Mamici de septembrie - octombrie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 16
amar spune:
Andries ..hai ca esti supeeeer:)))))) cea mai grava problema este cea a ta cu iepurele fara blana chiar trebui sa o dezbatem...
vai nu mai pooott
carmen 26s 70% fetita
amar spune:
carpatina , fata , merci mult sa dea dumnezeu sa se recupereze repede si de-o putea sa ajunga la mine nu mai pleaca inapoi prea curand...locuieste la curte si mereu are ceva de facut si drept e ca sunt multe de facut si nu prea a stat cuminte...dar de-acuma gata...sper ca va intelege ca s-a terminat ...
carmen 26s 70% fetita
Andries spune:
Carmen daca mama ta locuieste la curte sunt sigura ca nu se va abtine sa nu faca treaba, e foarte greu pentru cei obisnuiti la curte. O am ca exemplu pe socrela, care a avut o hernie abdominala destul de maricica, a operat-o si dupa doua luni, viteaza cum e ea s-a apuca nu stiu ce sa care. Evident ca i-a recidivat hernia, evident ca a doua operatie a trebuit facuta cu plasa si pana nu i-am spus ca a treia oara nu se mai poate repara si ca o sa ramana invalida (ma rog, am exagerat noi un pic) nu s-a potolit. Deci eu as "miza" pe varianta sentimentala, spune-i sa stea cuminte ca ai nevoie de ea acolo, intreaga, altfel... cam putin timp are pentru recuperare, sa dea Dumnezeu sa fie bine. Sanatate!!
Andries
piccaflor spune:
Roxali cu dobinda :)...
Gabriela 77 multam' de incurajari iubita ....si eu sper sa treaca...da' asa m-am plictisiiiiit in casa....mai ales ca a tot plouat zilele astea si e placut afara....sa te tot plimbi,nu alta....dar ce nu fac eu pt bebe mic si scump ....stau la orizontala si nonstop daca trebuie....
Bee vacanta placuta!
Roxana bafta multa la examen!
Andries bine ca ti-au trecut contractiile cu no-spa!...acum da-i inainte cu iepurasul tau fara blana ....vb lui Amar,asta-i cea mai importanta problema in capitolul asta hihihi, si unul pt iepuras
Simule,Carpatina
Picca 27 + cu Matteo
Sabina spune:
io am fost plecata toata ziulica pana cum, iarin 3 minute ma duc sa dorm ca sunt terminata.
deci, sa dezbatem iepurele fara b;lama:
imvracat cupilu in alb, cu urechi de iepure confectionate cumva si pictat nitel pe fata mi se pare mai mult e suficient;-)
Amar, sanatate mamei tale! Recuperare usoara dupa operatie!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by Sabina
imvracat cupilu in alb, cu urechi de iepure confectionate cumva si pictat nitel pe fata mi se pare mai mult e suficient;-)
_
Ba nu, ba nu!
Eu zic sa stresam educatoarea, si sa fie un iepure negru si fara blana!!! Sa vezi atunci ce ochi face! Adio epurashu' alb!
Piciulika 24+
sim_stoian spune:
Gabriela, o fi de vina caldura, or fi hormonii care incep sa tropaie. Exact asta incercam si eu sa spun in mesajele de mai devreme: fiecare spune ceea ce il preocupa, il framanta si nu trebuie sa existe teama de a fi criticat sau ironizat.
Cred ca ieri am avut si eu niste contractii, dar am luat 2 No-Spa si s-au calmat. Sa aiba o contributie si caldurile astea nebune?
Bee, concediu placut. Imi aduc aminte ca si eu aveam o problema cu forma picioarelor si ma duceau ai mei in fiecare vara la mare sa merg pe nisip. Cica ajuta.
Andries, mai bine fara blana decat mort de cald. Saracutul Victor, asta ii mai lipseste, sa suporte blana pe el pe caldurile astea...Costum de iepuras zici? Am sa ma mai interesez si eu poate aflu ceva. Cand ziceai ca are serbarea?
Amar, pana in septembrie cred ca se va reface. Chiar daca nu va putea sa faca mare lucru, conteaza enorm sa o ai langa tine. Fie si numai pt psihicul tau.
Piccaflor, si eu am vrut sa ma plimb aseara si a venit vijelia peste noi. Chiar ma bucuram ca ajunsese si sotul ceva mai devreme acasa. Dar poate in weekend.
Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Marunzika spune:
Amar sanatate mamei tale.
RoxanaG frumoase poze si reusit concediu!
Sabina ce frumusete de fetita ai!
Pupici pt toate burticile cu probleme!
La noi si-au facut aparitia contractiile, dar sunt nedureroase. Iar de arsuri nu stiu ce sa mai zic, nu dorm noapte si cand deschid ochii deja am arsurile :(( nimic nu ajuta, egal ce mananc ori beau. Am facut testul cu glucoza si astept rezultatul care sper sa fie bun. Marti am in sfarsit programarea pt eco organelor la bb, in special inimioara si ma rog sa fie totul super.
Un we racoros si linistit va doresc!
26+ & 19kg in +
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Piciulikaquote:
Originally posted by Sabina
_
Ba nu, ba nu!
Eu zic sa stresam educatoarea, si sa fie un iepure negru si fara blana!!! Sa vezi atunci ce ochi face! Adio epurashu' alb!
Piciulika 24+
Daaaaaaa!!!! Si sa aiba si coada lunga si stufoasa.. asa ca vulpea...
23+ cu Ioana
Roxana_G spune:
Eu m-am pus pe invatat si cat de cat am intrat in ritm. Dar am avt ceva de imprimat si am bagat un nas si pe la voi, in timo ce rontai un cremwurst.
Sim, o sa incerc si cu fier seara...nu stiu ce sa mai zic. La cat stress am cu examenul asta cred ca ar trebui sa iau 3 magneziu pe zi.
Carmen, experta in zodii, baietii in fecioara nu sunt mototoli nu? Eu am intanit si ai dracu si mototoli si ma intreb de care va fi fii-miu.
Urmy, multam, o sa incerc sa iau, daca nu o sa cer de la medic de familie o reteta. Numai ca dr mea insista sa iau vitamine Elevit si ginecologul zice ca nu e nevoie. Wow, abia astept diareea aia!
Piciulika, eu termometru de baie nu am folosit neam. Marsupiul ala l-am cumparat si nu l-am folosit decat de vreo 2-3 ori, insa altii l-au folosit la greu. Eu preferam carucior, ca si asa am cocoasa. Cantar am avut, primit cadou, dar ala de instrument de stresat nervii mamei. Nah ca ti-am redus toata lista.
Picca, zau ca m-am necajit rau in Florenta, poate o fi fost de la caldura. Oricum ma enerva toata lumea. Toscana imi place, insa centrul ala aglomerat si murdar al Florentei nu era nici pe departe asa relaxant si placut ca oraselele mici de pe dealuri. Cam am dat raita si pe acolo, mai ales pe unde se facea chianti. Ma rog...degeaba, ca eu nu am baut. Cat despre col, apoi 3.7 cm este chiar bine.
Ali, la anul as vrea sa revenm la Garda, a fost exact ceea ce imi place si am nevoie. Nu am ajuns la parcul acela de safari, dar e in plan, mai ales cand mergem cu Alexandra.Mi-am dat seama ca ai fost, ca m-ai prins imediat cu Prezzemolo. Imi pare rau ca nu am vb inainte sa vin, de fapt problema este ca eu nici nu stiam ce planuri a facut sotul meu, anul acesta a fost surpriza pentru mine. Cat despre Florenta aia, daca stiam macar ceream ceva info.
Sim,, chiar m-au amuzat sperstitiile si le si stiam. Porcarii! Cel mai mult mi-a placut treaba cu nepieptanatul 40 de zile, eu care si daca ma perii de 3 ori pe zi si tot calti am. Cred ca dupa 40 de zile, dc scap de paduchi sau capuse, oricum tot la chelie ajung.
Andries, pe ce domeniu esti? Pe audit? Eu sunt taxist. Oricum nu merita sincer, eu nu m-as mai intoarce in consultanta. Din anumite puncte de vedere imi lipseste, din altele, sa ma fereasca Dzeu. Din afara pare ceva mai bine acum, dar cand vorbesc cu prietenii mei de acolo imi piere orice chef. Pentru iepiras, cred ca gasesti separat codita si urechi, mai ales la chestiile alea cu costume de carnaval. Zic eu ca e suficient, daca ii faci si niste mustati si ii dai un morcov. Mai vezi la Bruno, la Carrefour eventual.
Annisia, nu mai am nici un dubiu ca nu esti sanatoasa, dar esti fun asa cum esti. Hai distractie placuta pe unde umbli si lasa nene excesurile, mai putin pe alea de sex. Si nu te mai otari atata la discutiile de aici, oamenii au mai multe gauri cu probleme si daca e vorba sa discutam, apoi si acelea pot fi mentionate la nevoie.
Carpatina, sa fie! Sa stii ca m-am pus pe invatat.
Rox 28+
si Alexandra Maria (10.02.2004)