura,etc. cum ar fi indiferenta.sau neacordarea iertarii la batranete, refuzul ajutorului,refuzul de a-i vedea,de a le intinde o cana cu apa. sunt metode mult mai greu de indurat decat o palma peste ochi.
Daca tot te macina atata, iti dau adresa lor, le duci tu o cana cu apa? Hai, te rog, ca ei sunt amandoi pe messenger si nu au timp. Sau, mai bine, du-le cate un pahar de vodca, iti vor fi mai recunoscatori.
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
flaviutza spune:
Nu era vorba de tine...nu stiu de ce ai sarit asa . sincer.
Sunt multi care refuza sa-si ierte parintii, macar la batranete .sunt multi care ii lasa singuri la batranete , sa se zbata in mizerie pe motive care mai decare mai absurde dupa parerea mea: ca nu au primit nu-s ce mosteniri ,ca nu au fost de acord cu casatoria,ca i-au batut in copilarie,etc.
O am si eu pe bunica-mea, de 78 ani,cam in aceeasi situatie. adica se descurca singura(ii trimitem doar bani) . si cand ma gandesc la ea ca e batrana si amarata ma apuca nebuniile. dar ce sa-i fac eu daca nu vrea sa vina sa locuiasca cu mine sau cu maica-mea?
Sincer ne gandim ca intr-o zi o sa o gasim teapana.
Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale
J G spune:
Flaviuta, din punctul meu de vedere e o diferenta intre a ierta parintii si a avea grija de ei la batranete.
Adica e posibil sa nu ii ierti pe parinti daca nu merita (si unii chiar nu merita) dar poti sa ai grija sa nu moara de foame, sa fie ingrijiti de personal calificat, sa platesti menaj, spitalizare, medicamente etc. Cred ca asta tine de educatie, de bun-simt.
Mie nu mi se pare ca trebuie iertati pt ca: sunt batrani, m-au facut (nu e o favoare). La randul lor, unii parinti nu au indulgenta si nu iarta un copil pt ca e mic, n-are discernamant si tot asa.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
J G spune:
Ah, si inca ceva. Imi place cum ai alaturat bataia din copilarie langa restul motivelor "care mai de care mai absurde". Cool!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
stefaniya spune:
Subscriu,nu e un favor al parintilor pt copii,ca ii fac.Faci un copil ca sa-si traiasca viata,vrei sa dai viata si sa ai un urmas,nu pt a avea un ajutor la batranete sau care sa te mai ajute la treaba in casa.Da,iti doresti ca sa ai la batranete de ce sa te bucuri,cine sa te viziteze,sa-ti aduca un nepotel dar daca i-ai facut viata un calvar nu te astepta la toate astea.
Tatal meu a murit de ani buni,dar anumite greseli MARI ale lui ma fac ca nici in ziua de azi sa nu stiu daca l-am iertat sau nu.Spun ca l-am iertat dar cand imi aduc aminte de trecut,ma doare si parca simt ca nu-l voi ierta niciodata.
Acum sunt bine,dar am luptat mult sa ajung asa si sa-mi reconstruiesc creierul.
Eu iert usor,dar cand cei dragi de la care tu de fapt astepti dragoste si intelegere de la ei si nu ceva negativ si ei mai rau iti fac chiar de vrei sa ierti nu mai poti.
Si e ciudat,ma doare ca nici acum nu-l pot ierta.Imi doresc sa aiba liniste acolo,in viata cealalta,de-o fi!
Cat despre copilasi,nici eu nu m-as atinge de acel copil ce l-ar bate pe al meu si probabil nici nu l-as invata sa nu se mai joace cu el.Daca e un copil cu problema care loveste in stanga si dreapta atunci parintii au vina pt ca acel copil va fi urat de lume si va ajunge un singuratic si de ce nu o persoana violenta.
Gata,ca m-am intins...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos