Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Angelique, multumesc de info. Mie imi place mai mult Mamaia (si sunt sigura ca si lui Luca). Prefer sa nu merg cu masina pt ca ma gandesc ca va fi un trafic infernal in weekend. Dar iata ca apare problema asta... Aaaaaaa, uitasem sa-ti spun. Esti tare frumusica. Iti sta foarte bine noul look. (Am notat si nr tau de tel :) ).

Mav, multumesc pentru ajutorul oferit. Am sa te sun din Constanta dar numai ca sa vorbim. Tu stai linistita! Nu trebuie sa faci efort si in nici un caz nu te-as solicita eu tocmai acum. Mi-ar face mare placere sa ne vedem (iti dai seama ca si pustii nostri cred ca ar fi incantati) dar imi doresc mai mult sa-ti fie bine bebelul. Poate ne vedem in iulie cand o sa stam o saptamana. Atunci vom sta in Ovidiu si vom merge la plaja in Mamaia.
Acum ma gandesc...cred ca am gasit solutia cea mai buna. Dimineata voi merge la plaja in Eforie, la pranz venim la nani si dupa amiaza in Mamaia (si seara in Parcul de Vacanta...wow!!! copilarie....).

Va pupacesc si va multumesc inca o data.

Alina 13+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Anca, nu stiu sa aibe ecograf la urgenta, la sarcina trecuta, cand am vazut pete maronii, am fost intai la urgenta si mi-a facut tuseu vaginal (f neplacut), desi eu am insistat pt echo, mi-a zis ca nu sangerez de nicaieri, ca "mi s-a parut" sa merg linistita acasa... si apoi.....
Merci pt sfat, dar nu mai fac asta!

Alina, e bun planul tau. Dupa-amiaza, seara (pana in ora 21) puteti merge cu Luca si in Tara Piticilor, e un parc special amenajat pt copii, pe malul lacului Tabacarie si e ff frumos, o sa fie incantat Luca! D-aia ziceam ca poate mergem si noi... ca nici eu nu l-am mai scos pe Sebi de cateva zile... si nu-l pot tine numai in casa... Sunt si bancute in parc (pt babe ca mine), asa ca vom vedea, nu promit, dar poate totusi iesim si noi...

7+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

zuzelor dragutelor, parca ma simt si eu mai bine, rontai biscuiti inainte sa ma dau jos din pat si beau apa minerala si suc de lamaie si grepfruit toata ziua. mananc din 2 in 2 ore, mor de foame, ma ingrozesc, cred ca am sa iau mult in greutate in ritmul asta. nu pap mult insa prea des. dar poate e mai bine asa decat sa nu pot manca nimic. mai avem 2 sapt pana la eco, abia astept sa vad daca e ok, ma sperii cand citesc cazurile fetelor... din pacate nu putem sti niciodata ce planuri are DD pt noi... dar capul sus, trebuie sa ne pastram speranta!

Mav, incearca sa gandesti pozitiv (pe cat posibil). se intampla minuni la tot pasul, de ce nu ti s-ar intampla si tie una? o meriti! Poate DD va asculta rugaciunile lui Sebi si pe ale noastre. pupici si sa fii cuminte!

Angi, esti frumusica foc! imi plac bluzitele tale, esti o gravidutza super sexy si dulcica! sarcina usoara in continuare!
7+

Miutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Fetelor... imi pare rau prin ce treceti... Alionusha mai ales. Eu ma ingrozesc cand aud de sangerari.

V-am zis ca si sora mea este insarcinata (am ramas amandoua in aceeasi sapt) si duminica a avut sangerari. Speram si ne rugam sa fie ok...

Mav, iti tin pumnii iubita. Fi tare, trebuie sa fie bine.

Bun venit fetelor noi printre noi si sedere maxima! Ioana75, te asteptam! Iepurica, nu am inteles ce ai vrut sa zici...

Vorbeati de acid folic. Eu la prima sarcina am luat incepand cu luna a 5-a... si fiu-meu n-are nici o problema. Acum mi-a dat sa iau vitaminele alea complexe inca de cand aveam 2 sapt. Si eu stiam ca trebuie luat B9 inca dinainte de sarcina... dar...

La mare as vrea si eu! dar e la 300 km de noi... vom merge in iulie sau august.

Va pup, numai bine si mai apar!

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Acid folic am luat vreo 4-5 luni inainte de conceptie, am citit ca e ff important dar mi l-a recomandat si Dr cand i-am zis ca vrem bebe, apoi si dupa ce am ramas mi-a zis sa continui. eu iau si omega-3 pt ca nu-mi place sa gatesc peste si din conserva de cand cu toxina botulinica nu mai pap!

Miutza

Mergi la inceput

Acid folic am luat vreo 4-5 luni inainte de conceptie si am continuat. L-am luat singura apoi mi l-a recomandat si medicul si inainte si dupa ce am ramas gravidutza. mai iau si omega-3 pt ca nu gatesc peste si nici din conserva nu mai mananc de cand cu toxina botulinica!

Miutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Fetelor, acidul folic este foarte important inainte cu 12 sapt. si in primele saptamani de sarcina, cand se formeaza coloana vertebrala, mai tarziu nu stiu cat de folositor mai este. Eu la Sebi n-am luat deloc, ca nu mi-a fost recomandat (dar am simtit nevoia sa mananc muuuulte banane). Oricum, il gasim si in alimente.

"Studiile stiintifice au aratat ca marirea dozei de acid folic cu 12 saptamani inainte si dupa conceptie, poate reduce semnificativ riscul ca fatul sa se nasca cu spina bifida, cu gura de lup sau cu buza de iepure.
Acidul folic apartine vitaminelor din grupa B. Surse bogate in acid folic includ legumele cu frunze, paine integrala si cerealele imbunatatite, portocalele si bananele, laptele, iaurtul si branza, fasolea si speciile de fasole cu pete negre si lintea, drojdia sau extractul de maltz.
Este recomandat, in general, sa consumi un supliment de 400 micrograme (0,4 mg) de acid folic zilnic, sub forma de tablete, pe o perioada de 12 saptamani inainte si dupa ce ramai insarcinata."

7+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Eu v-am mai spus , am un morcov maaaaaare ca n-am nici pe naiba , ma dor sanii dar nu tot timpul , mananc la fel ca inainte , am burtica si m-am ingrasat dar in rest ... pace !

Sa vedem maine la echograf , cine e "vinovatul" si ce face el la mine-n burtik , manutele sus !

7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Virgo, o sa fie bine la eco. Si fi bucuroasa ca nu ai greturi, sunt nasoale. Papa acum cat pot, ca poate mai tarziu.......nu se stie.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Virgo sa stii ca Irlandeza are dreptate profita acum ca nu ai greturi, sa stii ca eu de sambata nu am pus in gura mancare gatita, nu pot si chiar ma gandeam ca mai dau vreun gram jos dar nimic, oricum sa stii ca nasa mea va naste in iulie si-mi spunea ca nu avut nici macar o zi greata de nimic pe a omorato somnul, noroc ca iei au o farmacie a lor si si-a permis sa se scoale in fiecare zi la 12 ca altfel nu stiu ce ar fi facut, eu am citit ca sunt f multe simptome in sarcina poti avea cateva sau mai deloc.

Louiza 8+

Mergi la inceput