Inseminare (13)
Raspunsuri - Pagina 10
maria08 spune:
Montytaiana: Imi pare rau.......stiu prin ce treci....azi am simtit acelasi lucru cu tine! Incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca la mine bb va veni mai greu....noi deja incercam de 3 ani! Dar nu voi renunta niciodata! Fruntea sus,, te rog, pana la urma vom deveni mamici!!
Micky2007 spune:
bebekom, andriushca sunteti niste scumpe. Nu am reusit FIV-ul, incerc din rasputeri sa merg mai departe. Asta este.
montytaiana te inteleg perfect. Eu am facut azi analiza de sange. Rezultat 0. Asa ca trebuie sa mergem mai departe. Am plans si eu, am zis ca explodez azi cand am aflat. Daca nici FIV nu iese, atunci ce? Iti doresc sa treci peste acest esec si sa incerci sa mergi mai departe.
Micky
eva-maria spune:
montytaiana: nu lasa disperarea sa te cuprinda. stii ce se spune: viata este o lupta, deci trebuie sa te lupti. chiar daca pt.noi este mai greu sa ne indeplinim visele decat pt. altii, sa stii ca si reusita va fi de o mie de ori mai dulce. nu mai fi suparata, si maine e o zi si o sa vina si in viata noastra.
bebekom spune:
montytaiana, iti inteleg suferinta si ma rog sa-ti dea DD puterea de a merge mai departe. E trist si nedrept ceea ce ni se intampla, dar este de datoria noastra sa luptam. Incearca sa te regasesti pentru a nu renunta; sunt convinsa ca intr-o zi iti vei strange puiutul n brate.
micky,mesajul de mai sus e valabil si pt tine. Sincer, nu ma asteptam sa nu reusesti. Stiu cat iti e de greu si-mi pare atat de rau ca trebuie sa treci de atatea ori printr-o asa dezamagire.... Dar nu renunta, poate ET va reusi. Iti tin pumnii si ma rog ca DD sa-si intoarca fata si spre noi.
lorelai_lorelai spune:
Miky, imi pare rau din suflet pentru tine!Poate ca va fi cu noroc FIV nr 2!Sa nu-ti pierzi speranta !
Micky2007 spune:
bebekom, lorelai_lorelai va multumesc fetelor din suflet, o sa trec eu si peste asta. Deocamdata azi m-a chemat Cezara la cabinet sa vedem ce si cum.
Va pup si va urez din suflet sa aveti multe reusite.
Micky
andriushca spune:
Micky, succes azi la dr, poate gaseste o solutie, ceva! pupici si nu mai fi suparici, stiu ca e greu! o sa vezi ca urmatorul o sa fie un succes!
monty si tu la fel, stiu ca acum suferi, cand toate sperantele s-au naruit, dupa atata investitie sufleteasca si, de ce sa nu spunem si materiala, dar...unele persoane obtin mai greu ceva decat altele. uite un exemplu:
fetelor, eu am o prietena f. buna care cam de cand ma chinuiesc eu sa fac un bb a facut o fetita, care acum are 2 ani si ceva, f. usor, fara sa planifice nimic.
prin noiembrie trecut imi spunea ca a renuntat la AC luate dupa ce a facut fetita si incearca pt bb nr. 2 si se gandea ca o sa fie mai greu. (are si ea 33 ani). si ce credeti, in martie a aflat ca e gravida in 5 saptamani, dupa ce ciclul i se dereglase si nu-i venise de prin ianuarie! asa ca azi asteapta bb nr. 2, are deja vreo 4 luni jumate si parca vad ca o sa si nasca iar eu nimic...am intrebat-o cum e posibil sa nu ai ciclu si sa ramai gravida si mi-a spus ca dr. ei i-a zis ca a avut ovulatie bine-mersi si fara CM!
va pup si sper ca "v-a placut" aceasta povestioara...
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
Micky2007 spune:
andriushca mi-a mai trecut, dar ma enerveaza ca nu vin uratii, sunt Z30 de la CM. Macar sa vina odata sa stiu o treaba. Multa lume imi spune ca am facut testul prea devreme. Dar eu nu vreau sa imi fac sperante.
Perietena ta este o norocoasa si o fericita, felicitari din suflet.
Micky
alid spune:
buna fetelor,
ieri am fost la bucuresti la o doctorita de la filantropia. am ajuns printr-o cunostinta la ea; a avut rabdare si s-a uitat pe toate analizele facute. cu toate ca eram hotarata sa fac fiv, mi-a zis ca nu e cazul la mine.una din problemele mele este si LH, care este cam mic; am vazut si eu in analize acest lucru, dar vazand ca nici un doctor nu-mi spune nimic, am zis ca nu e grav. cu toate ca am avut foliculi de 22 mm, acesta nu a fost matur din cauza LH mic (raspunzator de maturitatea foliculilor);deci, a fost imatur si nu a vut loc fecundarea. puteam sa fac o gramada de ias, fara tratament erau egale cu zero; acum astept sa ma duc luna cealalta sa-mi faca analiza poscoitala (parca asa se numeste) ca sa vada cat traiesc spermatozoizii in tractul genital si in fct de asta imi da tratament si mie si lui. nu stiu cum m-ar fi tratat daca nu m-ar fi recomandat cineva. oricum, va tin la curent cu ce o sa mai fac.
va pup si bafta in continuare.
andriushca spune:
buna, alid!
ma bucur ca poate in sfarsit te-a lamurit cineva in cazul tau.
sa de DD asta sa fie problema, sa o rezolvati si apoi sa vina si bb.
as fi fericita sa-mi zica si mie cineva, "ite, aici e buba".
pot spune ca tu ai avut noroc. o sa "ma iau dupa tine" si o sa ma uit si eu prin analize inca odata cu mare atentie, cine stie ce surpize o sa am. uite cum niste inconstienti si superficiali de doctori se joaca cu soarta noastra!
te pup si sper ca ti-a trecut supararea!
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png