Inseminare (13)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

bebekom , nu aveam intentia sa va tin in suspans, Doamne fereste! numai ca nu mai stiu nici eu cum stau. maine dimineata m-am hotarat sa merg sa fac testul bhcg. azi dimineata am facut un SureCheck cu a 2-a liniuta cam ca cea de la testul barza de alaltaieri. (vaga rau, cat sa vezi locul cam pe unde ar trb sa fie). sotul a zis ca o vede si el dar e prea iluzorie si crede ca e negativ. intre timp petele cafenii s-au tot oprit si pornit din nou. si tot asa. de vreo ora , insa, s-au cam inmultit aceste pete si s-au inchis la culoare. desi nu m-a durut nimic astea 3 zile de cand ma chinui asa, acum parca ma incearca o vaga senzatie de durere de burta specifica venirii ticalosului de CM.
astept ziua de maine sa fac bhcg sa ma linistesc. asta daca nu se porneste rosu. ce pot sa fac mai mult? sunt cam obosita de jocul asta imposibil.
crisis, nu stiu ce sa-ti raspund. eu urasc petele maronii la ora asta. dar la tine se poate sa fie de la ovulatie? am auzit ca unele persoane au mici sangerari sau pete la desprinderea outului. o sa vezi la dr. ce a fost si sa ne zici si noua. pup!
pupici la toate fetele.

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Sunt la Bucuresti la centrul Dacia. Scriu de pe mobil. M-a vazut doctora si a zis ca am doi foliculi: unu de 18 si unu de 19 mm. Am endo de 9 si ceva. A recoltat si sotul si acum astept prepararea si inseminarea. Cu cei doi foliculi ai mei sper sa iasa gemeni! Va pup si va mai scriu cand ajung acasa!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

crisis 81 sa dea DD sa reusesti, ce a zis doctora de pete
de azi inainte incepem sa iti timen pumnii,facem galerie
asteptare usoara i cu o minune la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

crisis, sa fie cu noroc si asteptare usoara de acum inainte.
eu nu am vesti bune, dupa 3 zile de sperante (desarte) Z 1 : m-au napadit ticalosii aia adevarati. deci bhcg-ul de maine nu mai are rost. asta este. era prea frumos sa fie adevarat. nici nu mai vreau sa ma intreb cea fost cu testele alea. imi pare rau ca v-am dezamagit. pupici la toate fetele.

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Multumesc tuturor pentru incurajari! Va doresc din toata inima la toate cate un bebe frumos si sanatos!
andriushca imi pare nespus de rau pentru z1 si sa nu crezi ca ai dezamagit pe cineva. Tu trebuie sa gasesti mereu puterea de a o lua de la capat, de a merge mai departe.
Azi am stat mai mult de vorba cu doctora pana a fost preparata sperma si ea imi spunea ca la mine motivul infertilitatii e psihologic si ca sa trec peste asta trebuie sa nu imi pun prea multe sperante (cum am facut luna trecuta la primul IAS), sa ma gandesc ca ce-o fi o fi si daca nu e mereu exista o luna viitoare. I-am spus ca deja astept de 2 ani si ca nu mai am rabdare...dar felul ei de a vorbi...acum ma gandesc deja la urmatoarea IAS si din aceasta cauza sunt foarte relaxata.
A fost extrem de draguta, dupa inseminare mi-a mai facut o ecografie ca sa imi arate unde a ajuns sperma, inainte de asta mi-a explicat intreg procesul de preparare, etc
Ce mai... sunt foarte multumita de cum a decurs si...sper sa fie bine, atat pentru mine cat si pentru voi.
Va pup pe toate si va multumesc ca sunteti alaturi de mine!




Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi77 spune:

Sa fie cu noroc Crisis81.La asememea valori ai toate sansele.

Eu sunt in z 14 de la inseminare.Nici nu stiu la ce sa ma astept.La inseminare endometrul meu era de 5.Am citit pe net ca la un asemenea endometru practic sansele de a ramane insarcinata sunt nule. Ma intreb atunci de ce eu am facut inseminare? Din prima zi d-na dr mi-a dat sa iau 2 pastilute de utrogestan la 12 ore timp de 14 zile.
Oare este posibil ca utogestanul sa-mi deregleze ciclu?
Fata de prima inseminare acum a fost total diferit.La prima am avut dureri de burtica tot timpul.Acum ma dore putin spatele doar atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi77 spune:

Acum am raspuns la intrebarile mele.
Nu am reusit nici luna acesta.Merg mai departe ca altfel nu se poate.
Trebuie sa sun la d-na dr pentru tatamentul de stimulare.Spunea de data trecuta ca luna acesta nu o sa mai iau clostilbegyt pentru ca el ar putea sa fi fost cauza pentru care nu a crescut endometrul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

simi77 imi pare sincer rau. Dar mereu exista o data viitoare si ai sa vezi ca Dumnezeu te va rasplati cu frumos si sanatos.
Apropo de valori...doctora a tinut sa-mi spuna ca sperma a fost buna adica "15 mil inainte de preparare si 30 mil dupa", poate stie cineva ce inseamna asta.
Eu sunt in prima zi dupa inseminare, ocupata cu la recomandarea medicului. Azi si maine trebuie prestat ca sa fie bine.


Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi77 spune:

Am depasit mai usor momentul .Stiu ca sunt pe maini bune si ca intr-o zi va veni si randul meu.Simt si stiu asta.
Am vorbit cu d-na dr.trebuie sa incep un tratament cu menogon.Am sa fac 6 injectii de data acesta si lunea viitoare ar trebui sa vin la Bucuresti la CFR 2 pentru eco si apoi sa merg la MNL sa fac analiza la estrdiol.
Cristina esti in wik.asa ca .

Andreea tu ce mai faci ?
Mai incerci o inseminare?
Sau ce planuri ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

buna seara, fetelor!
simi, imi pare rau ca nu ai reusit nici tu. eu imi ling ranile momentan, aseara am fost foarte rau. adica trista. si imi venea sa ma cert cu toata lumea. luna asta nu mai fac inseminare. plec in concediu de marti si vreau sa ma relaxez si sa uit de tot. apoi o sa vad. probabil ca o sa imi termin restul de analize pt FIV. deja am facut cam trei sferturi din ele. asta a fost strategia dr. mele de la inceput. mi-a dat sa fac analizele pt FIV, rand pe rand. s-a gandit probabil ca daca nu reusesc cu IAS-urile sa am dosarul aproape gata. intre timp o sa merg sa imi pun la punct dantura si sa-mi scot niste alunite. adica ma repar pe ici pe colo ca sa fiu in regula la FIV. cam astea ar fi planurile. dar la cat de imprevizibila sunt, cine stie ce-mi mai tuna luna viitoare.
crisis, ce coincidenta. acum 2 inseminari, ca sa zic asa, si noua ne-a spus dr. ca sotul meu a avut inainte de prelucrare 15 mil si dupa 20. nu chiar 30 ca sotul tau. unde ziceai ca ai facut si cu ce dr.? sper sa ai noroc si sa ramai graviduta. sa fi atenta la tot ce simti zilele urmatoare. mi se pare de treaba dr. ta. n-am mai auzit sa-ti faca eco dupa sa-ti arate unde a ajuns sperma. cool. te pup si DD sa te ajute!
noapte buna, fetelor!

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput