Nou stil de viatza (144)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Delidana,eventual tragi o fuga pina in Canada sau in US..? pentru Justin
O salata mare am mincat si eu azi cu rosii,salata,ceapa,ardei,masline,usturoi,ardei iute,castravete,ruccola,bucatele de nuca,un pic de ulei de masline,sare,zeama de lamiie sau otet de mere....yammiiii
Inlocuiesti puiul sau brinza cu nuci.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Ei, Anky, daca US/Canada ar fi dupa urmatorul deal, cu draga inima!

Ce e ruccola?
Suna cunoscut dar nu-mi amintesc...

Acuma chiar ca ma duc la culcare.

Pe miine!

Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare!

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana

Ei, Anky, daca US/Canada ar fi dupa urmatorul deal, cu draga inima!

Ce e ruccola?
Suna cunoscut dar nu-mi amintesc...

Acuma chiar ca ma duc la culcare.

Pe miine!

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Uite aici,seamana cu frunzele de papadie,are un gust aparte.
Poti sa pui si seminte de pin prajite in salate,delicioosss...

http://lifestyle.aol.de/WohnenGeniessen/Sandwich-Tomatenspiess-Rucola-Parmesan-2049536564-16.html

Mergi la inceput

Ia auziti aici

PUNCTUL ANTIFOAME:Se afla intre nas si buza de sus si trebuie apasat cu degetul mijlociu de tri ori.Repetati exercitiul de acupresura si foamea va disparea.Hmmm....interesant,am sa incerc miine sa vad daca are efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

La multi ani DianaR!

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carolinah

Mamidestefan, frumoasa silueta ai dobandit! Sport faci, ca nu am retinut? Si meniul tau mi se pare f generos, mai ales partea de cirese, miaaaaaaaaaam. Asa mananc si eu ciresele, cu kilogramele.

Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Multumesc mult !

Am mai "excelat" pe bicicleta mea eliptica ..din cind in cind ...cite 40-50 de min ....dar acum fac electrostimulare ..
si "se vede" ...am sa fac ceva pozici mai "proaspete"..curind .

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doroty

Si asta e unul din motivele pentru care nu am putut sa tin superdieta, Lidia, pot sa rontai legume si fructe non-stop si tot mi-e foame de mor, am nervi si ma simt slabita.Cum bag un ousor, o aluna,o felie de sunca, cum ma simt mai bine.

Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut(23.01.03)

Am incercat si eu simbata sa renunt la ciupercutze ...
si a doua zi eram cam infometata ...asa ca le-am adaugat
din nou in meniu ..la prinz ...
inca o zi ...si apoi ii dau cu peste si/sau oua .

Asa ca s-ar putea ca ciupercutzele sa faca diferenta ..cine stie ??

Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana
Lidia, inca n-am tinut ziua de fructe si vegetale. Ma gindesc s-o tin duminica. Ce zici, Carmen?
Eu duminica merg la cumparaturi si fac plinul pentru o saptamina si in general stau acasa ziua asta asa ca ....ma gindeam...ziceai sa te anunt... Oricum, cred ca voi minca multe fructe, deja ma gindesc la un pepene (asta umfla si mai trece senzatia de foame), un ananas, banane...

V-am pupat.

Pai daca maninci "dulceturi" gen banane..pepene ...
o sa o ia razna insulina ta ...si o sa iti fie foame

Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by anky

Ia auziti aici

PUNCTUL ANTIFOAME:Se afla intre nas si buza de sus si trebuie apasat cu degetul mijlociu de tri ori.Repetati exercitiul de acupresura si foamea va disparea.Hmmm....interesant,am sa incerc miine sa vad daca are efect.

Uaaaaaau, ce solutie simpla! Io angajez de-acum pe cineva sa ma apese in zona aia in permanenta. Ca mereu as manca cate ceva.

URGENT
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Tzuni,buna idee cu "apasatorul" profesioniost....insa oare n-ai iesi mai ieftin daca iti trage careva un pumn in locul cu pricina? Nu de alta,dar iti amortizeaza foamea vreo 2 saptamani
...glumez si io,desigur

In alta ordine de idei si eu am mancat azi salata...DOAR o salata mare si cu de toate,cam ca a Mephalei,insa cu groaza mi-a soptit cantarul ca-s cu un kil mai grasa ca dimineata,chestie care nu mi s-a mai intamplat demult.Fratilor,ce-i cu mine? Ma ingras ,mi-e rau constant,mi-e greata dar NU e cu oki ca iau pastile si oricum n-am mai facut nik de la ultimul ciclu.

Daca nu raportez maine inseamna ca m-am impuscat in locul ala minunat dintre nas si buza de sus....

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput