Mamici de septembrie - octombrie 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Crishtina, Mandarinutza, si aveti grija de voi!
Roxule, bafta la examen!
Urmy, si eu am luat supliment de fier numai ca pe mine ma constipa. Eu am fost invers decat tine. Din ce am citit trebuia luat dimineata sau seara, obligatoriu numai la o jumatate de ora dupa masa, asta ptr ca dadea si senzatia de greata, iar masa nu trebuia sa contina lactate, ptr ca organismul nu mai putea asimila fierul. Cel mai bine fierul se fixeaza cu o tableta efervescenta de vitamina C pe care o dizolvi intr-un pahar cu apa.
La mine s-a rezolvat cu anemia si nu mai iau suplimentul de fier. Bafta multa si tie!

Nana, 26+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Imi pare rau. Nu ai ce sa mai faci. Daca mama natura vrea sa se elimine, sarcina se va elimina, in primele 12 saptamani de sarcina, oricand este posibil sa apara o defectiune in multiplicarea celulelor si embrionul sa se opreasca din evolutie si sa se elimine. Cauzele... sunt atat de multe... dar daca au inceput sa apara pete maronii pe chilot si nu se vede embrionul...sincer imi pare rau.

Exact asa eu am pierdut 3 sarcini, primele 2 si numarul 4 si stiu cum e. La numarul 4, la 6 saptamani se vedea embrionul dar nu avea batai cardiace, si am tot sperat ca o sa ii apara. Peste doua saptamani o eliminam spontan, desi era sustinuta cu utrogestan. Iti vine sa te dai cu capul de toti peretii, dar nu e vina ta. Se pare ca statistic cam trei sferturi din sarcini se pierd asa, mamele nici nu isi dau seama ca au fost insarcinata, considera ca au avut o intarziere.

Nu stiu cum sa te consolez, la spital nu or sa iti faca nimic, ginecologii considera ca daca nu s-a prins bine din prima e mai bine sa o lasi sa se elimine pentru a nu creste riscul unui copil cu probleme. Poate ai o infectie de care nici nu stii, poate oul nu era bun, cum ai obtinut sarcina? natural sau prin fertilizare? off... daca incepe sa curga sange mai tare treb sa te duci la spital, or sa iti propuna sa iti faca un chiuretaj de evacuare.

Offf...am trecut si eu prin ce treci tu...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by inuta12

imi vine sa plang..dar sincer nu am lacrimi..
mi-e teama de ce s-ar putea sa aflu pe 22..
nu mai are rost sa merg la Tutu...
am fost acum la o clinica si mi-am facut ecografie..avea dopller..
in fine..mi-a spus ca se vede doar sacul embrionar nu si embrionul..ca s-ar putea sa fie deja eliminat..sau sa nu se vada inca..asta cred ca a fost spusa ca sa ma incurajeze pe mine..nu stiu ce sa zic.

va rog spuneti-mi ceva..e posibil ca la 5 saptamani sa nu se vada inca embrionul? Doamne..ce ar trebui sa fac?
am in continuare pe hartie acele pete maronii..foarte pale ca si intensitate...dar totusi sunt..

sa mai merg la Tutu..sau sa astept pana pe 22? unde e tutu acum? la elias? sa merg direct? oare el vede altceva? ma indoiesc..
sincer nici nu stiu ce sa fac. sunt foarte socata.
va rog ajutati-ma

am 5 saptamani

Inuta, in primul rand nu te stresa, ca nu rezolvi nimic. Stiu cum e sa te stresezi la inceputul sarcinii si multe fete pot confirma ca au trecut si ele prin spaime mari. Cel mai important e sa fii linsitita, sa ai incredere, sa ii transmiti ganduri pozitive la bebe si sa iti faci partea, sa zic asa, iar natura si Dzeu si-o vor face pe a lor!

Eu cred ca e devreme ca la 5 saptamani sa se vada embrion la eco, depinde si de aparatura, dar slabe sanse. O sa citesti pe forum povesti cum nici la 6-7 saptamani unele eco nu au vazut activitate cardiaca. In plus, poate bebe e mai mic decat dupa calculele initiale (cum e cazul meu, bebe conceput mai tarziu cu 10 zile decat dupa calculul UM) si atunci trebuie sa iti dai si tie si la bebe timp ca lucrurile sa se cristalizeze.

Parerea mea e sa stai linistita pana pe 22 cand e sa mergi la medic, eventual poti lua Utrogestan ovule intravaginale care ajuta la fixarea sarcinii. Eu sincer cred ca petele maronii sunt de la implantare, in cazul tau sau cel putin sper sa fie asa. Sunt multe fete care au avut scurgeri maronii la inceputul sarcinii si acum au bebei sanatosi si frumosi.

Vreau sa te incurajez si sa lupti pt bebele tau. Sincer vorbind, medicii nu au ce sa iti faca si ce sa vada acum. Mai stai si tu 2 saptamani si lucrurile se vor lamuri. Pana atunci, ia acid folic, mananca sanatos, bea multa apa (3L/zi), incearca Utrogestan (am inteles ca e produs natural, deci nu iti va strica) si comporta-te ca si cum esti insarcinata cu drepturi depline.

Ia lucrurile pe rand si o sa vezi ca o sa fie bine. Daca bebe e sanatos si luptator, va reusi. Daca sunt probleme, oricat de rau ar durea sufletul, natura gaseste o cale sa elimine ceea ce nu are sanse de supravietuire.

Ai incredere ca totul o sa fie bine si gandeste POZITIV!!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Crishtina, nu pot sa te ajut cu analiza aia.
Inuta, ti-am trimis PM.

Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am invatat cica, m-am invartit si de niste rezolvari la unele subiecte, deh ma dau si pe forumuri de specialitate. Numai ca nu merge netul asta, si cand a venit iar nenea ala cu figura lui tampa nu stiu ce a facut si a mers fix 5 min.

Oricum sunt un pic mai bine cu moralul, sotul meu a fost exemplar. Dupa birou a luat fata de la ei mei, a dat-o in leagane, a plimbat-o si acasa au inotat la piscina. Am prins si eu 10 min in piscina si parca m-am mai relaxat.

Maine e evenimentul, la noapte mai stau sa repet. Hai ca de maine sper sa imi revin la normal. Adica la vaicarelile de serviciu.

Rox 28+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

am mai luat cateva hainute pt bebe, cam 10 ron fiecare. Pozele sunt la semnatura.

si o sa pun acum poze si cu ochiul meu de azi, la albumul "urmy gravi"

http://s167.photobucket.com/albums/u154/urmychance/hainute%20bebe/
urmychance26baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Inuta, sa sti ca si eu am avut pete maronii in saptamana 5,iar la eco se vedea doar ca este sarcina nu si cat este de viabila, abia in saptamana 6 s-a vazut embrionul, iar doctora mea mi-a spus despre aceste scurgeri,ca atata timp cat sunt maronii nu sunt motive de ingrijorare, se fixeaza. Mi-a prescris Utrogestan 3/zi, una dimineata si 2 seara, luate intravaginal, fara spalaturi interne. Parerea mea este sa mergi la dr. saptamana viitoare, dr o sa-ti prescrie ceea ce este bine pt tine. Mult noroc si sa ne rugam la DD sa fie bine. Nu te gandii prosti, cum ca ai pierde sarcina, fii optimista si lupta pt bebeul tau, care sunt sigura ca o sa fie sanatos. Sarcina usoara.Sa ne dai vesti.

Roxana, mult succes si mult noroc la examen.

cecilia,27+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Gata am schimbat semnatura, ca doar am mai crescut.

cecilia,28+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am intrat doar sa iau pulsul, dar azi vad ca toata lumea doarme bine.

Inuta, la 5 sapt de la menstruatie calculate nu cred ca se vede embrionul, e prea devreme. Mai ai putina rabdare si vb cu medicul dc e cazul de tratament.

Pupici pentru toata lumea, am terminat acum studiul, ma pricep de minune la ingrasat porcul. Maine nu dau pe aici, asadar nu va ingrijorati, pana pe la 5-6 seara. Ca examen e 3 ore de la 10, cica sa dau raspunsuri pe loc adica mai stau pe acolo 2 ore aiurea, si cu o ora drumul spre casa...

Sa auzim numai de bine si tineti pumnii! L-am stresat rau pe bb, si mai grav e ca am avut contractii dureroase, exact ca acum 2 seri. Cred ca totul e pe sistem nervos. Am luat deja 2 NoSpa si o sa iau si maine dimineata.

Noapte buna si linistita!

Rox 29+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

neata burtici,
Rox multa bafta la examen, tinem pumnii

buna venit noilor mamici
am reusit sa citesc si eu tot din urma, Ana vreau si eu asa o Miru, nu mai am rabdare, scumpica rau d-ra dr.

eu nu am mai achizitionat nik, am avut o sapt grea la birou, colegii mei sunt plecati in concediu ( jumatate din ei)asa ca in cele 6 ore cat stau la birou muncesc nu ma incurc

am facut analizele, m-am pricopsit cu o infectie urinara,nu stiu cum am reusit si acum iau Augumentin

sa aveti o duminica placuta

poze
28+ Miruna

Mergi la inceput