Mamici de septembrie - octombrie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 15
Annisia spune:
Nu sunt bai la munte. Astept sa va treaca voua diareea si hemoroizii, ca mi se intoarce stomacul pe dos cand va aud. Ce dracu va povestiti toate scarboseniile aici, pe cine credeti ca intereseaza aceste ”mici” amanunte? Beah-beah-beah...
In fine... Eu sunt ok. Nu am mai plecat de ieri la munte, ca il am pe al meu aproape si imi vars nervii pe creierii lui. Deja e bagat precum broastele mele testoase (3 la numar) jumatate in carapace... Azi ma decid incotro o apuc. Ma bate gandul si de o maricica. Am primit ieri doua cotume de baie de gravi si trebe sa le initiez... Pai nu?
Dar mai e si treaba cu zugravii mei, ca nu stiu cand au timp sa vina... Ziceau ceva de weekendul asta si nu as vrea sa ratez... Off, treburi serioase vericule...
Oricum, pentru siguranta statului, acusica plec la curte si pe la cumparaturi. Unde oi ajunge apoi, niciodata nu se stie...
Ieri am benchetuit ca un porc mistret... Am stat toata ziulica si nopticica pe la terase prin oras si am mancat precum Joiana... Ca sa nu mai pun la socoteala ca am drincuit niscaiva bericica, cu tot cu alcoolul din dotare. Ba chiar am tras si o pipa; am pufait mai corectamente, pentru ca pofteam si mi-am facut de cap. Am zis ca daca tot e bal... Apoi am avut mustrari de constiinta... Inca le mai am, norocul meu e ca imi trec repede...
Va pup si vedeti cu fundurile voastre ce naiba faceti! Cand ma intorc, sper sa fie ok...
Bebe Yannis Edmond in evolutie
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Nu sunt bai la munte. Astept sa va treaca voua diareea si hemoroizii, ca mi se intoarce stomacul pe dos cand va aud. Ce dracu va povestiti toate scarboseniile aici, pe cine credeti ca intereseaza aceste ”mici” amanunte? Beah-beah-beah...
Pai si unde vrei sa ne plangem? Daca nu ai chef sa citesti, sari peste mesajele respective. Nu te obliga nimeni sa le citesti. Da' Doamne fereste sa te apuce si pe tine una sau alta, sa te vad ce faci...
Ca doar nu povestim de placere, ci incercam sa gasim remedii.
Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Gabriela77 spune:
Picca, imi pare rau de contractii, stai cuminte si trec ele toate! Si eu auzisem ca daca iti mangai burtica se contracta uterul.
Danuta, din pacate, duminica seara trebuie sa ne intoarcem, ne asteapta serviciile, dar tot va fi frumos! Si mi-e un dor de nepotelele mele, una are 8 ani, iar cealalta 3 ani. Niste scumpe!Tu ce mai faci? Chiar ma gandeam ca nu ai mai dat pe-aici...
Andries, ce haioasa esti...cu fiul tau iepure ! Dar iti dau dreptate, pe caldurile astea, blana ne mai lipseste...Au trecut contractiile ?
Annisia, du-te draga la curte, de mancat si eu mananc precyum un purcelus zilele astea. Am luat-o pe aratura!
Annisia spune:
Simule, te credeam mai doamna... Pai cum pana mea sa sar peste un mesaj, daca nu stiu ce scrie in el? Nu trebe intai sa dau o raita sa inspectez? In fine, plangeti-va cat aveti chef...
sim_stoian spune:
Annisia, poate nici pe mine nu ma intereseaza tot ce se scrie aici, dar nu ma apuc sa fac astfel de remarci. Citeste tot daca vrei, raspunde la ce te intereseaza si gata. Nu e vorba de a fi doamna sau nu.
Stai sa vezi tu mai incolo discutii despre culori de secretii si dopuri. Sa vedem atunci ce mai scrii.
Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Gabriela77 spune:
Mey, fetele, mi se pare mie sau se incinge atmosfera? E drept ca la noi sint niste calduri, vreo 30 gr...
Eu zic ca tocmai asta e rolul forumului, sa zica fiecare ce il framanta, intereseaza, preocupa, fara a fi criticat sau judecat. Sau gresesc? Ca daca ajungem sa ne cenzuram din teama de a fi ridicole sau de a irita, supara, atunci eu zic ca isi pierde farmecul!
Nu stiu, zic si eu, nu dati cu pietre!
Bee spune:
Buna fetele.
Mi-am zis daca nu scriu acum, inca doua saptamani nu mai auziti de mine. MAine plec la mare cu domnisoara mea. Actiunea "indreptarea pricioarelor". Are un mers imposibil, stramba toate incaltarile, are piciorusele curbate (tal valgus), etc. Si cica marea o sa ajute (dupa nenumaratele serii de kineto pe care le-am bagat cu ea). Sa speram ca n-o sa mor eu pe acolo de cald si soare. Dar sunt optimista.
Offff fetele. Ce va inteleg si eu cu multinationalele alea. Greu trebuie sa fie si sa te "calareasca" aia si sa nu te lasi "calarit". DAca a lucra la arabi se chema ca am lucrat la o multinationala, apoi si eu fac parte din categoria respectiva. Cred ca diferenta era doar la salariu (mizer la mine, ca doar abia terminasem facultatea, lipsa experienta, inginer, productie, femeie ). Si cum m-au tratat ei, i-am tratat si eu. Inca un bb, in timp ce inca stau acasa. Dar cu bb2, m-am decis sa nu stau mai mult de 5-6 luni pana sa caut altceva mai banos, mai frumos, etc...... So, la anul pe vremea asta sun sigur femeie de cariera.
Piciulika, multam mult ca te-ai gandit si la noi! Am fost eu ingrijorata, dar cum in general am un tonus bun.....
Andries, mai bine iepure neblanos, decat iepure incins si transpirat.
Felicitari dragutelor de la serbari. Au fost toate adevarate domnisoare.
Fetele, aveti grija de voi si de burtici!
Bee 22+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Andries spune:
Gabriela, mi-au trecut acum, cu 2 No-spa, dar ma duc sa-mi cumpar ginipralul, ce ma fac daca ma apuca iar la noapte?
Annisia nu putem frate numai de rochii si orgasme sa vorbim (desi mi-ar place sa n-am decat problemele astea doua, oauuu... vrabia malai viteazu'), unele avem contractii, altele depresii, altele fac diaree sau au hemoroizi, pe mine ma sacaie problema iepurelui fara blana... tu azi ai treaba cu zugravii, una vrea un concediu medical, altcineva merge in concediu, mie imi place forumul asa cum e, divers si putin "dus cu pluta", e gratis, e informativ, haios si complet ne-obligatoriu.
Andries
Gabriela77 spune:
Bee, vacanta frumoasa sa ai!
Andries draga, bine k au trecut, sa speram ca nu mai revin!
Eu va pup si va doresc weekend frumos, nu mai intru pana luni!
carpatina spune:
Bee, concediu placut... cred ca la mare o sa mori de cald mai putin decat in Bucuresti.
Amar, bafta maine pentru mama ta, si recuperare rapida. Eu zic ca poti spera sa fie langa tine in septembrie...
Roxana, iti zic de acum bafta la examen, in weekend nu cred ca "ajung" la calculator.
Cat despre multinationale... chiar asa sa fie de rele dansele? Eu zic ca nu... (Bee, arabii nu intra in categoria ast )Si nu e vorba numai de bani (care recunoasteti ca sunt frumosi), dar si de celelate beneficii, in special acoperirea costurilor medicale...
Problema in cazul Teodorei este seful ei direct... care ori e un mitocan ori a cedat presiunii unui termen de predare... Sunt convinsa ca ai "resurse" ca sa poti evita ciocniri de genul celei povestite (de la a juca putin teatru pana la a intra in concediu medical)... si daca nu, poti sa aduci cazul in atentia departamentului HR sau chiar a comisiei de etica... daca aveti asa ceva...
23+ cu Ioana