Mamici de Noiembrie-Decembrie (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

fetelor azi mi-am cumparat vopsea de par FARA AMONIAC ,se numeste Casting Creme Gloss de la Loreal,dar e in jur de 250.000 lei,ce sa facem ca il zapacisem pe al meu sa caute in imensul raft cu vopsele,una fara aminiac,iar pe asta scrie mare Fara amoniac...,asa ca maine ma vopsesc,ma fac frumusica!!

18+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumesc fetelor,dar inca nu m-am lamurit! daca apare va anunt! e de bine sau de rau? tb sa apara sau nu?

stefania
12+

Mergi la inceput

in legatura cu dunga de pe burta si firisoarele de par...,eu zic sa nu ne mai stresam ca oricum vor aparea pe parcurs..,sau alte schimbari...eu zic sa nu le mai dam importanta si sa ne bucuram.,de noua frizura din jurul buricului ,oricum merita orice ptr. a avea aceasta minune... de copil...,ne revenim noi dupa...,cand o sa formam un grup de mamici dornice sa slabeasca...!!!

18+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

eu uit mereu sa va intreb voi va dati cu oja? ca mi-e mie frica daca-i fac rau lui bb?

stefania
12+

Mergi la inceput

slimatei sa sti ca mai facut sa rad,de asta sincer nu am auzit..si nici macar nu m-am gandit..,eu una ma dau fara nici o retinere...,acum daca stam si ne gandim si aerul pe care il respiram cateodata e mai poluat decat credem,dar ce sa facem...,eu una sunt mai relaxata de fire,atat doar ca dau mai multa atentie la ce mananc!!

18+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Stefania, eu nu ma dau, dar ma da manichiurista ! Cred ca nu e bine sa inhalezi vaporii din oja, dar nu suntem aurolaci, asa ca nu se pune !

17s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Fetelor, si eu zic sa n ne mai stresam! Linia si parul daca e sa vina, oricum vin!

In ce priveste oja, am citit in mai multe locuri ca nu-i problema daca folosim.

Roxana, merci de pontul cu paracetamolul, stiam si eu, dar parca vroiam o confirmare ca a mai folosit cineva . Am luat si mi-a trecut, am baut si niste cola light (cred ca de la vreme era, si atunci ma ajuta si cofeina, dar nu-mi prea place cafeaua). M-am chinut 2 zile asa tare, dar am sperat sa treaca fara medicament, oricum nu prea sunt eu adeptul pastilelor, si fara sarcina!

Minuta, atunci eu trebuie sa am piele de elefant, ca in prima sarcina nu am avut deloc linia aia!

Adina 12+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

Buna fetelor!
Azi am fost la un mdic particular pentru ca cei de la spital nu sunt prea vorbareti si nu-ti dau multe detalii, asa ca am facut o programare de eco morfologica de trim I, asa de capul meu, ca aveam eu niste ´´cuie´´ in cap si vroiam sa lamuresc unele dubii. Si chiar mi le-am clarificat. Va dau si voua rezultatele. Daca ceva vi se pare suspect, va rog sa ma ´´alarmati´´:
-CRL: 77 mm
-masuratorile capului(DBP: 2,70 cm, FO:3,21 cm, primetru:95 mm)
-masurile abdomenului(diametru:2,30 cm , perimetru:78 mm)
-masurile femurului:10 mm
-placenta: posterioara (ce o fi cu anterior si posterior habar n-am, e de bine sau de rau??)
-lichid amniotic: normal
-cresterea fatului: normala
-varsta ecografica coincide cu varsta fatului conform UM (adica 13 sapt si 5 zile)
-translucenta nucala:1,29 mm
-os nazal: prezent
Si bineinteles, trebuia sa fie si ceva in neregula, dupa atatea valori de normal: sex: masculin (100%). Mie mi-e indiferent, dar tati vroia neaparat fetita. Inca nici nu i-am spus pentru ca e plecat in Franta, in delegatie, asa ca pana se intorce pastrez informatia doar pentru mine.
M-a intrebat medicul daca vreau sa stiu sexul si i-am raspuns ca daca e fetita vreau sa stiu sexul, daca e baiat nu vreau sa stiu. Si imi zice: Pai, fetita data viitoare, ca acum e baiat 100%. Dar data viitoare nu cred ca va mai exista pentru ca am trecut in primele luni prin niste perioade cu varsaturi foarte nasoale, asa ca am zis ca e prima si ultima data. Si nici nu vreau sa-mi asum riscul de a face si a doua oara tot un baiat. Atunci chiar ca ma enervez si fac atatia copii pana iese fata.
Mi-a dat o gramada de poze( una unde se vede foarte clar ca e baiat) si un DVD. Daca e dispusa careva dintre voi sa imi explice cum pot sa pun pozele pe net, atunci vi le arat. Stiu ca in trecut s-a mai explicat cum se pun pozele. Indicati-mi macar pagina unde sa caut instructiunile , desi ma enerveaza ca e baiat si nu fata. VREAUUUUUUU FETITA

Crisstiana 13+

Mergi la inceput

cristiana,felicitari ptr. baietel...,important e ca e sanatos tun..,poate acum nu iti dai seama,cat de norocoasa esti si nu te poti bucura in totalitate...,eu vb ce tine de mine...,eu de 5 ani incerc sa raman si nu reuseam deloc as fi facut orice...,am ramas pana la urma de 2 ori ,pe care le-am pierdut..,dar plangeam de bucurie cand vedeam cele doua liniute de la testul de urina...,nu afost sa fie...,iar acum am reusit prin FIV...,iti da seama ca nu mai conta ce era...,sanatos sa fie...,ne consideram norocosi...,asa ca te rog sa te bucuri...de sansa pe care ai avut-o,si baietei sunt niste scumpi...!!!

18+ Angelina

Mergi la inceput

v-am lasat ca mi-a amortit spatele pe scaun...,ma duc sa vad un film,pupici pe maine dimineata,noapte buna si vise frumoase!

18+ Angelina

Mergi la inceput