Mamici de septembrie - octombrie 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Buna seara fetelor.
Acum reusii sa ajung acasa - intoarsa din vizita din Elvetia. Piciulika iti multumesc frumos pt sfaturi. Eu am stat si-am lenevit toata dimineata la hotel, sotul s-a urcat pana sus impreuna cu gasca. Oricum, peisajul este exceptional. Mi s-a promis ca revenim cand oi putea sa ma cocot si eu pana sus la "top of Europe".
Se pare ca am fost singura care mi-am facut testul de glicemie. Crishtina, pe pliantul respectiv scrie asa: pentru sange capilar (cel luat din deget) inainte de sirop, valorile tb sa se situeze intre 60-90; dupa 60 de minute: sub 180 si dupa 120 de minute tb sa fie sub 155.
Ma duc la culcare, ca sunt franta. Am zis ca nu se mai termina odata cele 6 ore de drum pana acasa
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Doooormiti?

Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata feteleeeeeeeee
mi-a fost tare dor de voi
e ora 6 aici si eu nu am somn,abia am asteptat sa ajung acasa si sa va scriu.sper sa "aud" numai vesti bune de la voi si ca va fost bine!
va pup!

danielle 26+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Salutare fetelor,eu sunt treaza inca de la 6.30 ca viitorul sot a plecat la serviciu.M-am trezit bine dispusa ca sa imi strice ziua badaranu de barbatamiu.Dupa ce i-am pregatit pachetul a spus ca nu il ia ca nu stiu unde mananca azi.Nici macar nu mi-a spus ca nu mai faceam efortul.Apoi ca sa fie totul complet a plecat fara macar sa isi ia larevedere.Sau asa mi s-a parut mie ca el cica a venit sa ma anunte.
Am niste nervi de imi vine sa mor.Apoi saptamana asta vrea sa mergem la el acasa undeva langa iasi,la tara.Dar eu nu vreau sa merg,pt ca acolo nu sunt conditii si io mor fara dus.E mai bine la mine acasa cu aer conditionat,la racoare.Asa ca acum cand suntsuparata pe el trebiue sa ii comunic ca nu voi merge la tara.
Inca nu suntem casatoriti legal,in iulie urmeza sa facem cununia civila,desi fie vorba intre noi ar trebiu sa ma gandesc de 1 milion de ori.Hai ca v-am plictisit cu badaranul meu si era sa uit:ROXANA felicitari pt examen,esti o fata desteapta era de asteptat ca vei avea succes.
Va pe toate.Si va doresc o zi buna
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

DANIELLE ne-ai lipsit.Hai grabestete si revino alaturi de noi te asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Neata! Nici eu nu am mai putut dormi de la 4.45am din cauza arsurilor :(( nu mai stiu ce si cum sa fac sa ma lase si pe mine macar 1/2 de zi.
crishtina eu am facut testul cu glucoza pe 13.06 si mi-au spus ca pana luni (adica azi) daca nu gasesc scrisoare de la ei in cutia postala, sa stau linistita ca e totul ok. Deci, cum a zis si Picilika, la noi nu-ti prea dau astia analizele in mana. Din pacate nici eu nu te pot ajuta cu mai multe info.
Roxana felicitari!
danielle02 cum a fost in Ro?
Ma bucur ca deja cumparati pt bb, noi ne-am hotarat sa trecem la atac dupa saptamana 30. Cel mai greu imi e sa ma hotarasc la mobila si carucior. Dar poate avem noroc maine la eco si aflam si noi daca e garga fetita ori baietel si atunci e mai usor de orientat la culori.
O saptamana linistita si racoroasa!

26+ & 19kg in +

Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

mami25 7 si al meu domn a mai facut figuri,dar vad ca s-a dat la cale.eu m-am tinut tare (credea ca ma intimideaza... :))))) si tot cum zic eu sta treaba
marunzika a fost super frumos.mi-am vazut parintii,familia si m-am distrat pe cinste.doar ca am venit acasa si cu pareri de rau nu cred ca voi mai face vizite prin tara curand,or sa vina ai mei la mine.

danielle 26+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by prisi

am o intrebare de unde pot sa cumpar sterilizator pt biberoane pt microunde? ca nu am vazut decat din ale electrice

poze
28+ Miruna

Vezi ca gasesti in Carrefour si sunt de la Avent. Intra 2 biberoane in sterilizator si era la 2.245.000lei. M-am uitat si eu dar nu am luat pana la urma, eram tare nehotarata.

Nana, 27+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Liana, Sabina.
Roxana, felicitari iubita! Esti tare!
Danielle, bine ai revenit acasa. Nu te mai gandi la ce a fost urat in concediu, gandeste-te la ce a fost frumos si ti-a facut bine. Nu are cum sa fie mereu totul frumos. Eu am invatat asta pe propria piele. Nu ai cum sa-i multumesti pe toti, asa ca incearca sa treci peste.

M-am trezit de la 7 ptr ca sotul este plecat cu islandezii cu afaceri. Am o zi incarcata iar azi. Trebuie sa ajung la banca, sa ajung la fostul loc de munca, sa-mi caut geanta speciala ptr carat lucruri de bb cand il scot la plimbare. Deja este f cald. Ieri, ptr ca nu am gasit pompa de san Avent Isis IQ si ptr ca eram epuizata de caldura si oboseala, mi-am luat pana la urma Nuk, tot electrica, am dat pe ea 3.280.000. Sper sa fie buna si sa ma ajute in cazul in care voi avea probleme. Ma sperie gandul asta.
Sabinule, asa ca pregateste-te ca sigur eu o sa te terorizez cu intrebari despre alaptat ce si cum, ca tu ai zis ca ai experienta in asta.
A inceput sa imi creasca burtica si simt cum mi se intinde pielea, uneori am senzatia ca o sa plesneasca, desi o ung tot timpul cu crema speciala de maternitate. Sper totusi sa nu.
Pupici si sa aveti o saptamana usoara.

Nana, 27+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

nana i-am multumit pe toti,nu a fost problema asta.dar m-a dezamagit felul in care gandesc romanii,traiul pe care il duc si multe altele cred ca nevoia banilor si lipsurile ii determina sa reactioneze asa
am si eu nevoie de pompa ptr. sani.mami mi-a zis ca o sa am nevoie fiindca bebele nu o sa fie destul de puternic sa suga bine din primele zile si risc sa raman fara lapte,asa ca trebe sa incep a colinda magazinele.
am pus cateva poze,sper sa va placa
ce credeti ca am gasit cand am venit acasa??? va arat imediat poza...

danielle 26+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput