Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 6
AngeliquedeS spune:
Neata, fetelor!
Louisa, este foarte bun oscilococcinum insa este bine sa il iei inainte sa te apuce deja raceala fiindca atunci nu iti trece. Sa il iei de la primele simptome si in anotimpul rece e bine sa iei preventiv un flaconas la 2 saptamani. Incearca si alte tratamente homeopate, sunt ff bune! Iti spune o persoana care nu credea in homeopate si care acum e fidela acestor remedii!!!
Mav, te rog eu, capul sus!!! te rog mult!
Mi-am luat blugi de gravi de la Tara fashion, sunt minunati! Si au ajuns in trei zile. Si ma fac asa de slaaaaba!!!! Pe bune! Acum mi-ar fi venit fff bine 42 dar am luat 44 ca sa imi vina bine mai incolo! Va recomand!
Ioana, te asteptam cu testul!!! Multumesc de felicitari!
Ce e cu Gugu, stie cineva???
Pupici,
Angelique 12+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
nemary spune:
Mav, alunga toate gandurile negre si o sa vezi ca totul o sa fie bine.
Alinushca, imi pare tare rau pt.ceea ce ai patit, dar fii optimista, data viitoare va fi sigur bine
si eu am pus 1 kgin vreo 2 saptamani si am o pofta de mancare... de nu stiu ce sa mai fac. azi mi-am luat la mine 2 morcovi, am zis cand mi-o fi foame rau sa ii pap.
Mari 6+
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
zeririlouiza spune:
Mersic mult Angeliquedes, chiar acum o sa iau un oscilo si sa mai insist cu lamaile, eu oricum de cateva zile beau lamai stoarse ianite de culcare din cauza greturilor
Louiza 8+
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by alinushca
Fetelor nu vreau sa va intristez nici un pic. Ma alatur si eu Irdei si bubulenei. Am primit rezultatul de la beta HCG si era chiar mai mic de 5 !! Asta nu poate sa ma duca cu gandul decat la faptul ca am avut o sarcina cu "ou clar". La ecograf ieri se vedea un sac gestational de marimea potrivita pentru 9-10 saptamani, dar gol. Am sperat sa fie sarcina prea mica sau ceva dar se pare ca beta HCG-ul e mai mult decat graitor. Mi se desumfla usor sanii si am avut azi usoare intepaturi in ovare. Poate ma ajuta Dumnezeu cu un avort spontan. Mie mi-e groaza sa ajung la spital si sa ma curetze ei. Parasesc si eu grupul in speranta ca ne vom revedea la un moment dat in sectiunea "mamici de..."
Sa aveti multa sanatate si sa ajungeti cu bine la termen, asa cum ar trebui sa fie pentru toata lumea!
Imi pare sincer rau prin ce treci .Parca ma vad pe mine la sarcina trecuta. Iti trebuie multa putere sa treci peste aceasta nefericita intamplare. Daca nu vrei sa ajungi la chiuretaj, intreaba dr. daca poate sa-ti dea CYTOTEC, este un medicament care provoaca sangerarea si avortul spontan a sacului. La mine a functionat perfect. Am sangerat doar 2 zile, iar ciclul mi-a venit normal, la 28 zile. Si asa am scapat de chiuretaj.
Ai grija de tine, si multa sanatate.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
10+
kalosalina spune:
Virgo si eu am facut eco la 7s si 1zi si s-a vazut bebikul care are 1.11 cm, i-am auzit bataile inimii 150 bpm, s-a vazut si corpul galben 2 cm...deci ai ce vedea. Bafta multa!
A venit Bebica!!!
7+
mav spune:
Buna dimineata!
Sunteti niste scumpe fetelor, ca ma incurajati atata! Si azi dimineata am gasit pete maronii... si experienta... imi zice ca nu e in ordine.... Sper sa nu va suparati ca va scriu despre temerile mele.... la urma urmei... se poate intampla orice in primul trimestru de sarcina... nu mereu e totul roz...
Nu stiu ce sa fac.... Tutu mi-a spus ca daca nu sangerez rau, sa stau cuminte pana vineri (sapt. viitoare) cand ma duc la cabinet, insa mi-e groaza... daca s-a oprit bb in evolutie si eu tot bag in mine hormoni degeaba?!
Ma rog sa faca DD o minune pt mine!, dar uite ca semnele care apar, nu-s de bine... Macar daca n-aveam scurgerile astea portocalii-maronii, ma mai bucuram si eu de sarcina asta inca o saptamana, doua.... Dar asa, ooooffff, ce greu e sa stai in incertitudine.......
...Si Sebi m-a simtit aseara ca eram amarata si m-a chemat sa dorm cu el (de obicei doarme singur) si am spus impreuna rugaciunile (nu le spune chiar in fiecare seara... dupa cum are chef, nu-l fortez) si dupa aceea: "Doamne-Doamne, sa nu ne iei si bebele asta!"
Va pup si fruntea sus, faptul ca eu am necazuri nu inseamna ca si voi aveti sau veti avea!
Si orice ar fi, eu voi ramane langa voi, ca-mi sunteti tare dragi!
O zi frumoasa tuturor!!!!
7+ Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Laura Ioana spune:
'Neata, zuzici
Mav nu ai cum sa mergi mai repede la ecograf? Suna-l pe dr si spune-i ca nu te simti bine! Pacaleste-l! Cand ajungi la el trebuie sa te vada! Eu cred ca e bine, dar pt linistea ta sufleteasca mergi mai repede la eco. E un dragut Sebi
Gina super tare papagalult tau! Ce mi-ar placea sa vad si eu unul vorbind! Aveti spectacol zilnic, nu?
Angi si eu te-am vazut vopsita si-mi place tare de tot! Arati foarte bine
11+
Poze Laura
Puiul nostru drag
AngeliquedeS spune:
Mav, nu e adevarat, sunt atatea femei care sangereaza si stiu ca atata timp cat sangele nu e rosu nu e grav. Adu-ti aminte la cealalta sarcina pierduta ca ai sangerat puternic si rosu. Nu iti pierde speranta pana in ultima clipa, te rog eu!!! Si nu renunta la tratamentul de sustinere macar pana mergi la Tutu sa vezi ce si cum!
Pupici,
Angelique 12+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
alina023 spune:
Buna zuzici!
Mav, daca esti asa de ingrijorata de ce nu il suni iar pe Tutu? Spune-i ca vrei sa mergi la el mai devreme de vineri pentru ca ai aceste scurgeri si stai in prea mare stres. Din cate am auzit Tutunaru este un om deosebit asa ca ar trebui sa inteleaga. Cred ca ar fi mai bine asa decat sa te mai chinui inca o saptamana stresata si suparata. Haide, capul sus! Noi iti tinem pumnii si ne rugam ca bebicul tau sa fie bine. Si daca Sebi se roaga la Doamne Doamne...trebuie sa fie bine.
Alinushca, mult curaj iubita! Si nu-ti pierde increderea. Doamne Doamne iti va trimite copilasul asteptat.
Fetelor, eu m-am ingrasat 5 kg de cand am ramas insarcinata. Am sanse mari sa ajung si la sarcina asta la aproape 30kg in plus (sau poate nu?). Asta e...mananc de rup, tot ce prind. Si as sta toata ziua in bucatarie sa gatesc diverse. Noroc ca trebuie sa merg si la job ca altfel.....
Pana la urma m-am hotarat sa merg la mare chiar si numai pentru doua zile. Asa ca maine urc in tren cu puii mei (unul de manuta si unul in burtica) si directia Constanta. Sper sa fie vreme buna de plaja si de balaceala.
Fetele din Constanta, eu voi sta la niste prieteni care locuiesc la iesirea din Cta catre Mangalia. Ce ma sfatuiti? Sa merg la plaja in Mamaia (cred ca am cam mult de mers pana acolo) sau sa merg in Eforie Nord? Unde credeti ca ajung mai repede si ar fi mai frumos pentru un baietel de 4 ani?
Fetelor, lamuriti-ma si pe mine va rog...ce trebuie sa fac ca sa trimit datele mele de contact pe contul zuzelor?
Va pupacesc!
Alina 13+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
irlandeza spune:
Mav, scumpo, nu te mai gandii la prostii. Au fost si alte fete cu pete maro, care au dus sarcina cu bine pana la capat. Sti ca pe parcursul primului trim. de sarcina sunt posibile si astfel de pete sau chiar sangerari, dar nu abundente.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
10+