Mamici de Noiembrie-Decembrie (33)
Raspunsuri - Pagina 13
slimatei spune:
quote:
Originally posted by RGE
BB....tati stie ce fete frumoase are???...ca eu una in locul lui nu v-as mai lasa de capul vostru..cum sa iesiti asa frumoase din casa...poate va fura cineva..arati super ..iti sta foarte bine vopsita asa ..iar burtica.., pardon Yasmina e frumoasa si maricica..e o domnisoara deja..sa stati cu ochii pe ea..pupa mama pe ele de fete cochete si frumoase..concediu placut si nu exagera cu soarele.sa fiti cumintele!!
...fetelor joia la mine e ziua de rasfat..asa ca de la ora 13 incep programarile la coafor...
sotul meu cred ca a luat-o razna rau...aseara a mancat la 8 destul de bine..si la 10 cautam un MC ca el vroia cartofi cu bere....si pt azi la servici a trebuit sa-i fac un super pachetel ..care el de obicei nu-si ia mancare ca nu are timp cand sa pape.....se intampla lucruri ciudate cu el...si ma intreaba mereu auzi da' tu nu vrei nu stiu ce..dar de fapt el e cel care are pofte..eu nu am avut o pofta sarcina asta si mananc la fel ca inainte dar el ....
ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
nu te speria ca si eu am patit l-a inceput la fel nustiam ce se intampla care e mai insarcinat dintre noi; desi el era f. orgolios nu accepta sa-i spun ca are simptome ,dar oricum le avea si le are inca; a inceput cu: stari de somn,mai mari ca ale mele; mancare ,desi el nu mananca aproape niciodata mai mult decat necesar..acum da si inca fff .mult dulce ceea ce inainte nu suporta decat sarat;acum s-a inversat treaba la mine ;nu-mi explic fenomenul!
i-a crescut burtica si chiar uneori avea dureri;
si mai sunt dar oricum v-am plctisit, scuzati-ma!
stefania
12+
slimatei spune:
quote:
Originally posted by darleena
Fetelor eu va bat ce-aveti?
Credeti ca daca doamne fereste e sa se intample ceva nu se intampla oricum?
Cred ca majoritatea din fetele de aici au facut mai mult decat necesar in sarcina pe care o avem (si aici ma refer la investigatii, ecografii, precautii) asa ca mai mult nu stiu daca putem face?
De ce sa nu ne bucuram de sarcina, cand nu sunt motive sa ne ingrijoram?
Chiar asa sa fim ca in povestea cu drobul de sare de deasupra capului????
Hai ca ma'nervati!!!
19+ ???
Pana vine bubu
poze bubu mic
roxana cred ca e normal sa ne preocupam si eu sunt f.preocupata dar sper sper ca totul sa fie bine pana la capat nu ma voi linisti pana nu-l vad iesit! eu deja am mai pierdut o sarcina si cred ca-ti imaginezi ca am mult m. multa frica nu-mi raman decat Doamne-Doamne cum o vrea El.
dar asa cum spune darleena hai sa fim pozitive ca daca e sa se intample nu ai cum sa previi decat daca vrea EL
FII OPTIMISTA!!!
stefania
12+
RGE spune:
SLIMATEI ma bucur ca nus unt singura cu sot insarcinat..sper doar sa faca fetita daca eu am beietel...cat despre sarcina ai mare dreptate..trebuie sa avem incredere in DD ..sa fim optimiste...Doamne ajuta sa fie bine!!!
DANY...cred ca toate avem vinisoare albastrele pe burtica, pe sani..de fapt eu peste tot pe unde am vene sunt foarte groase acum si pronuntate..am inteles ca acum, corpul are cu aproape 2 l mai mult sange..
fetelor..eu am o problema...nu am avut linea negra pana acum cateva zile..dar acum vad ca apare o linie maro iar buricul meu nu mai este deloc buric...nu se mai vede s-a aplatizat si este maroniu..de fapt ca sa ma intelegeti in locul buricului am acum o pata maro..e normal??!!
ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
RGE spune:
..nu va mai spun ca tocmai m-am epilat...si era cat pe ce sa o tai pe dansa...Doamne mi-e din ce in ce mai greu
ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
slimatei spune:
quote:
Originally posted by RGE
..nu va mai spun ca tocmai m-am epilat...si era cat pe ce sa o tai pe dansa...Doamne mi-e din ce in ce mai greu
ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
eu am vinisoare albastre doar pe picioare si pe sani;cat despre dunga pe burtici v-am mai rugat odata sa-mi spuneti despre ce vb?
roxana imi pare rau pt. dansa !!
stefania
12+
RGE spune:
pei linia aia apare pe burtica cam de sub sani pana jos la "dansa"...o linie maronie...eu credeam ca nu-mi mai apare..eram fericita..dar m-am inselat...
ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
RGE spune:
..uff.tocmai am terminat de copt vinete..mai am de curatat..s-a dus pe apa sambetei manichiura mea..dar miroase bine
ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
darleena spune:
Victo la 19 sapt. si 3 zile eu zic ca e ok pt morfofetala.
Doctorii zic ca se poate face incepand cu 19 saptamani deci e bine.
Roxana vreau si eu salata de vinete
19+ ???
Pana vine bubu
poze bubu mic
mihuta spune:
Cica linia cu pricina se vede mai repede daca ai pielea subtire. La mine se vede de vreo 2 saptamani, dar numai in oglinda, de aproape nu.
In schimb am o burta paroasa rau !
17s + Sophia 80%