Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ioana ia 3 no-spa/zi. La mine e asa stearsa a doua liniuta ca sunt singura care o vede si acum Ramonelei stiu ca tot din Z21 i s-a pozitivat testul, parca tot ciclu de 24 de zile avea.

11+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca76 spune:

Multumesc, fetelor pentru incurajari.Sper din tot sufletul ca toate vom fi bine si bebelusii nostri sanatosi.Dar gandurile astea.....si frica de a nu i se intampla lui ceva....Nu ar conta cat ma doare pe mine.Sa ma doare toate cele, dar lui bb sa-i fie bine.La mine a venit dupa ani de asteptari.....Am 31 de ani si este primul.Poate de aceea sunt asa fricoasa.Sau poate asa se intampla si cu voi?Va pup si multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Laura, multumesc mult de tt! Sper sa fie bebe si sa fiu colega voastra!

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Anca, si la mine tot primul este. Si-l voi avea la 33 de ani. Imi pun si eu tot felul de intrebari, oare va fi sanatos, oare sarcina va decurge normal, oare…? Ai incredere in DD si totul va fi bine.

Minunea nostra

io

http://tac.families.com/ezb/874526.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ancutzelor (76 & 74),

Nu va mai faceti atatea griji - shi eu am 33 de ani si e prima sarcina ; bineinteles ca-mi fac 1000 de ganduri (mai ales ca n-am nici-un simptom "neplacut") dar, ori vorbesc cu sotul meu (ce, numai eu sa trec prin neguri?! )ori, ma gandesc la altceva.

Ideea e ca n-are rost sa te ingrijorezi singura !

Aveti grija de voi!

Roxana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Si eu voi avea 33 de ani si 6 luni cand bebe v-a veni. Incerc sa nu ma gandesc la lucruri rele. Mai imi fuge cateodata gandul si mie , dar incerc sa fiu optimista. Conteaza f. mult.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Dragelor, voi vorbiti de varstele voastre de parca ar fi ceva aproape tragic. Desi nu am ajuns inca acolo (nici mult nu mai am ) eu cred ca este o varsta foarte frumoasa cea din jurul a 30 de ani si peste. De ce nu? Este o perioada in care te implinesti pe deplin ca femeie si ca om. Si ce implinire mai frumoasa decat un bebel?

Sarcini usoara si nasteri la fel, dragele mele.

Alina 13+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Ce bine ca nu sunt singura mai… « matura » aici.

Nici eu nu am cine stie ce simptome de gravida. In afara de faptul ca fac pipi de nu stiu cate ori pe zi, ca ma dor putin sanii, si ca as manca frigiderul cu totul, sunt ok. Este drept ca sarcina mea nu este foarte inaintata, dar totusi… Am avut doar vreo 2 zile greturi, acum vreo saptamana, in rest sunt cat se poate de bine.

Griji tot imi fac fiindca am tot citit informatii pe net si in carti cum ca dupa 30 de ani riscul de a avea un bebe cu probleme este destul de ridicat, dar am incredere in DD ca totul va fi bine.

Minunea nostra

io

http://tac.families.com/ezb/874526.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca76 spune:

suntem mai multe mamici trecute de 30 de ani
intr-adevar e o perioada frumoasa doar ca ne facem mai multe griji pentru copii decat cele de 20, probabil.

74, iti ajung simptomele si sper sa nu mai ai altele. doar jumatate din femei au greturi iar tu esi o norocoasa ca faci parte din cealalta jumatate
sarcina usoat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna fetelor.
Hai ca azi ma deprimati. Ce vorbiti voi de voi? Ia uitati-va aici, peste o luna, fix implinesc 37. Ei ce ziceti de asta? Si sunt increzatoare si sper sa fie bine, desi am probleme. Se zice ca bb-ii facut mai tarziu sunt destepti foc, daca scapa cu bine.
In alta ordine de idei, nu mi se opreste scurgerea aceea maro, spre negru, nu sunt picaturi, este o scurgere inceata, dar continua. Ce sa fie oare. Cu sangerare puternica si asta care nu inceteaza mai pot spera eu. Cateodata ma apuca disperarea, de cele mai multe ori sunt increzatoare, sunt labila rau zilele astea.
Va pup si va doresc sarcini usoare si bb-i sanatosi.

Carmen mami de Mihai+ 5+

Mergi la inceput