Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Fetelor mie mi-e pofta de ton la conserva. Am voie? Ma gandeam sa-mi cumpar ton produs in Italia, ca astea din Romania...cu toxina botulinica...Ce ziceti?

A venit Bebica!!!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Virgo, si eu sunt la fel ca tine, nu mi-a fost greata deloc, sanii m-au durut doar la inceput in schimb nu pot manca, nu am pofta de nimic si un sooooomn....

Miutza, multumesc de aprecieri! Eu acid folic am luat cam cu un an si jumatate inainte de a ramane insarcinata, fiindca tot speram ca o sa se intample si nimic. oricum rau nu face, ce e in plus se elimina. Si inca mai iau, desi am intrat in saptamana a 13-a.

Gina, sa ne mai spui de papagalul tau, mi-a placut la nebunie de el si ce ne-ai povestit!

Pupici,
Angelique 12+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Lorena,
doar ca am pierdut sarcina. Dar voi nu va ingrijorati. Aveti in continuare grija de voi ca va fi bine pana in final
Va pup

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Vaai, Iepu!!! Imi pare tare rau! Si pe mine ma lasase cam in ceatza mesajul tau, ma gandeam ca te-am suparat cu ceva, dar apoi am zis ca mi se pare! Draga de tine Sper sa reusesti cat mai curand sa ai bebe in burtica si apoi in brate!

11+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Iepurila.... imi pare asa de rau... cuvintele nu isi au rostul...

Pupici,
Angelique 12+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

iepurila, cum adica? ce s-a intamplat? imi pare rau....

fetelor, eu ma duc cu nervii... m-a sunat sor-mea si insista ca a vorbit ea cu dr de fam si vai ce grozavii i-a spus, ca o sa nasc un copil cu probleme si ca o sa ma chinui toata viata cu el.... ca mai bine iau "hotararea" acum, sa nu mai astept deloc.
sincer, in afara de sotul meu si de dr T, numai voi ma sustineti, in rest, familia mea.... mama mea se teme pt mine de cand i-am zis de sarcina, din pricina problemelor destul de mari pe care le-am avut cu hemoroizii (pe care i-am si tratat si operat), din timpul sarcinii lui sebi.... iar sor-mea, este efectiv demoralizatoare.

n-o pot intelege deloc, dar deloc. si colac peste pupaza, ea este si sefa mea si mai este si... preoteasa.....
stiu ca in felul ei, imi vrea numai binele, dar NU POT INTELEGE CUM GANDESTE!
indiferent cum ar fi, cum ar iesi copilul asta, este si ar fi al meu, eu nu pot renunta pur si simplu la el, fara sa lupt.
nu pot sa fac avort, ar fi cel mai mare si de neiertat pacat al meu... cum as putea trai cu asta pe constiinta?!
sunt foarte suparata.

7+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Iepurila imi pare asa de rau... Sa te ajute Dumnezeu sa ramai din nou gravi cat mai repede si sa fie bine!
Mav nu inteleg de ce le dai atentie...cum c...t stie dr de familie ca va avea copilul probleme!!?? Chiar sunt revoltata...Te rog mult sa te linistesti si sa gandesti pozitiv TREBUIE sa fie totul bine! Roaga-te la Dumnezeu si te va ajuta. Noi suntem alaturi de tine si atata timp cat bebeul lupta sa traiasca si ii bate inimioara, stai linistita si ajuta-l si tu cu starea ta pozitiva.

A venit Bebica!!!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Doamne fereste Mav dar este mult prea devreme sa spuna asa ceva...tu stai linistita ca o sa mergi la dr si at o sa vezi ca totul este bine si bb este sanatos.
Pup fata

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by kalosalina

Fetelor mie mi-e pofta de ton la conserva. Am voie? Ma gandeam sa-mi cumpar ton produs in Italia, ca astea din Romania...cu toxina botulinica...Ce ziceti?

A venit Bebica!!!

7+

nu cred ca ai voie, mie doctorul mi-a spus sa nu mananc niciun fel de conserva.

Mari 7+

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Alina daca poti da-mi azi un telefon ca vreau sa vb ceva cu tine.ZEu am pierdut nr tau

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput