Inseminare (13)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

andriushca eu am facut inseminarile cu doctorita Cezara Bucur la Dacia Medical Center, iar sperma a fost prelucrata chiar de sotul ei de data asta. Sunt multumita de ea. Tot la ea m-am operat in ianuarie de chist endometriozic.
Este mereu dulce si zambitoare chiar daca era ora 6 seara si ea venise in fuga de la spital unde era de dimineata. Sper ca tot cu ea sa si nasc ...candva!



Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi77 spune:

Cine este dr. tau Andreea?
Unde faci FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

buna!
simi, crisis si eu tot pacienta Cezarei Bucur, la Dacia Medical Center si sunt multumita de ea. vreau sa fac FIV la Giulesti, in toamna, daca ne ajuta DD si strangem banutii necesari. sau poate ne imprumutam, nu stiu inca. si la Dacia se poate dar este mult mai scump. si am eu asa un feeling ca daca voi face la Giulesti voi reusi din prima! visez si eu. pupici

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

ma gandeam ca ar trebui sa deschidem si noi un subiect de genul 'fostele, actualele si viitoarele paciente ale Cezarei'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

luci, ce mai faci? sa stii ca n-ar fi rau!

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Buna seara!
Tare ideea cu subiectul "Pacientele lu Cezara...."
Din cate spunea doctora la mine problema nu e de fecundare si de prindere. Se fecundeaza ovulul dar nu se poate prinde de endometru. Acolo este problema si de aceea raman mai greu. Ma gandeam sa iau ceva de sustinere, preventiv, cu toate ca ea nu mi-a dat decat acid folic si vitamina E. Ce parere aveti?
AAAAAAA am uitat sa va spun....stiti ca va spuneam ca iau ova-mit de capul meu? Cand am ajuns la Bucuresti pt IAS primul lucru pe care mi l-a zis doctora a fost "Sper ca ai facut stimulare!". Cool, nu?
Am o stare de tremurat in corp....o fi de la vitamina E? Parca nu am stabilitate. Cate pastile trebuie pe zi? Eu iau 3.
Andreea tot Cezara o sa-ti faca FIV la Giulesti?
Si eu ma gandeam ca daca voi ajunge la FIV sa fac la Giulesti. Dar oare o sa vrea doctora? Ca din cate am citit pe aici Dacia e al ei.



Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

crisis, banuiesc ca o sa fie si ea in echipa de FIV. nu stiu sigur. la Giulesti sunt cei mai buni si cei mai multi specialisti in asa ceva. chiar daca spitalul e cum e.
in alta ordine de idei, cum a ajuns dr. la concluzia ca la tine se fecundeaza ovulul dar nu se prinde de endometru? noua pana acum nu ne-a spus nimic clar, in afara ca problema noastra e astenoteratospermia sotului. sa fie oare doar atat? cum reusesti sa stai atat de vorba cu ea? mie mi s-a parut mereu pe fuga si n-am vrut s-o retin prea mult cu amanunte. m-am limitat la esential. poate ar fi bine sa fiu mai insistenta.
cu tremuratul, nu cred ca e de la vit. E. am luat si eu, am terminat o cutie. eu luam 1/zi. vezi ca trb sa faci pauza dupa o serie de 10 pastile. eu asa stiam.
ova-mit am luat inainte de ultima IAS 1/2 de pastila/zi, din Z 3 - timp de 5 zile. asa mi-a spus Cezara. tu cum ai luat de capul tau?


andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Hai sa-ti povestesc.
Eu m-am operat in Ianuarie de chist endometriozic la ea si mi-a zis din februarie sa incep sa iau ova-mit 1/2 pastila din z2 pana in z6. Zis si facut. Am luat si m-am dus la monitorizari. Toate bune si frumoase, folicul chiar pe ovarul operat si am incercat natural (nu IAS, nu pregnyl). N-a fost sa fie nici in februarie, nici in martie. In aprilie am fost iar la ea pentru ca ma durea ovarul operat si mi-a zis ca am un chist pe ovarul operat (foliculul meu obtinut cu stimulare nu se sparsese). Asa ca luna mai am luat AC. Dupa aia am fost la ea in z4 si a vazut ca disparuse foliculul. Mi-a zis sa facem inseminare, dar fara stimulare ca sa nu fac iar chist. Si asa am facut, dar NIMIC.
Cand mi-a venit ea era plecata la congres si asa ca nu am stiut daca sa iau sau nu stimulare. Asa ca am luat de capul meu din z4 pana in z8 cate o pastila pe zi.
De faptul ca nu se prinde mi-a spus ca e ceva specific celor care sufera de endometrioza. Sunt niste dereglari...Nu stiu eu sa explic. Adica eu chistul nu-l mai am dar poate reaparea oricand. La noi spermograma este foarte buna, totul e ok si asta ar fi singura problema. Este un endometru modificat.
Cu discutatul mi-a reusit luna aceasta pentru ca m-a chemat in cabinet pentru IAS si cand colo nu era sperma gata. Eram deja dezbracata asa ca...pana a fost gata sperma am profitat si am intrebat-o tot ce-mi trecea prin minte. Stiu ca e grabita, dar daca o intrebi are rabdare si iti raspunde la tot. Eu am intrebat-o de prepararea spermei si mi-a explicat intreg procesul tehnologic.
Data viitoare cand te duci, cum intri in cabinet incepi cu intrebarile...si nu termini decat cand se inchide usa dupa tine.
Pupici!!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna dimi!
fetelor imi pare rau pt cele care nu ati reusit.
in privinta subiectului cezara bucur, eu am deschis odata si s-a pierdut ca nu prea scriau fetele sau erau prea putine pe forum din pacientele ei, ca altfel ea are fff multe paciente.
cris, ai luat prea multe vit E. se ia una pe zi timp de 10 zile/luna. s-ar putea sa te simti rau de la asta.
eu sunt inca in pauza, am avut niste probleme, cu ceva la san, edeme la maini si la picioare si am stat numai pe la dr. ii multumesc lui Dumnezeu ca nu am nimic la san...am fost la eco si mi-a zis ca este glanda mamara inflamata din cauza excesului de estrogeni si m-a sfatuit sa iau o pauza de stimulari si alte proceduri pt bebe. ma speriasem zu gandul ca am noduli, chisturi...m-a linistit, sanii mei sunt curati, dar m-am hotarat ca pana in toamna-iarna sa las organsimul sa respire. mi-am facut o tona de analize pt edeme si sunt perfecte. am fost si la endocrinolog si totul e ok, la nefrolog la fel...
parerea lor este ca am facut exces de stimulari...eu fac monitorizari/stimulari din 2004 cu mici pauze intre si ar fi cazul sa ma opresc.
luna trecuta mi-a intarziat 5 zile, in a 5-a zi am avut un test pozitiv si a doua zi mi-a venit...:(
am crezut ca reusisem, dar n-a fost sa fie.
va pup pe toate si acum ca am scapat de sesiune o sa intru mai des sa va fac galerie si sa vorbim.

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

buna fetelor, va doresc o noua saptamana minunata!
danotino, te pup! si eu am patit la fel luna asta. am avut 2 teste vag-pozitive dar in final a venit ciclul. probabil a incercat sa se prinda dar n-a fost sa fie. e bine sa faci o pauza mai lunga, totusi din 2004 e cam mult cu stimularile. uite asa incercam sa dregem pe o parte si stricam pe alta parte. iti doresc multa sanatate si sa vina bb acum cand te-ai hot. sa o lasi mai moale!
eu maine noapte plec in concediu asa ca mi vb peste vreo 8 zile.
sa nu ma dati disparuta!
va pup pe toate!


andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput