Mamici de septembrie - octombrie 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Salut si eu fetele....leneviti care pe unde puteti...
intr-adevar cam greu cu miscarile de pe o parte pe alta....obosim.... mai repede...acum ..da mai incolo oare ce-o sa facem?
Crishtina..eu trebuia sa fac analiza cu glucoza dar mi-a fost recomandata de o asistenta ..eu nestiind in ce consta am zis da o fac ...apoi a venit doctorita mea si a zis ca nu-i nevoie ca analizele mele de sange si urina nu indica asta si apoi e si cam neplacut..si asa nu am mai facut-o.. ideea e ca se merge dimineata pe nemancate se ia o proba de sange se poate chiar si prin intepatura in deget, apoi se bea 50-100ml sau 300ml de glucoza nu am idee dupa o ora se iar o proba de sange si se vede acolo care e treaba... eu personal nu prea inteleg dar daca zice doctorul si se vede la analize , cred ca trebuie sa o faci...aici e optional

numai bine

carmen 27s 70% fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Pentru sim_stoian - blat de pizza (sper ca reteta nu vine prea tarziu)!
Ingrediente:
- 500g faina
- 40g drojdie
- 1 lingurita sare
- 1 lingurita zahar
- 2 linguri ulei
- 1/4 l apa calduta

Se dizolva drojdia in apa calduta si se adauga faina. Se amesteca cu sarea, zaharul si uleiul. Se framanta pana obtii aluatul potrivit (se mai adauga putin faina daca e prea moale aluatul). Il lasi putin la crescut si tava se unge putin cu ulei.
Spor la gatit si la mancat!

Irina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by Yaia

Pentru sim_stoian - blat de pizza (sper ca reteta nu vine prea tarziu)!
Ingrediente:
- 500g faina
- 40g drojdie
- 1 lingurita sare
- 1 lingurita zahar
- 2 linguri ulei
- 1/4 l apa calduta

Se dizolva drojdia in apa calduta si se adauga faina. Se amesteca cu sarea, zaharul si uleiul. Se framanta pana obtii aluatul potrivit (se mai adauga putin faina daca e prea moale aluatul). Il lasi putin la crescut si tava se unge putin cu ulei.
Spor la gatit si la mancat!

Irina 23+

Multumesc. Nu e prea tarziu pt ca nu vroiam sa fac azi. Deocamdata vroiam o reteta. Cred ca saptamana viitoare ma pun pe treaba.

Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Roxana, felicitari!!!

Mi-am luat si eu revista Superbebe, care are inclus si un supliment-ghid de cumparaturi pentru bebe. Si pe acolo scria ca ne trebuie si umidificator cu aer rece/cald. Voi ce stiti?

Si ca tot vorbeam de superstitii, stiu ca se pune ceva rosu la bebe, am vazut o sfoara/ata rosie la mana sau pampon, ca sa nu fie deochiat.

Mandarinutza 28+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Salutare burticute!
Eu am dat bir cu fugitii joia trecuta, de aceea tin sa va multumesc acum pt toata simpatia si sustinerea voastra! Va pupicesc!

Eu am avut o saptamana cam tumultoasa, iar sfarsitul ei mi-a cam pus capac.
Raportez: 1 un targ ratat (Expo Baby) din cauze neelucidate Imi facusem mari sperante.....(si stiam de el din super bebe nr din mai si imi facusem si programarea la gine a mea tot in aceeasi data, ca sa nu aiba al meu motive sa ciripeasca, si uite cica nu se mai face, sau e peste o saptamana??????????????)

2 una bucata cearta cu sotul, ca deh.... l-am plimbat tot iasul (am cercetat vreo 3 locatii unde se tinea targ de ob, si un taximetrist care a cerut prin statie relatii.... ne-a trimis tocmai la Providenta.....undeva la dracu'n praznic....)

Partida mea de shoping s-a transformat intr-o agonie prin Sellgros, cu urm rezultate: 1 sutien alaptat, pampers si vata la greu. Hainele de bebei erau niste oribilitati, si f scumpe.

Din mag de gravi de la Hala: 1 tinuta de zi pt nasa ce-am sa fiu in august si o bluza de gravi.

3 In continuare o mama de sot care se transforma in soacra, asa incet si sigur, ca a inceput sa bage strambe la al meu.

Dar m-a salvat iubirea dulce si tandra de tatic ce va sa devina a sotului meu , fara , ca nu mai avem voie, care a constat cu stupoare ca oamenii, pe masura ce inainteaza in varsta se sclerozeaza.

quote:
Originally posted by aeperju

Din pacate Baby Expo de la Iasi nu e week endul asta cum mi-a zis cineva (noroc ca m-a anuntat cineva ca altfel bateam drumul degeaba pana acolo) ci week endul urmator. Pe site-ul lornu stiu de ce nu e trecut Iasi-ul. Ma rog, o sa mergem week endul urmator. Inr est toate bune.

Emma 26+

aeperju, cu scuzele de rigoare, ca eu am fost cea care a anuntat data targul la iasi, trimite-mi si mie data sigura, daca zici ca se mai tine

Alinus 22s cu Iulius
Foto cu iubirea mea secreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Scrie aici ca e pe 22-24 iunie (week end-ul asta a fost aia cu boxul la Sala Polivalenta).
http://www.businesstexin.ro/targuri-expozitii-industria-usoara

Emma

Mergi la inceput

Ia cineva DETRALEX pentru varice? Sau ati auzit ceva de medicametul asta? Adica daca e permis in sarcina sau nu.

Eu am terminat tratamentul cu Augmentin si tot ma ustura. M-am saturat! Saptamana viitoare tre sa repet urocultura sa vedem daca e vreun microb ramas sau am dat in candidoza. Ufff! Belea cu infectia asta urinara! Si beau lichide nu gluma chiar si ceaiul ala recomandat de dr de cozi de cirese si matase de porumb. Sper sa reusesc s-o vindec ca e belea. Noapte buna!

Emma 26+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by prisi

buna
Sim si Emma multumesc frumos pentru sugestii

poze
28+ Miruna

Cu placere! Sper sa-ti foloseasca informatia.

Emma

Mergi la inceput

Intr-adevar am fost nedespartita de pernuta mea. E absolut super! Pe langa faptul ca in masina am stat intinsa pe bancheta din spate si mi-a folosit tare mult ca sa stau comoda am carat-o si la mare ca sa am un somn linistit. Traiasca pernutza minune!
Gata! Chiar ca ma duc la nani! Pupici!

Emma 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

quote:
Originally posted by aeperju

Scrie aici ca e pe 22-24 iunie (week end-ul asta a fost aia cu boxul la Sala Polivalenta).
http://www.businesstexin.ro/targuri-expozitii-industria-usoara

Emma

Mercic. Trebuie sa vad acum cum ajung si sapt viit.

Si intrebai de Detralex....dr de fam zicea ca imi da, ca ale mele varice sunt tot mai urate, uite insa ca dr gine a mea nu ma lasa sa folosesc nimic, sunt contraindicate in sarcina trat pt varice. Ramane laseru' dupa ce nastem. Eu sunt disperata deja din cauza lor, mai ales ca le si mostenesc, mama si bunica mi le-au lasat. Acum port numai pantaloni

Vitamina c cat mai multa intareste vasele sangvine, si cantitatea cea mai mare de vit c o gasim in afine apoi ardei gras.

Alinus 22s cu Iulius
Foto cu iubirea mea secreta

Mergi la inceput