Nou stil de viatza (144)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, nu, micii ii las pe maine. Si un gratar, ca doar mergem in natura.
Ce sa intelegi? eu sunt vinovata ca-s pofticioasa....

Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mai fetelor....ia luati voi niste pe spinare ca....v-ati luat nasul la purtare cu interzisele si mai murim si noi pe langa voi.
Offf....ce as manca un colac din ala.... dar...lasa...

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Dordia, am cules o informatie din postarile tale care m-a cam lasat cu gura cascata si anume ca "tofu ingrasa". Poti sa elaborezi? Ai avut o perioada in care ai mincat si ai observat ca din cauza asta ai luat in greutate? Intreb si eu pentru ca pina acum n-am mai auzit de asa ceva, si sint mincatoare de tofu si mai ales bautoare de lapte de soia de ani de zile.
Cind am slabit cele 10 kg nu aveam o "dieta" foarte diferita fata de cea de acum. Stiu ca timp de citeva luni n-am pus gura pe interzise si ma duceam la sala de 4 ori pe saptamina si lucram cel putin 2-3 ore de fiecare data. Acum merg de 3 ori, stau mai putin si mai trisez cu prostioare din cind in cind, tocmai pentru ca mi-am pus in cap sa nu ma stresez de astea 2 kg in plus. Cind se duc, se duc...

Violeta, eu zic ca trebuie sa ai o masa consistenta pe zi. Efectele dietelor se vad in timp din pacate si sa nu te trezesti cu lipsuri in organism. Imi mentin parerea ca nimic nu inlocuieste cu succes o masa echilibrata, fie el baton de care o fi....
Tie ti-a dat un antrenor program de urmat la sala? Te intreb pentru ca eu stiu (tot de la un antrenor) ca 20 minute sint doar de incalzire si abia apoi corpul incepe sa consume, de aceea se recomanda cel putin 30 minute de miscare cardio adica bicicleta, alergat, aerobic, etc. Azi am citit ca ai facut 20 minute de si deci practic te-ai oprit cind trebuia sa pedalezi mai cu spor.
Viteza prea mare la bicicleta face muschi la picioare si iti poate provoca dureri de genunchi, asta o spun din patite.

Tzuni, as mai adauga punctul 3. Ia-ti o bicicleta si fa inconjururl lumii. Eu te astept.

Meniul de azi:
MD: cereale cu lapte de soia
P: orez cu ou, putina carne de pui si vegetale
C: cam 120g fasole verde (masurata ochiometric), 1 morcov (ambele aburite un pic la microunde), cu putina brinza Feta si ulei de masline + 1 ceapa.
Edit (uitasem de fructe!): intre mese: 1 felie cantaloup, 1 mango, 1 guava.

Mi-am gasit partenera de alergat si azi am fost impreuna la o tura. Ce spor am avut, nici mie nu mi-a venit sa cred!! La sfirsit cred ca iesea apa din tricoul meu daca il storceam. Si mi-era o lehamite sa ma duc....dar acum imi pare bine. Cel mai greu e pina ies pe usa ca dupa aceea nu mai am incotro, nu ma mai intorc.
Am facut si 200 abdomene.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

vreau miiiiiiiiiiiiiiiiiiici

Delia, am gasit si punctul 4. ma fac transexual - ca taaaare bine mai aratau "tipele" alea! ia ziceti si voi, fetelor: vedeti aici burta, celulita si coapse grase? ...nu la mine, la "aia"

TRANSSEXUAL

PS. Io-s aia grasa, de langa, in pantaloni de camuflaj! Ca sa nu ne incurcati

URGENT
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Pai cum vine asta, mai Tzuni, in ce te transformi?

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Pai cum vine asta, mai Tzuni, in ce te transformi?

nu stiu cum vine, dar sa sa iasa din mine o femeie....si mai si!

URGENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

vreau miiiiiiiiiiiiiiiiiiici

Delia, am gasit si punctul 4. ma fac transexual - ca taaaare bine mai aratau "tipele" alea! ia ziceti si voi, fetelor: vedeti aici burta, celulita si coapse grase? ...nu la mine, la "aia"

TRANSSEXUAL

PS. Io-s aia grasa, de langa, in pantaloni de camuflaj! Ca sa nu ne incurcati

URGENT

Tzuni, esti sigura-sigura ca 'creatura aia' a fost barbat ? Ai pipait / controlat / verificat ? (zic asta ca are scheletul mic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Dordia,produsele din soia nu ingrasa,nici laptele din soia si nici tofu,poti minca linistita.Migdalele si nucile ingrasa mincate in cantitati mari.Daca le adaugi la salate sau maninci cam un pumnulet e super ok.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Delidana acuma plec spre brasov...dar iti raspund ca sa nu astept pana duminica seara sau luni. Te si ai dreptate. Dar...pe verificate...la mine nu functioneaza. Si sa iti zic si de ce: Eu de la orice produs din soia ma unflu si retin apa si d-aia nu slabesc si mai mult, ma ingras. Asa ca...ma feresc cat pot.
Iar Anky si tu ai dreptate...dar la cat imi plac mie nucile, alunele si migdalele tu crezi ca ma pot opri doar la un pumnulet??? Deci...ma abtin!

Va poop am plecat la Brasoooov!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Mik, thaii vin in diferite marimi. Pe unii barbati zici ca acum ii sufla vintul, asa sint de mici si de fragili. Acuma la partea cu pipaitul o las pe Tzuni sa raspunda. Ce pot sa spun e ca "tipa" din poza era un exemplar extrem de reusit. Am vazut "altele" ....

Mergi la inceput