Mamici de septembrie - octombrie 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Crishtina, daca stiam, de mult ma bagam sa zic!
Aici nu-ti da nici un rezultat, doar 'OK' sau 'nu-i OK, ia asta'.
Ultima oara sunasem sa aflu de cele de sage si s-au shocat astia de tot, ca ce vreau cu ele?!?
Imi pare rau... nu am idee.

Piciulika 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Felicitari Roxana

eu am fost la cumparaturi pt geantaa de spital, am luat una alta(chiloti , sosete , sutiene pt alaptat, halat, papuci)camasi de noapte din ale pt spital nu am gasit, sunt numai din alea urate si batranicioase si nici o geanta mai maricica si frumoasa neaparat, sotul zicea sa iau valiza , am stat la raionul cu pampers, servetele vreo jumatate de ora ca nu stiam ce sa cumpar ce marime, pana la urma cred ca m-am descurcat, bine ca am inceput de pe acum ca pana vine bebe poate reusesc sa cumpar tot ce-mi trebuie.
am o intrebare de unde pot sa cumpar sterilizator pt biberoane pt microunde? ca nu am vazut decat din ale electrice

poze
28+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Multumesc Piciulika Chiar daca nu m'ai putut ajuta ai fost draguta cum esti intotdeauna

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Prisi, eu am vazut pe net 2 sterilizatoare pt microunde care mi s-au parut ok - unul de la Chicco (pe site-ul lor) la 66 ron si unul de la Primii Pasi (pe site la Chic bebe) la 37 ron.

Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multumesc tuturor. Gata baia si acum ma relaxez. Ce bineee este! Pana maine cand merg la servciu dar traiesc cu gandul ca mai am doar 2 saptamani.

Ma speriati ce cumparaturi faceti, e drept ca eu am deja multe din lucrurile acestea. Dar sunteti harnicute tare la spart bugetul familiei. Eu pana in august nu mai iau nimic, insa o sa il chem pe nenea ala care ne face mobila de comanda sa masoare in camera lui BB, intrucat la el dureaza cam 3 saptamani o lucrare.

Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by prisi

Felicitari Roxana

eu am fost la cumparaturi pt geantaa de spital, am luat una alta(chiloti , sosete , sutiene pt alaptat, halat, papuci)camasi de noapte din ale pt spital nu am gasit, sunt numai din alea urate si batranicioase si nici o geanta mai maricica si frumoasa neaparat, sotul zicea sa iau valiza , am stat la raionul cu pampers, servetele vreo jumatate de ora ca nu stiam ce sa cumpar ce marime, pana la urma cred ca m-am descurcat, bine ca am inceput de pe acum ca pana vine bebe poate reusesc sa cumpar tot ce-mi trebuie.
am o intrebare de unde pot sa cumpar sterilizator pt biberoane pt microunde? ca nu am vazut decat din ale electrice

poze
28+ Miruna

Intra pe bebelusultau.ro

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Gata concediul. Am fost si la mare, a fost super super misto. Am facut baitza in piscina dar nu am stat la soare ci sub o umbrelutza cu tricoul pe mine.
Din pacate Baby Expo de la Iasi nu e week endul asta cum mi-a zis cineva (noroc ca m-a anuntat cineva ca altfel bateam drumul degeaba pana acolo) ci week endul urmator. Pe site-ul lornu stiu de ce nu e trecut Iasi-ul. Ma rog, o sa mergem week endul urmator. Inr est toate bune.
Bebe a fost destul de agitat pe drum dar de acum ne linistim ca am ajuns acasa.
Nnumai bine tuturor!

PS: caldurile astea ma omoara nu alta!!!

Emma 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna
Sim si Emma multumesc frumos pentru sugestii

poze
28+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Fetelor, stiti o reteta buna pt blat de pizza? De ala pufos, subtirel si care sa incapa in tava noastra de aragaz (aia mare). Nici nu vreau prea multe, nu?

Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

buna gagici!
Roxana, felicitari! esti o adevarata maestra!!

io lenesa nevoie mare, n-am facut nimica la piesa aia

fetele, io o sa intru f fugitiv, au venit parintii mei, au umplut fata decadouri, si pe mine bineinteles, si o sa vad cum ma im[art cu timpul pana vineri cand dispar mai multisor asa.
Va pup tare:)

nana, imi pare bine ca-ti place la Romanika, asa cum e ea

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput