Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

MAV , linisteste-te si nu te mai stressa ! E copilul tau si gata , cum o fi sa fie , si lasa-i pe ceilalti sa vorbeasca .

E uite chestia asta eu n-o inteleg la romani , fiecare vine cu cate o parere , de parc-ar fi vorba de ei si nu de altul .

Aici femeile sunt mult mai linistite , moasa mea mi-a spus ca anul asta a avut o singura pacienta cu avort spontan la 12 saptamani ! Iar echo se face o data pe luna , la o sarcina normala si fara probleme , fara jdemii de teste si superteste , triplul se face dar nu e obligatoriu .

Nici curetaje nu se fac , de regula , daca sarcina se elimina singurica si nu raman resturi , de ce sa faci curetaj !?

Eu in mod normal trebuia sa iau tratament de sustinere , pentru ca sarcina e obtinuta prin inseminare artificiala . Dar , surpriza ! Nici macar pacientele cu FIV nu iau intotdeauna tratament , daca sarcina e fixata bine si progesteronul creste , pentru ce atata bataie de cap ?

Credeti-ma , mie deja mi se face rau cand vad aici pe forum atatea avorturi , si inca in luna mare , atatea probleme . Nu trebuie sa fie asa .

Eu as vrea sa infiintez un "comitet de combatere a stressului in sarcina" , unde sa reusim sa ne bucuram de bebelu' , sa fim optimiste , sa dormim bine noaptea si sa ne gandim ca totul o sa fie asa cum ne-am dorit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Mav, eu am zis sa stresezi dr ginecolog nu pe cel de familie (care shtim noi cum devin "dr de familie" si ce conteaza pt ei); nu asculta chiar ce zic toti dr; eu am o parere destul de proasta despre doctori (si despre avocati ca amandoi profita de om in cele mai nefericite momente).

Virgo
, nici eu n-am "semne obisnuite" de gravida - in afara de faptul ca m-au durut , la inceput, sanii si au crescut o idee, in rest, nu greturi, nu dureri, nu pofte (de-alea periculoase care se lasa cu kg in plus).
Cateodata, ma gandesc dak "mai lucreaza" sau s-a lasat pagubas.

Roxana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mav, ce aberatii!!!!! Cum adik copil cu probleme? Dupa ce se ia de spune asa ceva? Care e criteriul? Sangerarile? Ce tampenie! Inseamna ca eu sunt debila mintal pt ca mama mea a avut sangerari pana la 5 luni si habar nu avea ca e gravida, credea ca are ciclu f des... daca va puteti imagina... nu tu tratament de sustinere, nu to control la medic, nimic, nimic. Si m-ati vazt ca sunt normala si nu sunt proasta deloc! Si modesta pe deasupra...

Uite de-aia nu imi plac mie preotesele...

Pupici,
Angelique 12+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by nemary

quote:
Originally posted by kalosalina

Fetelor mie mi-e pofta de ton la conserva. Am voie? Ma gandeam sa-mi cumpar ton produs in Italia, ca astea din Romania...cu toxina botulinica...Ce ziceti?

A venit Bebica!!!

7+

nu cred ca ai voie, mie doctorul mi-a spus sa nu mananc niciun fel de conserva.

Mari 7+

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

mie imi place si am mancat si mai am de gand sa mananc!! important e sa nu exagerezi. citisem undeva ca nu trebuie sa consumam mai mult de 200 g/saptamana!!
acuma vezi si tu mai bine cumpara un produs din alta tara....

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 19+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Multumesc mult fetelor de raspunsuri. O sa imi cumpar ton fabricat in Italia, ca mi-e pofta de vreo saptamana, dar mi-a fost frica cu toxina botulinica...

A venit Bebica!!!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

Salut fetelor,

Mav imi pare foarte rau de ce ti se intimpla. Vreau sa-ti spun ca si prietena mea cea mai buna e insarcinata si de la inceput a tot avut pete maronii si a ajuns la 4 luni fara probleme. Acuma la 4 luni a avut singerari si contractii, au internat-o in spital i-au facut tratament, repaus si acuma totul este in ordine. Nu-ti pierde speranta ca nu se stie niciodata. iti tin pumnii sa fie bine.

Angelique, cum ti-ai comandat pantaloni de la Tara fashion, de pe internet. Eu prin Cluj nu prea gasesc hainute f interesante. Deocamdata mi-s bune hainele mele vechi, nu prea m-am ingrasat.

