Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Iepurila, imi pare tare rau.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Fetelor , eu am pofta de fasole batura cu muuuuuuuulta ceapa prajita . Si mai vreau si oua umplute cu ciuperci .

Maica-mea vine marti la mine si sta vreo zece zile . Abia astept sa-mi faca bunatati !

Maine ma duc la echo sa vedem cum se prezinta inculpatul . Pe la 2 , cica . Va spun ce si cum imediat ce-am scapat .

7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

numeioana, sa stii ca si eu am facut trei teste, primul a fost cam sters, ma gandeam ca nu am pus destul, a 2a zi am facut altul tot la prima ora dar la-m cam inundat a fost o dunga dar s-a extins, asa ca sotul meu pe la ora 14 zice hai la farmacie ca esti nebuna tu nu crezi, am luat altul a citit sotul meu tot prospectul, lucru pe care nu-l face nici macar la medicamente, zice dute acum la baie, umple pipeta, si mi-a inumarat picaturile, nici nu m-a lasat sa ma uit pana dupa cinci minute, si a fost o super linie. Asa ca eu zic ca daca a aparut ceva oricat de putin vizibil e ok

Louiza 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca76 spune:

buna, fetelor
si eu sunt foarte speriata.am fost la iasi la control si am facut ecografie normala, intra-vaginala, control pe masa....etc.sarcina in evolutie de 4 saptamani de la conceptie,6 sapt de la UM.mare fericire mare.dar pt ca am o durere de ovare de cateva zile de abia merg.....tratament rapid.a spus doctorita ca acestea sunt contractii si nici o durere nu-i buna.mi-a dat gravibinon,1 injectie pe sapt,utrogestan 2 pe zi si 3 no-spa pe zi.am inceput tratamentul.doar ca ieri, din senin, au aparut niste sangerari maronii.am sunat urgent.mi-a marit doza de utrogestan si a zis sa stau cat mai mult intinsa,si ca este o iminenta de avort.Atat am asteptat sarcina asta.....ca am plans o gramada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca76 spune:

acum sunt foarte trista si ingrijorata.astazi nu au mai fost sangerari, dar ovarele tot dor si sper din toata inima sa se poata rezolva cu tratamentul acesta si buburuza mea sa ramana acolo.ca am vazut-o,si nu vreau sa o pierd.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Anca, stai cuminte acasica si i-ati tratamentul, trebuie sa fie ok, nu mai plange ca-i faci rau si lu bb.

Louiza 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Doamne, Mav, asta-i culmea! De unde naiba stie dr de familie cum va fi copilul? Si le umple capul celor din familia ta Parca nu erai tu stressata suficient, mai trebuie sa te mai preseze si innebuneasca si altii Nu le mai da atentie! Am vazut ca nu poti merge la Bucuresti, dar in Constanta nu gasesti un ecograf? Trebuie sa fie unul pe acolo, nu? Mergi acolo la unul, pana te linistesti si sapt viitoare mergi la T si-i pui o lista maaare de intrebari in brate!

Ioana felicitari pt umbra umbrei celei de-a doua liniute Ma bucur asa tare pt tine! Bine ai venit, sarcina usoara si bebic sanatos! Sa ne dai toate datele tale si te trecem pe listuta, ok?

11+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Imi pare tare rau sa aud ca unele din voi se confrunta deja cu probleme.
Ma pentru voi sa fie totul bine si sa aveti o sarcina cat mai normala.

Minunea nostra

io

http://tac.families.com/ezb/874526.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Pai, Laura... inca nu sunt sigura de rezultat. Mai astept cateva zile si apoi ma intorc la voi, ok?
Spune-mi, te rog, cate No-spa pot sa iau pe zi, ca am niste dureri ca la CM de vreo saptamana si vad ca de aseara ma doare si mijlocul...

Laura, cat de pala era liniuta ta cand ai facut testul? E posibil sa iasa din Z21 a doua liniuta? A mea aproape ca nu se vede, e stearsa rau de tot, dar totusi e acolo... Asta imi tot da batai de cap...

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alina ce simpatica esti cu singura ta pereche de ochi NU te teme, ca vei sti tu cum sa-l supraveghezi pe nazdravan si cred ca si el va sta lipit de tine, fiind atata lume straina si aglomeratie! Te pup si nu te mai stressa atata, ok?

Anca neaparat sa faci ce-ti spune dr. Sa iei si no-spa 3/zi, astea-s bune pt durerile de burtica. Stai cumintica in pat si nu faci nici cel mai mic efort, da? Iti tin pumnii

11+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput