Mamici de septembrie - octombrie 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Marunzika, tot asa si eu cu arsurile... nu conteaza nimic.. Azi n-am mai putut si-am mers la medicul de casa, ca la ginecolog merg abia marti. Mi-a dat domperidone, tablete de 10 mg, 1 tableta inainte de masa... Ma duc acum la farmacie sa le iau, sper sa ajute...

23+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Carpatina pe mine m-au luat arsurile si foarte devreme, in saptamana a 6 a si pana acum am luat Rennie si Magaldrat si nu m-au ajutat. Apoi am intrebat de bicarbonat efervescent granulat si am voie insa ajuta cam 15 min dupa care revine balamucul. Am uneori niste usturimi si duereri pana-n gat de-mi vine sa bocesc. Iar azi sa pun capac m-au apucat greturile dis de dimineata si am dat afara toate fructele pe care le mancasem la dejun. Sper sa fie doar un episod razlet si sa nu fiu gretoasa mereu de acum incolo!

26+ & 19kg in +

Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonarosca spune:

fetele cu arsuri, mie mi-a zis cineva sa mananc castraveti cand am arsuri (care de altfel m-au facut sa pang saptamana trecuta - oribile)
si eu nu pot sa sufar castravetii, dar am bagat vreo 3... parca a fost ceva mai bine...
incercati, cine stie...
eu incerc orice remedii naturale...

Ramona 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by ramonarosca

fetele cu arsuri, mie mi-a zis cineva sa mananc castraveti cand am arsuri (care de altfel m-au facut sa pang saptamana trecuta - oribile)
si eu nu pot sa sufar castravetii, dar am bagat vreo 3... parca a fost ceva mai bine...
incercati, cine stie...
eu incerc orice remedii naturale...

Castraveti murati ori in stare naturala?

26+ & 19kg in +

Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonarosca spune:

castraveti proaspeti !
aia muratiimi plac si mie..., dar nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Ne-am intors de la medic..se pare ca vom avea !(rog fetele sa imi puna si mie un carucior roz) treb.sa ne gandim la nume, desi tati spera sa fie totusi un baietel acolo, eventual cu putza mica mica
E sanatoasa si grasunica (358 gr)! colul e ok..are 3,6 cm si ne-a chemat din nou peste o luna..

Vine bebe
Burtik
Cristina21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Unde ati disparut, fetelor?
Pe aici ploua afara. Cu soare. E asa fain :)

Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Felicitari pt , Cristina!
Am modificat listuta.

Sim 28+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Sim, multumesc frumos!burtica

Vine bebe
Burtik
Cristina cu 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Sabinelule, eu nu voiam sa-ti tai pofta de munte si elanul. Si oriucm nu urci tu pe Omu'. Numa' nu te ambitiona ca in vremurile bune - mie mi-a cam pierit suflul... Usurel si cu virgula contemplari. Vorba Galagiei: Uite mama muntele - Unde - Uite-acolo, asezat! (parca asa era?)

Mai fetelor, ce va luati asa de Annisia si "cenzurile" ei? Ce, ati luat-o in serios?! Le zice si ea asa, haios si provocator, ca de obicei! Pai ce, ea nu ne zice cu laptele siroind... sotzul mesterind etc. Indecento!!!

Mie-mi place mult gashca asa cum e, cu discutiile cu ce ne trece prin cap se ne doare in ...

Piciulika 24+

Mergi la inceput