Vreau sa va povestesc ca ieri am fost si eu la eco. Cind m-a intrebat dr care e problema am zis ca am venit la control pt ca ma simt prea bine. A inceput sa rida si a zis ca se mai intimpla si de astea. Bebele meu are 3,35 cm si am vazut cum pulsa inima si cordonul ombilcal, nici nu stiam ca si cordonul pulseaza. A fost f emotionant.

Va pup si aveti grija de voi

Carmen9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Buna fetelor,
Mersi ca m-ati trecut in listutza si va dau si datele necesare ca sa fie totul complet: DN 27.10.1982, UM 02.04.2007, DN 08.01.2008, dr Cristina Parpalici, Spitalul Judetean Ilfov - imi doresc o nastere normala cu anestezie epidurala.

E greu sa fii mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Mav, draga mamica, nu-ti mai face rau ascultand parerile altora (chiar daca sunt apropiati) mai ales pt ca sunt neavizate. Si chiar daca ar fi avizate...suntem diferiti si multe din cele ce sunt valabile la mine nu se vor potrivi deloc la tine.

Tu vei avea un bebic frumos, sanatos si mai ales destept. Nu-l mai supara pe bebe si nu te mai supara nici pe tine. Stiu cat de mult doare sa vezi ca cei care ar trebui sa te sustina nu o fac...dar ei oricum te iubesc. Ca nu stiu intotdeauna sa se poarte cum ti-ar fi tie bine...e alta poveste. Nu mai fii suparata si incearca sa te detasezi putin de ei...macar pana te linistesti. Inchide telefoanele, ia o carte buna si citeste, vorbeste cu Sebi si incearca sa gandesti optimist. Asteptam ca urmatorul tau mesaj sa fie unul plin de optimism, da?

Fetelooooor...(ca tot o sfatuiam pe Mav sa fie optimista) eu cred ca-s paranoica (zuza, deh). Pentru ca plec singura cu Luca la mare, unde stiu ca este aglomeratie multa....mi-e tare teama sa nu-l pierd. Doamne....dar mi-e frica rau. Mi-e teama ca avand doar o pereche de ochi iar Luca fiind un mare zvapaiat sa nu cumva sa am un moment in care nu-l urmaresc iar el sa se piarda. Aoleeeeuuuu....dar ce teama mi-e.... Puteti sa ma linistiti voi cumva????

Alina 13+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna zuzele!
Alinushca, Iepurila, imi pare tare rau pentru voi. Dumnezeu sa va intareasca, sa mergeti mai departe.
Mav nu te mai gandi aiurea, lasa-i pe cei care nu sunt alaturi de tine si vezi-ti de treaba ta. Sa stii ca si eu am probleme cu ai mei parinti. Cand au aflat s-au desumflat de tot, pe ei ii intereseaza doar daca ajung vara asta acasa, nimic altceva, iar sarcina asta ar putea fi un impediment, ca si angajarea, asa ca la o parte cu ea. Dar evit pe cat pot sa vorbesc cu ei, iar cand vorbesc sunt reci si ei si eu. Asta e, sper sa treaca. Cat despre petele de care vorbesti si eu am de o saptamana continuu, pete maronii, nu stiu ce este, primul doctor mi-a zis ca nu-i nimic( da cred ca-i un cretin), iar cel de-al doilea urmarea sa opreasca hemoragia, asa ca nu stie inca de pete. Sper sa fie bine, mai ales ca am simptome in continuare, greturi, somn, foooooooaaaame. Si trebuie sa stau in pat, dar nu pot, chiar nu se paote sa stai 24 de ore in pat, apoi alte 24 si tot asa. Ajung la disperare si mai fac cate ceva, bineinteles evitand eforturile. Nici pe fiumeu nu-l mai duc la scoala ca nu ies din casa, il duce o vecina, e deprimant zau. Dar rezist pentru bb, pana sapt viitoare macar. Eu fac progesteron injectabil la fiecare 4 zile. Asa mi-a dat dr, o fi bine? O fi rau?
Va pup pe toate, salut noile venite, ce faci Ioana, ai facut testul?

Carmen mami de Mihai+ 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, va pup! Imi pare foarte rau pentru fetele care se confrunta cu probleme! Mav, eu zic sa stai linistita si sa nu te stresezi, ca bebe e foarte bine!

Eu am facut aseara un test (desi eram in Z21) si azi dimineata altul, pentru ca am o a doua liniuta palida, e drept (cum spunea Laura umbra umbrei umbrei liniutei roz), dar totusi o pot vedea. CM-ul meu de obicei era de 24 de zile, dar ultimul a fost putin mai lung.

Fetele deja m-au felicitat, dar eu inca nu pot sa ma bucur. Astept sa vad o liniuta adevarata Chiar nu-mi vine sa cred!

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput