FIV 123

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Aldolina, . Filip e cumintel inca, sper sa mai fie inca vreo 10 zile aprox. Vineri vedem si cata rabdare mai are sa stea in burtik. Multumim de intrebare, iar tie iti urez concediu placut si sa te intorci cu forte proaspete!

Cristinici, .

Andicu 36+Filip Gabriel
AMR 10 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Andicu, am o curiozitate. De ce ai programat cezariana asa repede, vad ca ai trecut 36 saptamani .
Of, Doamne eu am emotii, imi inchipui tu cum esti.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athy spune:

buna ziua fetelor .KITTA eu l-am cunoscut pe mr B printr-un prieten de familie tot medic.Intradevar mr B este un medic bun cu experienta dar faptul ca este f ocupat nu iti explica amanuntit pasii pe care trebuie sa-i faci.Problema mea este dereglarea de ciclu si ovulatia cand am ajuns la el cu 4 ani in urma a spus ca singura solutie este fiv dupa 2 ani mi-a spus ca toata prob este de la sinechie uterina si mi-a facut debridare apoi am aspus ca totul va fi ok si ca voi ramane insarcinata natural dupa un an mi-a spus ca de fapt am probleme cu ovarele si am insuficienta ovariana si mi-a spus sa iau cycloproginova si ova-mit pentru stimulare am urmat pre cum mi-a spus un an dupa asta mi-a spus ca nu poate face stimulare puternica pentru ca am premenopauza si trebuie sa fac cu ovocide donate am cazut pe scaun am plecat frumusel acasa m-am linistit deoarece dorinta de a avea un ingerasi in casa noastra ma facut sa trec peste asta si am acceptat si finalul a fost unul nereusit M-am intors inapoi am luat legatura cu zgripturoaica de dr cocei pt ca profu nu era in tara si ea este mana dreapta si foarte respingatoare asa ca m-am hotarat sa nu mai stau inca 4 ani si sa merg in alta parte am ales MNL am fost la dr Gherasie si mi-a spus ca de fapt se poate face stimulare si ca pot face cu ovocidele mele asa ca azi am programare la profesorul zburator (drRonel) si apoi voi vedea ce va urma .Va doresc o zi buna fetelor si celor care au facut deja FIV sa auzim ca suntiar celor care vor face sa aiba recolta mare si bafta sa ajunga si ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor.
Dany, condoleante ptr pierdere dar poate la sfirsitul saptaminii o sa ai motive sa te bucuri,doamne ajuta.
Aldolina, concediu placut si vesti cit mai bune.
Aurel cris, tinem pumnii ptr miine .
Eu una pina acum vreo doua zile simteam tot timpul cite ceva pe jos, ceva tensiune nu stiu sa explic clar ce, cam balonata, acum nu mai simt cam nimic.Am sinii tensionati si ma dor, nu mai pot dormii pe burta si cam atit, am emotii mari si parca nu mai trec zilele astea odata...
Andreea
In rest va pup pe toate si sa auzim de cit mai multe vesti bune.
MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Fetelor, dimineata m-au trezit cei de la MNL cu telefonul. Prof Ron El vrea sa ma vada miine la eco + analize desi eu eram programata pentru miercuri la eco+analize si trebuie sa fac FIV cu dr. Fredler. Nu prea imi suna a bine...

Kitta, multumesc pentru nr de tel si imi pare rau ca nu ma pricep sa activez PM. O sa ma uit mai atenta cum se face. E super ca ai apucat sa mergi acum la dr.M pentru ca te-a programat direct in septembrie. Eu va trebui sa astept acum sa vad ce se intimpla la MNL si abia dupa aceea sa merg la dr. M la consultatie, probail va urma si o pregatire cine stie cu ce tratament, asa ca dc nu reusesc aici, probabil nu o sa prind nici septembrie... E bine ca dr. M. e deschis si primeste pe oricine, fara sa tina cont de ce s-a intimplat inainte de a ajunge la el, asta arata ca e un om ok.
Dimineata m-au sunat si de la farmacie si m-au anuntat ca vine menogonul comandat pe la ora 16, asa ca trebuie sa il iau de la ei pt ca mi-e jena de farmacista care mi l-a dat cu reducere si pe celalalt si am msi deranjat-o si duminica de dimineata inainte sa vad mesajul tau ca eram disperata ca ramin fara.
Daca vrei o sa o intreb daca ti le poate ea primi si sa iti dea banii pe ele. Cite fiole mai ai? Cit despre analizele mele...o sa vedem probabil miine. Endometrul era simbata de 041 cm,de aceea parea probabil aiurea, dar asa apare pe eco scris.
Tu mai vi miine la intilnire cu Ron El? Daca da, poate ne vedem acolo. Eu merg dimineata la 8-8.30.
La cit eram de nedumerita fata de ce mi se intimpla, cu telefonul de dimineata m-au bagat si mai tare in ceata.
Mirela_1, Moniland, multumesc mult pt raspuns. Chiar sunt curioasa miine cum stau lucrurile si mai ales de ce ma cheama Ron El in afara "programului stabilit". Vad ca la clinica asta tre sa fi "pe faza" tot timpul procedurii, ca te pot chema oricind...

As veni si eu vineri la intilnire daca ma primiti, dar asta numai daca se amina sau se anuleaza punctia pt ca in mod normal ar trebui sa fac punctia vineri.

Va pup si astept vesti bune de la voi.

A.A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Medamaya, mult noroc si sa fie cu ochishori si la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Aldolina, Antosit multumesc! sper sa fie bine maine. Nu stiu daca am emotii din cauza interventiei sau din cauza rezultatului. Si la HSG si la laparo am mers foarte optimista si am primit numai vesti proaste. Asa ca acum mi-e frica de ce ar putea sa-mi spuna dupa. Aldolina, sper sa nu uit sa o intreb de analizele alea. Iar am lista mare de intrebari ca altfel nu mai merge.

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Buna ziua fetele mele dragi .....
Am si eu o intrebare la voi .......cum se incepe stimularea pentru FIV .....adica.....prima zi a CM este si prima zi a stimularii ? sau cum ?...nu prea inteleg........
Multumesc !

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Moni, miercuri fac 37 sapt. , adica intru in a38a . CU inca o saptamana pana la nastere se fac 39. Puteam sa pun la semnatura a37a sapt. sau 36 + x zile . Pe 28 cand as avea programata nasterea, ar fi 38 sapt. + 2 zile adica a 39 a sapt. ,e bine, deja de la 37 se considera la termen. Merci de ganduri, la anul sper sa te vad si pe tine asa!

Meda, Doamne-ajuta sa fii !

Andicu 36+Filip Gabriel
AMR 10 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MONILAND sper sa fie de bine,cu toate ca sincer nu cred ca este de bine,oricum nu a mai curs nimic,vom vedea maine ce va fi
IOANATUGS iti multumesc pentru urari
LADYXE cuvintele sunt de prisos
ANDRADA P stai linistita ca totul va fi ok la histeroscopie nu-ti face griji,eu am facut-o si fara anestezie,hai curaj
BABY-F,DANYALO,MEDAMAYA1 va tin pumnii fetelor
ALDOLINA,MEDAMAYA
la toate fetele fara exceptie
La mine maine este ziua cea mare sunt pregatita pentru orice asa zic eu,sper ca sunt.

Mergi la inceput