Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Fetelor nu vreau sa va intristez nici un pic. Ma alatur si eu Irdei si bubulenei. Am primit rezultatul de la beta HCG si era chiar mai mic de 5 !! Asta nu poate sa ma duca cu gandul decat la faptul ca am avut o sarcina cu "ou clar". La ecograf ieri se vedea un sac gestational de marimea potrivita pentru 9-10 saptamani, dar gol. Am sperat sa fie sarcina prea mica sau ceva dar se pare ca beta HCG-ul e mai mult decat graitor. Mi se desumfla usor sanii si am avut azi usoare intepaturi in ovare. Poate ma ajuta Dumnezeu cu un avort spontan. Mie mi-e groaza sa ajung la spital si sa ma curetze ei. Parasesc si eu grupul in speranta ca ne vom revedea la un moment dat in sectiunea "mamici de..."
Sa aveti multa sanatate si sa ajungeti cu bine la termen, asa cum ar trebui sa fie pentru toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Da, Cristina, am citit si eu pe net, chiar am sunat la medic si am reusit sa vorbesc cu el. Asa este, vaccinul contra alergiilor sezoniere este periculos daca-l incepi in sarcina. Eu il fac de 4 ani de zile, cate 2 luni pe an, si ar trebui sa fiu ok acum. As mai fi avut o doza de facut, ultima pe anul acesta, dar am renuntat. Mi-e totusi frica.

Minunea nostra

io

http://tac.families.com/ezb/874526.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

alinushca, imi pare sincer rau de vestea aceasta.
Ma pentru tine sa ai puterea necesara sa treci peste asta si sa o iei de la capat.

Minunea nostra

io

http://tac.families.com/ezb/874526.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Alinushca

Pupici,
Angelique 12+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alinushca imi pare tare rau Sper sa treci cat de repede peste tot ce va urma si sa o iei de la inceput cu speranta ca data viitoare va fi bine! Poate ai noroc si se elimina singura, ca sa nu mai fie nevoie sa te chiureteze! Te pup si ma rog pentru tine

11+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by alinushca

Fetelor nu vreau sa va intristez nici un pic. Ma alatur si eu Irdei si bubulenei. Am primit rezultatul de la beta HCG si era chiar mai mic de 5 !! Asta nu poate sa ma duca cu gandul decat la faptul ca am avut o sarcina cu "ou clar". La ecograf ieri se vedea un sac gestational de marimea potrivita pentru 9-10 saptamani, dar gol. Am sperat sa fie sarcina prea mica sau ceva dar se pare ca beta HCG-ul e mai mult decat graitor. Mi se desumfla usor sanii si am avut azi usoare intepaturi in ovare. Poate ma ajuta Dumnezeu cu un avort spontan. Mie mi-e groaza sa ajung la spital si sa ma curetze ei. Parasesc si eu grupul in speranta ca ne vom revedea la un moment dat in sectiunea "mamici de..."
Sa aveti multa sanatate si sa ajungeti cu bine la termen, asa cum ar trebui sa fie pentru toata lumea!

Alinushca - imi pare tare rau pentru ceea ce ti se intampla...
Stiu cat de grele sunt aceste momente caci, la randul meu am pierdut 2-a sarcini una dupa alta...
Cuvintele sunt de prisos insa, ma rog ca Dumnezeu sa te intareasca, sa-ti mangaie inima indurerata si sa te ajute sa mergi mai departe.
Iti sunt alaturi cu inima prin tot ceea ce treci si doresc sa ne reintalnim pe aleea odiseei/clubul scutecelor, cat mai curand.Sa fii tare.

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

alinushca...... .....tare mi-e teama ca o sa te urmez si eu....
Sa te intareasca D-zeu si sa-ti dea sanatate!

Gina, am uitat sa-ti zic ca m-a amuzat teribil ce-ai povestit despre papagal, sa va traiasca!

Fetelor, care aveti timp sa editati listuta, vedeti ca am primit pe emailul comun "cereri de intrare" pe listuta!
Urez si eu bun venit noilor zuzici!

Pupici!

7+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Alinushca, !!! Sa dea Domnul sa treci cu bine peste momentele acestea si sa fie bine data viitoare!

Fetelor, eu nu inteleg atunci de ce nu prescriu toti doctorii acid folic!!!
Am cautat pe google si am citit despre acidul folic. Aveti dreptate. Reiese ca este foarte important!!!
La prima sarcina am mers la medic la 4 zile de cand trebuia sa-mi vina ciclu. Si nu mi-a recomandat sa iau nimic. Nu materna, nu elevit, nu acid folic! Si, nu am fost la un noname de doctor.... mi-a supravegheat sarcina si am nascut cu doctorul Badiu de la Municipal.
Acum, nu m-am grabit sa ajung deoarece am mers la medic inainte sa raman gravida. Am facut atunci o serie de analize si toate au iesit ok.
Gata, m-am hotarat. Astazi o sa-mi fac programare la doctor!!!

Mav, te rog!!!!, fii optimista! Roaga-te la Dumnezeu sa fie totul bine!!! Iarta-ma, poate nu am citit tot ce s-a mai scris aici... dar, nu ai spus tu ca Tutunaru a zis ca este totul ok ? De ce crezi acum ca vei pati ceva...?

Laura 6+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata zuzelor
alinushca imi pare extrem de rau ca treci prin asa ceva, sper si eu pentru tine sa iasa singur si iti tin pumnii sa poti merge mai departe sa treci peste si sa incerci din nou ca Dumnezeu ne ajuta mereu.

Fetelor ce parere aveti de oscillococcinum, nu stiu ce sa fac eu din septembrie anul trecut si pana in ianuarie am avut 4 raceli din care 2 sinuzite tratate cu antibiotic, si una foarte rea de paste cand am zacut toata duminica si m-a tinut 2 saptamani, acum imi cam trag nasu si dimineta ma scol cu o mica durere in gat, beau suc de portocale cu lamai ptr vitamina C, fac ceaiuri dar mi-e frica de vreo raceala

Louiza 8+

Zeriri Louiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neata zuzici!
Alinushca ce rau imi pare...! Sa te ajute Dumnezeu sa se elimine singur sacul si sa treci cat mai usor peste durerea asta. Si nu in ultimul rand sa revii cat mai curand la Odisee!
Mav cand trebuie sa mai mergi la doctor? Tin pumnii sa fie bine si bb sa fii ajuns la marimea normala.
Angi ce bine iti sta noul look! Esti superba!!!
Eu deja m-am ingrasat vreo 2-3 kg...dar nu prea conteaza, important e bebikul meu sa fie sanatos si sa creasca mare!

toate zuzicile!

A venit Bebica!!!

7+

Mergi la inceput