Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 7
Laura Ioana spune:
Kalosalina tickerul tau e gresit! Sarcina are 280 de zile, iar tu, dupa numai 7 saptamani, mai ai numai 154 de zile
Pai eu am 11 sapt si inca 205 zile sau cam asa ceva!
11+
Poze Laura
Puiul nostru drag
ancadragoman spune:
Neata fetele
Mav stai cumintica in pat si fa tratamentul ,si eu am avut pete maro si cu odihna,gravibinon si utrogestan au trecut si bb este bine.
Faci gravibinon?
Pup fetele
anca 19+
Maria
poze
Laura Ioana spune:
Alina trimiti nr tau de telefon la mailul zuzele2008@yahoo.com.
11+
Poze Laura
Puiul nostru drag
alina023 spune:
Laurici, am trimic. Multumesc mult de lamuriri!
Alina 13+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
ginnette spune:
Mav, nu te mai gandi la ce-i mai rau! Daca ai incertitudini du-te la dr tau si "streseaza-l" (el ar trebui sa te-nteleaga) cu 1000 de intrebari.
Oricum, cand te cuprind gandurile negre, gandeste-te la altceva (stiu ca e greu, dar trebui sa te autosugestionezi singura, ca sa-ti fie tie, in primul rand, bine) sau ia-l pe Sebi la joaca.
Eu iti tin pumnii!
Roxana 11+
AngeliquedeS spune:
Alina distanta este cam aceeasi si pana la Eforie si pana la Mamaia, asa ca poti alterna. E frumos si colo si colo. In Mamaia ai in plus telegondola si Aqua Magic
Mav, cel mai bine e sa stai linistita, ma rog, stiu ca nu se poate asta, dar sa stai in pat cu tratament si sa lasi sa treaca timpul, restul nu mai tine de tine. Si fa tratamentul!!
Pupici,
Angelique 12+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
ginnette spune:
Mav, daca nu vrei sa apelezi la dr (cu gandurile negre), atunci poti sa ni le spui noua; fa orice, numai nu le "tine" pentru tine.
Roxana 11+
mav spune:
Fete dragi, nu pot sa merg singura la Bucuresti si sotul meu nu poate pleca atunci cand vrea el de la serviciu.... si asta e o problema... Daca n-ar fi distanta asta de 300km, bine-nteles ca as zbura la cabinet sau la spital, la dl dr... Lasa ca n-o sa mor eu dintr-atat, nu ma lasa Sebi! Va multumesc ca ma sustineti!
Alina, e mai aproape plaja de la Eforie, dar e mai frumos si mai ofertant la Mamaia (dar intr-adevar, pierdeti mult timp pe drum), si pt voi, dar mai ales pt Luca. aaa, si mai exista si Plaja Modern, in Cta, unde puteti ajunge destul de usor, este autobuz direct pana acolo sau maxi-taxi. Vezi ca poti gasi nr meu de tel pe emailul comun, sa ma suni cand veniti si poate ne intalnim cu picii (doar sa ma simt eu bine si va ducem noi peste tot).
7+ Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
ancadragoman spune:
Mav nu poti sa te duci la urgenta ca iti face o ecografie si vezi cum este bb.Eu am facut asa intr-o seara ca mi s-a parut ca nu mai misca .
anca 19+
Maria
poze
kalosalina spune:
Laura multam mult! chiar nu observasem... Sper ca acum e bine.
A venit Bebica!!!
7+