FIV 123

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Aurel_Cris multa bafta maine si te asteptam cu vesti bune la odiseea Fiv-oaselor.

BABY-F,DANYALO,MEDAMAYA1 aveti si voi locul pregatit. Va asteptam.

Ladyxe imi pare tare rau. Ramai pozitiva si intr-o zi va fi bine

toate Fiv-oasele

Dream 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Aurel-Cris sunt sigura ca maine o sa ai o valoare buna,daca faci analiza la Giulesti voi fi si eu acolo la 7.30
Andrada,daca nu ne vedem maine iti transmit acum bafta multa multa la histero
Aldolina,concediu placut si poate vii cu ceva mormoloc in burtica
Danyalo ce faci?Cum te simti?Tinem pumnii in continuare!
Eu maine voi merge sa fac cunostinta cu mormolocul meu,de abia astept parca trece ziua de azi din ce in ce mai greu.
toate FIV-oasele fara exceptie.

Madalina 6
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Dragele mele va multumesc ca sunteti alaturi de mine, multi pupici din partea mea
aldolina concediu placut si sa te intorci

aurel cris, danyalo, baby-f sa veniti cu valori mari,

Va pe toate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

luck Cum a fost la eco?

Mirela1 Fiv pe CM natural? Eu as incerca totusi o stimulare usoara.

pussi Bravo pentru si .

aurel_cris Tin pumniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

ladyxe Imi pare rau. Fii puternica si lupta in continuare!

AndradaP Bafta la histero!

Andicu Nu ma mai satur sa ma uit la camera lui Filip si la burtica ta...

si BAFTA! tuturor.

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Aurel Cris iti tin pumnii stransi, stransi pentru maine!! Multumesc de incurajari!

Madalina28 iti doresc ca maine sa fie cea mai frumoasa intalnire din viata ta!

Andicu Doamne ce a trecut timpul!! Cat trebuie sa fii de fericita! Iti doresc numai bine!

Marrina multumesc!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

buna fetelor!

sunt noua pe aici ,si de aceea ma bucur ca ma baga si pe mine cineva in seama.

deci,KITTA, ca tu mi-ai raspuns,prietenei mele i s-a propus FIV cu donator, in eventualitatea ca pe biopsia care se va lua de la sotul ei nu se va gasi nici un spermatozoid.(va face la Sibiu,la noul centru deschis,si care se pare ca au reusite semnificative)

de aceea speram sa gasesc la voi informatii despre aceasta situatie ca sa stie la ce sa se astepte si cum se vor derula actiunile.

sper ca ma veti lamuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

alina alexandru parerea mea ca in stadiul in care esti si foliculii si endometru sunt f bune, deci curaj si nu mai face comparatii cu nimic si cu nimeni fiecare e cu norocul si destinul ei. asa ca mult curaj, multa incredere si gandire cat mai pozitiva si o sa fie super ok.

kineta la fiv nici nu ai nevoie de trompe. dar daca tu spui ca ai ramas insarcinata pana acum de mai multe ori si apoi se intampla ceva ar trebui sa faci ceva analize genetice poate sau toxo etc bolile astea care produc avortul. eu in locul tau nu mas arunca la fiv daca ai ramas pana acum natural ci as mai incerca natural dar cu o atenta supraveghere medicala inca din primele zile si cu un puternic tratament de sustinere gen aspenter ptr nidarea si prinderea embrionului, cu utrogestan ptr hranire sarcinii. eu asa as face in locul tau si apoi daca nu iese nici asa atunci cu analizele de rigoare si de abia apoi fivul. multa bafta si tie si iti doresc din suflet sa ai norocul meu. a am uiat sa iti raspund la intrebare nu nu am ami ramas gravida pana la fiv niciodata fivul a fost reusit din prima si finalizat cu o minune pe nume Mihnea-Gabriel car epeste o sapt implineste 2 anisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

ladyxe iti doresc din suflet sa ti se implineasa visul. in operatiunea fiv dupa mine un rol important il are dr , apoi noi cu starea noastra pozitiva si cred ca in primul rand bunul Dumnezeu si destinul fiecareia dintre noi. eu am avut o stare super optimista ppe parcursul fivului si in cele 2 sapt de asteptari si m-am incapatanat sa cred ca vom avea copilul nostru(catarul cred ca era mic copil pe langa cat eram eu atunci). desi in cele 2 sapt o singura data am tras un plans puternic dar l-am avut langa mine pe sotul meu care m-a ridicat rapid din starea in care eram, iar pe parcursul stimularii am facut greseala ca voi toate de altfel sa compar cati foliculi endometru etc cu alte fete din lot si la fel am iesit d ela medsana si m-am asezat in fund pe bordura si am inceput s aplang vazand productia mea scazuta(eu in final am avut 8 foliculi din care au rezultat 7 ovocite, in 24 de ore se fecundasere 6 embrioni iar in 48 de ore mi-au fost transferati 4 embrioni 3 fff buni si unul mai putin bun)deci productia nu era grozava la cele 75 de injectii pe care le-am facut in 14 zile de stimulare si atunci am avut o buna prietena langa mine ANEMONA(tot o reusita a dr P care acum are o prinetsa de 3 anisori peste o luna DENISA)care m-a scos din butoiul cu smoala.
Eu zic ca nimic in lumea asta nu e imposibil atunci cand iti doresti cu adevarat.

Va doresc din tot sufletul mult mult noroc la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Ladyxe, cuvintele sunt de prisos......,incearca sa te linistesti si sa privesti cu optimism inainte!
Te inteleg perfect pentru ca si eu am facut Fiv in aprilie-mai cu aceeasi echipa de medici, dar, sunt optimista si foarte increzatoare in Fiv nr. 2 pe care sper sa-l fac in toamna.
Sa fii sanatoasa si ai grija de tine!

holly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Marrina si Andrada, va multumesc mult! ma abonez cu sfaturi si sustinere pt burticile voastre la anul!

Andicu 36+Filip Gabriel
AMR 10 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput