Mamici de septembrie - octombrie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 27
crishtina spune:
Ramonaiani multumesc din suflet ca mi'ai raspuns. Oare valorile pt sangele luat din deget sunt la fel ca si pt cel luat din vena?daca da, atunci stau bine Multumesc inca o data.
Maruntika , Amar va multumesc mult si voua. Eu deja am facut analiza, insa nu stiam daca sunt bune sau nu rezultatele. Intr'adevar e cam neplacuta, pt ca dupa ce bei glucoza nu ai voie sa mananci nimic, si mi s'a facut cam rau si m'au luat si arsurile pe loc. A trecut. Nu a fost f greu, mai bine sa stiu ca sunt in valori normale acum.
27+
Sabina spune:
neata si de la mine:)
am facut parada modei cu fimea, vroia sa se imbrace cu toate hainutele de la mama, plus sa punem in ghiozdan de rezerva, ca daca se murdareste
deci munca de lamurire la greu.
Ea mai merge la gradi pana Joi, ca e gradi privata, dupa aia pana la toamna vacanta.
Nana, cu placere am sa te sfatuiesc despre alaptat, numai ca nu la pompe.never used.Imi fac si teama pompele.Nu ma pricep deloc, imi pare rau.
cat despre pleznit burticu...mie mi-a pleznit cu 3 sapt inainte de nastere
dar recunosc, nu am fost constiincioasa cu unsul....
Danielle, bine-ai revenit!
Mami25...nu stiu ce sa-ti zic.
Pune piciorul in prag si daca ai indoieli majore(nu asa, toane), io stiu....
asa ceva nu se face cu indoieli.
Stai de vb cu tine si hotaraste-te daca esti doar un pic nervoasa si stresata, sau sunt indoieli adevarate
mai cand vad cate cumparaaati.
eu am zis, biberon nu cumpar. daca e vreun Doamne fereste, am nonstop farmacie cand trec drumu.
Body-uri am eu unele de la Sofia, albe si micute, merg la bb Gheo.
ce nu am,. carut si nu stiu unde-l culc.Efectiv nu stiu.Are patut, dar nu stiu cum ne oprganizam.
ufff, om vedea. Sofia vrea sa doarma cu el in camera din prima
fetele la bb 2, voi cum va organizati?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
danielle02 spune:
tati a fost la cumparaturi ptr. bebe........
patutul nu e bine montat,la pus numai asa de forma pana ma gandesc in ce colt de camera sa il pun...
sabina
danielle 26+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
kriss79 spune:
Danielle, bine te-ai intors! gandeste pozitiv, nu ai cum sa multumesti pe toata lumea, gandeste la tine si la puiuta si gata!
Roxana, felicitari!
Vroiam sa plecam la mare duminica, dar nu mai plecam. Mi-a zis dr. sa nu intru in apa marii, ca inca e rece si din cauza dif. de temperatura poate sa faca soc termic bebe..mai bine la munte..asa ca poate plecam la munte duminica..
Vine bebe
Burtik
Cristina 21+ cu
Sabina spune:
Danielle, nu am ramas fara lapte!! si n-am folosit pompa.
Mie mi-a zis pediatra ca nicio pompa nu e la fel de eficienta ca bebelusul.
Eu ma mulgeam cu mana si scoteam f f f f greu 60 de ml.
Si copilu crestea ca din apa....deci????
Eu vad pompa utila mai ales pt cand trebe sa-i lasi bebeului lapte acasa, sau cand intr-adevar nu ai lapte si o folosesti intre supturi.
deci eu am sa cumpar pompa doar asa, pt cazurile astea,(adica daca nu am lapte destul, ca de plecat de langa bebe curand n-am sa plec) nu mi-o iau dinainte preventiv.
Marunzika, imi pare tare rau de arsurile tale. Uffff. Eu pana acuma n-am avut, nu stiu ce sa-ti spun :(
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
danielle02 spune:
kriss e greu si trist...
sabina sunt derutata rau.unii imi zic ca nu o sa am nevoie de pompa si altii imi zic ca o sa imi foloseasca si ca imi trebe.oi vedea eu pana la urma cum ma descurc...
danielle 26+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Sabina spune:
eu zic sa pui ochii pe pompa, si daca vrei neaparat sa ti-o iei, iati-o, dar nu te grabi cu folositul daca nu e nevoie
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Roxana, felicitari pt examen!!!!!!!!!
Am promis ca revin cu povestea de vineri de la terminarea primei mele promotii de absolventi de liceu. A fost foarte frumos dimineata, festivitatea de inchidere a anului scolar, premii, flori.....dupa care copii mei( asa i-am numit mereu) mi-au pregatit surpriza, cica mergem in parc sa facem poze(era ora 10,15), nu ca nu am mai fi facut poze,dupa care m-au dus la un restaurant-terasa si acolo si-au luat ''vezi doamne'' la revedere de la mine si mi-au multumit pt tot ce am facut pt ei....atunci nu am mai putut sa ma abtin au inceput sa-mi curga lacrimile, mai ales cand am vazut ce cadou de la revedere mi-au luat, nu atat de emotionant a fost cadoul meu cat gestul, in patru ani de zile nu au reusit impreuna sa-mi ia un buchet de flori... ma refer la faptul ca nu se stiau organiza. Mi-au demonstrat ca m-am inselat si totusi au reusit sa se organizeze, au fost super draguti....Spuneam ceva de cadoul meu, nu acela m-a facut sa plang, ci primul cadou a lui bebe Cristian, alaturi de cadoul pt mine ii luasera si lui bebe cadou, asta m-a terminat, cred ca va dati seama ca nu m-am mai putut abtine sa nu plang, ''am luptat ''toata saptamana sa nu plang in fata lor ...nu am stiut niciodata ca ma iubeau atat de mult si chiar le pasa de ce mi se intampla mie... mai ales ca eu ii certam mereu si ii taxam pt fiecare gresala, dar recunosc ca le luam apararea de fiecare data si incercam sa obtin ce era mai bine pentru ei, sau cel putin ce consideram eu ca este mai bine.Hai ca am luat-o pe aratura... am deviat de la subiect.... a fost super, chiar daca eu am lipsit vreo 1,5 ore cat am fost la medic, m-au asteptat si am satat cu ei pana pe la 5 sau 6 dupaamiaza.
Hai ca v-am plictisit cu povestea mea.
In rest am terminat cu renovatul, ma rog nu 100%, mai sunt lucruri minore, ideea este ca saptamana asta sper sa termin curatenia, mama nu a mai putut veni, a racit si nu voia sa-mi dea raceala .... asa ca o sa fac singura, incet-incet curatenie. Nu va ganditi ca mai am asa mult, grosul a fost facut sambata cu ajutorul sotului meu.
Gata merg sa ma apuc de treaba, ca azi nu merg la scoala, chiar daca s-a luat vacanta eu mai merg pana se termina cu examenul de BAC, adica pana la inceputul lui iulie,dupa care intru in CO pana pe 31 august,iar prenatalul de la 1 sept, cat mai apuc, restul postnatal, am facut un calcul si ies mai bine daca imi iau postnatalul tot, adica cumulat cu prenatalul si abia apoi o sa intru in concediu crestere copil. Alocatia pt bebe o primim din momentul in care depunem actele la Primarie chiar daca nu intram in concediu crestere copil, eu asa am inteles, corectati-ma daca gresesc.Deci 85 %din media ultimelor 6 salarii +2 mil alocatia pt copil, ies la mai mult de 8 mil, ceea ce mi se pare corect sa beneficiez de ei, NU? e dreptul meu.
cecilia,28+Cristian
Sabina spune:
Cecilia, f f emotionant!!
si eu tin la ai mei, chiar daca-s studenti si chiar daca-s mult mai nepasatori decat elevii
mie imi place mult meseria de p[rofesor, asa ca te inteleg.
Happiness_4_us spune:
Sabina, eu am luat pompa tot preventiv si asta ptr ca in Islanda nu am vazut, ce-i drept nici n-am cautat, si ptr ca daca as gasi sigur ar fi de cel putin 2-3 ori mai scumpa. Asa ca daca tot sunt acasa, mi-am luat preventiv, sa o am in casa. Nu se stie niciodata, mai ales cum sunt eu singura printre straini. Nu o sa o folosesc decat daca va fi neaparata nevoie. Pana atunci am scapat de un stres in plus, ma gandesc mai departe.
Nana, 27+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!