Mamici de septembrie - octombrie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 23
Liana30 spune:
sim_stoian fac bine mama..va urmaresc dupa perdea
Sabina si io te pup ca si mie mii taree dor di tini
Andries
o pup si pe Roxana ca ea vaz ca'i nervoasa cu examenele si ma saribaftaaa multa la ex!!
NanaMotoc sa'ti traiasca tata si socrul.aaa si finuta.te pupp
mandarinutza
inuta12sper din tot sufletul sa fie bine..
tomasaaaaaaa tu pi unde umbli mama?ca taree dor imi e si di tini.te pupppp
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
sim_stoian spune:
Buna dimineata si de la mine . M-am foit toata noaptea de caldura, simteam ca nu mai pot respira. E nasol tare cu caldura asta.
Roxana, bafta maine la examen.
Liana,
Inuta, sper ca totul e bine.
Tomasa, unde ai disparut?
Tomitza, cand ai timp sa imi spui si mie ce ai vazut dragut pe la magazinele pt bebei.
Urmy, pata aia se aboarbe in cateva zile. Dragute lucrusoarele pt bebe. Pe unde ai fost la cumparaturi?
Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Andries spune:
Buna fetelor,
eu am dormit beton, ieri seara a plouat la mine in cartier si era asa racoare si placut!!
Roxana bafta la examen.
inuta12 sa stii ca si eu sper sa fie bine, doar ca eu sunt mai pesimista in felul meu, probabil am avut prea multe experiente dureroase. Pana al urma Dumnezeu e mare.
Simona, cred ca urmy a ochit un magazin pe care tu nu l-ai vizitat
eu mi-am trimis baietii in parc si stau si ma dau pe net, ar trebui sa ma mobilizez sa calc costumele de gradinita ale lui Victor, ca doamna care imi face mie menajul nu prea le are pe astea cu abtibilduri lipite si daca-mi strica costul spiderman sau pe alea de la disney am pus-o ca nu le-am cumparat de aici si fi-miu e tare atasat de ele, parca-ar fi fata, puiul mamii fudul mai e!! Daca bb2 e fata chiar ca am incurcat-o cu hainele.
Andries
inuta12 spune:
va multumesc din suflet pentru gandurile bune..
de ieri dupa ce v-am scris am plecat de urgenta la Elias..si m-au internat..chiar asa fara adeverinta salariala..fara nimic..Dr T nu era de garda era dr Strajean..si rezidenta lui Dr Cristina..care a fost o super draguta..
Mi-a facut eco intravaginal..si mi-a spus ca momentan totul se prezinta bine..doar ca sacul era putin desprins si ca e posibil din cauza asta sa sangerez.
M-au internat si mi-au facut litice din 6 in 6 ore..pana azi dimineata..la 9 cand am plecat.
inca mai am niste scurgeri dar ma rog la bunul Dumnezeu sa fie totul bine cu bebelul meu.
intre timp voi lua 4 utrogestan pe zi..dimineata si seama..plus 3 nospa..pana pe 22 cand merg la Tutu la cabinet.sper sa -mi zica de bine.
va multumesc inca o data pentru ca ati fost alaturi de mine..si sa ma scuzati va rog daca am parut prea disperata in mesaje..dar imi doresc din tot sufletul acest bebel.va pup cu mare drag
am 5 saptamani
toma_lly spune:
hai ca am reusit si eu sa intru, ca m-am tot luat cu una-alta si...
ieri am fost la cumparaturi, dar n-am reusit sa ajung la babycomfort, ci doar la barza; am pierdut o groaza de timp in carrefour si de-aia
asaa, deci la barza am vazut urmatoarele:
- patut 70x140 (care este transformabil in patut junior) - 370 RON
- saltea fibra cocos 70x140 - 160 RON
- lenjerie pt patut (cu tot cu aparatori) - 124 RON
- comoda - 330 RON
- si mai aveau si carucioare, scaun de masa, hainute (eu am cumparat un body 9,5 RON) etc.
Vanzatoarea a fost foarte draguta, ne-a raspuns la toate intrebarile si a zis ca vor primi marfa (patuturi, lenjerii, etc.) la sfarsitul lunii. Ne-a dat si un pliant cu nr de telefon sa sunam inainte, in caz ca nu au venit "prospaturile" sa nu mergem degeaba.
saptamana viitoare mergem si la babycomfort sa facem comparatie
pupici tutror !
Tomitza 27+ Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
Roxana_G spune:
Gata examenul, luat! Sper sa ma linistesc de acum si sa revin la normal. Acum astept cu nerabdare pe sotul meu sa vina de la carturi ca sa o las pe Alex cu el si sa ma balacesc in piscina.
Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Piciulika spune:
FELICITARI, ROXANA!
Ce ma bucur ca ai scapat de stressul ala... Si bebe cred ca se bucura!
Piciulika 24+
crishtina spune:
Felicitari Roxana !!! Ai vazut ca l'ai luat?
Piciulika tu ai facut analiza cu glucoza?nu ma poti ajuta?
27+
sim_stoian spune:
Am dormit si eu putin, am mai recuperat din somnul de asta-noapte. Am inceput sa ma intorc destul de greu de pe o parte pe alta si cred ca abia e inceputul.
Andries, ce sa fac, mai dau si eu rateuri . Da' cercetez in continuare. Si sa stii ca si Mandarinutza mi-a aratat 2 magazine de care nu stiam
Inuta, bine ca esti OK. Oricum, pe langa tratament, trebuie sa stai in pat, sper ca ti-au spus.
Tomitza, sar'na de informatii. Comoda aia e OK ca pret. Cele pe care le vazusem la Babycomfort erau 750 RON pt ca aveau cadita incorporata si masa de infasat, dar nu vreau de aia. Vreau una normala pe care pot sa pun eu salteluta de infasat. Cred ca o sa ma duc si eu la Barza.
Felicitari, Roxana!
Crishtina, parca Tomasa mai facuse testul cu glucoza, sper sa nu ma insel. Dar mai era cineva.
Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
crishtina spune:
Multumesc Sim. Eu de Amar parca tineam minte ca a facut. Acu astept pota maine o sa intre mai multe fete si ma ajuta.
27+