Inseminare (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eva-maria spune:

buna, fetelor.

la mine z47 s-a transformat azi dimineata in z1. in sfarsit!!! am fost la doctor sa vedem ce facem in continuare si surpriza, s-a razgandit, nu facem inseminare in iulie, facem abia in august. mi-a spus ca trebuie mai intai sa tratam dereglarea de luna asta. mi-a dat cicloproginova, o folie cu 21 de pastile, sa iau din z5 pana in z25. la cateva zile dupa intreruperea lor, ar trebuie sa vina CM sau un daca am noroc si reusesc sa ovulez si sa scap de dereglare.

voi v-ati mai confruntat cu asa problema, ati luat si voi cicloproginova cu 1 luna inainte de inseminare?

pupici la toate fetele si astept vesti bune de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Buan fetelor! Si eu sunt noua pe aici cu toate ca ma chinui de 2 ani sa fac un bebe. Pe data de 18 am facut prima inseminare si ar vrea sa stiu daca sa ma duc luni sa fac un test de sange. CREDETI CA S-AR VEDEA REZULTATUL?
Va pup si va doresc cate un bebe sanatos a fiecare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Crisis81: Bine ai venit! Poate fugi repede la gravidutze! Cu cine ai facut IAS? Si eu am facut pe 7 iunie si acum astept CM.... Eu cred ca e prea devreme ziua de luni....sunt doar 7 zile de la inseminare ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Fetelor, intru iar sa va urez un week end placut!!! Sa veniti cu vesti bune saptamana viitoare!!!!

Mergi la inceput

Inseminarea am facut-o la Bucuresti cu Doctorita Bucur. Ea m-a si operat de chist endometriozic in ianuarie 2007. Este foarte buna si foarte sufletista. Am citit pe diferite forumuri ca Beta HCG iese de la 6-8 zile de la inseminare si de aceea as vrea sa ma duc luni. Stau si numar secundele si efectiv nu mai traiesc pana cand nu aflu. Nu mai am chef de nimeni si de nimic. Nu vrea decat sa fiu si altceva nimic.
Inca o chestie... mie nu mi-a dat stimulare si nici un fel de tratament ( sunt foarte buni si eu doar ce ovulasem inainte de IAS)
Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

montytaiana imi pare tare rau de nereusita ta , sper sa treci peste si sa mergi mai departe , daca ai nevoie de ceva stii unde ma gasesti

micky bafta multa

Crisis81 este prea devreme sa faci testul chiar si cel de sange, eu l-am facut la 13 zile de la inseminare.

Carmen8+

Mergi la inceput

Of Carmen ... constiinta mea te crede. Dar sufletul nu vrea :D. Eu traiesc numai pentru a afla rezultatul ala. Nu se mai intelege nimeni cu mine, nu mai am chef de nimic, sunt mereu nervoasa si nu mai suport asteptarea. Da daca ma duc in fiecare zi de luni incolo? Sunt nebuna nu? Of...numai voi ma puteti intelege...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibos spune:

Buna fetelor...am renuntat sa iau clomifenul luna asta..nu stiu de ce am avut o strangere de inima....imi iau temperatura bazala si cand se apropie avulatia ma duc la monitorizare sa vedem luna asta ..poate cine stie ..daca nu , va trebui sa iau hormonii aia cu toate ca nu vreauuuuu...am auzit atatea ca m-a luat groaza...sunt sigura ca unele dintre voi intelegeti situatia....
si sa auzim de bebei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi77 spune:

Felicit fetele care au reusit,le uraz bun venit celor noi si fetelor care nu au reusit le spun sa nu-si piarda speranta ca intr-o zi bunul Dumnezeu ne va binecuvanta si pe noi.
Am inceput si eu pregatirile pentru inseminarea cu nr. 2 si sper din tot sufletul ca de data asta sa am noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva-maria spune:

buna, fetelor.

azi am inceput iar lucrul, dupa un week-end f. relaxant la iarba verde. parca am capatat forte noi si m-a cuprins iar optimismul. mi-am cumparat cyclo-proginova (pe prospect scrie ca determina aparitia unui CM care sa corespunda conditiilor fiziologice) si incep sa iau de maine prima pastila. o sa-mi fac si teste de ovulatie si sper sa reusesc natural de luna asta si sa nu mai ajung la inseminare. poate ca nu am nevoie decat de o ovulatie ca lumea ca sa vina !!!

crisis 81: esti mult prea stresata, incearca sa te relaxezi, altfel ii faci rau lui bebe. lasa testele in pace, ca mai ai destul timp sa le faci. acum incearca sa-ti imaginezi ca esti pe cale sa creezi un miracol, fii mai bucuroasa si mai optimista!!!

bibos: sa stii ca hormonii nu fac rau daca respecti modul de folosire si pauza care trebuie facuta dupa ce i-ai luat. doar atatea femei au luat si au facut bebici sanatosi si nu au avut nici o problema.

simi 77: bafta la a 2-a inseminare! sa se lase cu ochisori!

Mergi la inceput