Inseminare (13)
Raspunsuri - Pagina 12
bibos spune:
Eva Maria multumesc de incurajari ...luna asta e compromisa astept luna viitoare o sa iau orice pana la urma macar sa iasa cu ochi
O zi buna
andriushca spune:
buna fetelor, o saptamana cat mai buna va doresc!
eu Z 13, am aterizat de la monitorizare, slaba miscarea: OD 18,7, E tril. 11 mm si atat, nimic pe OS. asta dupa stimulare cu 1/2 ova-mit din Z 3 timp de 5 zile. m-a certat ca nu am facut si menogonul, a zis ca orice procedura FIV (in eventualitatea unui FIV) se bazeaza pe asa ceva si ca daca n-am curaj sa fac aceste injectii, nu prea am sanse.
in final diseara fac pregnylul si maine dimin. la ora 7,45 sunt in Giulesti pt a -3 - a IAS. Doamne ajuta! dar nu prea am multe sperante. voi cum sunteti? va pup si bun venit fetelor noi!
bibos, mama, parca am fi surori, exact asa am simtit si eu in leg. cu menogonul, ceva mi-a "soptit" sa nu-l fac si uite ce rezultate am avut: ciuciu!
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
crisis81 spune:
Buna fetele! Sa stiti ca v-am ascultat sfatul si nu am fost azi la analize. Mi-a spus si sotul meu ca daca iese negativ eu o sa plang si dc am bebe ii fac rau. Se implineste o saptamana de la inseminare. Mai astept sau poate nu ma mai duc deloc si fac teste de urina acasa. Azi noapte nu am dormit deloc pana la 5 cu gandul la analize si dimineatza doar am oprit ceasul si . M-am trezit dupa amiaza ce-i drept dar mai zambitoare si mai cu chef. Sper sa ma tina si sa va molipsesc. In rest...aseara ma intepau ovarele si am avut o scurgere cum simt cand imi vine CM, m-am si speriat, poate aveti voi vre-o explicatie
andriushca sa sti ca la fel am avut si eu cu ova-mit din z2 pana in z6, un singur folicul, dar din al meu nu a rezultat nimic pe ciclu natural.
pentru toate fetele.
eva-maria spune:
crisis 81: cred ca scurgerea ta este de la implantare care are loc cam la o saptamana de la ovulatie. asa ca stai cat mai linistita, gandeste-te numai la lucruri frumoase si totul o sa fie bine, vei vedea.
andriushca: fii linistita, e suficient un singur ovul si un rapid ca sa vina . asa ca fruntea sus!!! si multa bafta maine!!! sa se lase cu ochisori!!!
pupici pt. toate fetele si mai vorbim maine.
montytaiana spune:
buna iubitelelor
multumesc tuturor pentru incurajari si sfaturile bune
abia azi m-am mai linistit, am incetat sa mai plang si incep sa imi fac sperante noi in legatura cu noua inseminare, pe 3.07 merg la giulesti la monitorizare, mai e cineva programata pentru atunci?
incerc sa fiu optimista si sa cred ca va fi bine, dar nu pot sa nu ma gandesc acum la esec, am trecut foarte greu peste acest moment. Nu vreau totusi sa cred ca nu voi reusi, ca nu vom reusi , atat eu cat si voi iubitelelor care va doriti la fel de mult ca si mine un ingeras in viata voastra. chiar ma gandesc ca ma vait cam mult avand in vedere ca multe dintre voi va chinuiti de mult mai multa vreme decat mine, si totusi ati mers mai departe si sperati in continuare
va pupic si stiu ca va fi bine
ficare dintre noi mai devreme sau mai tarziu isi va strange puiul in brate
pupici
crisis81 spune:
In 10 minute plec sa-mi fac bHCG. Tremur de emotii. Sper sa iasa pozitiv. Rugativa si pentru mine fetelor! Sa fiu si eu
Va pup si o sa revin cu noutati!
Cristina
ticatic spune:
fetelor, spune-ti-mi si mie cat costa 1 fiola menogon si la care farmacii se gaseste? mi-a recomandat Moisa sa fac stimulare cu menogon 1 fiola timp de 10 zile, din ziua a 2-a. am inteles ca asta nu influenteaza negativ endometrul ca clostilbegytul, iar eu intotdeauna am avut endometrul cel mult la limita inferioara.voi stiti ca menogonul da rezultate mai bune?
pup
andriushca spune:
Buna fetelor!
tocmai am sosit de la Giulesti, am facut a 3-a inseminare.
am stat f. prost cu spermograma (1 milion mobili), s-a mirat si dr. Moisa si dr. Cezara Bucur si au dat verdictul la unison: F I V !. in schimb cu ovulatia a zis ca stau f. bine, era in floare! macar atat dar tot degeaba!
deci altfel nu se poate la noi, dar pt ca eram pregatita, platisem si toate celelalte, am facut totusi inseminarea. nu am sperante.
ma intreb totusi de ce nu ni se spune de la inceput adevarul in fata? probabil e si asta o politica ca sa faca bani si din inseminari. acum 2 luni ni se spunea ca nu avem nicio sansa fara IAS...
asa ca in toamna, FIV scrie pe mine. imi voi termina restul de analize ramase de facut si ata ete!
ticatic, menogonul costa 330.000-340.000 lei (vechi)/fiola. eu am disponibile 4 fiole acasa (expira in octombire) , daca te intereseaza scrie-mi. mie nu mai imi sunt de folos. menogonul nu se gaseste la orice farmacie, eu am fost trimisa dupa ele la o anume farmacie si se mai gaseste in Centrul Medical Dacia.
va pup!
andreea
eva-maria spune:
Buna, fetelor.
crisis 81: pana la urma nu ai putut rezista tentatiei de a face un test!!! eu stiam ca beta-hcg incepe sa se secrete cam de la implantare, dar in cantitati mici, care apoi trebuie sa se dubleze la 2 zile. daca ai depasit valoarea de 5,7 este f.bine. iti tin pumnii stransi sa iasa testul pozitiv!!!
andriushca: eu am auzit ca in mod normal in trompe ajung cateva sute de . asa ca prin inseminare aproape toti cei 1 milion de vor ajunge la destinatie ca au mai putin drum de parcurs. asa ca fii optimista, e bine si asa. stii ca norocul iti bate la usa cand te astepti mai putin.
eu sunt azi z5, CM s-a terminat si de azi incep sa iau cyclo-proginova, pastilele albe care au estradiol. sper sa se regleze si la mine CM si sa ovulez cum trebuie!!!
pt. toate fetele!
andriushca spune:
eva-maria, sper ca macar 1 mai vioi sa ajunga si sa-si faca treaba. dar oare luna asta cand stam cel mai prost sa ne loveasca norocul cel mare? ma indoiesc.
crisis81, cum e cu testul ala, se lasa cam mult asteptat, cand iei rezultatul?
andreea