Mamici de Noiembrie-Decembrie (33)
Raspunsuri - Pagina 15
adra_bell spune:
Felicitari, Cristiana, pentru bebel, eu zic ca este important sa fie sanatos. si apoi, nu uita cat de atasati sunt baietii de mamicile lor!!
Eu raportez niste glezne de elefantica. S-a mai pricopsit cineva cu glezne umflate?
adra_bell
17+ cu
Eva-Elena
crisstiana spune:
Erika, sa stii ca ma simt norocoasa pentru ca si noi incercam de 2 ani , dar fara rezultat si abia acuma s-a ´´prins´´. De aceea preferam sa iasa fetita sa fie pe placul sotului meu, pentru ca mie mi-e indiferent, dar ca sa facem inca un alt copil sincer nu stiu cati alti ani o sa mai dureze. De aceea vroiam fetita, sa nu trebuiasca sa mai incerc din nou. Dar asta e. Sotul meu spune ca fetitele sunt mai dragute si mai frumoase decat baietii si sunt mai atasate de tatici.
Schimb baiat pe fetita. Face cineva targul?????
![]()
Crisstiana
13+
danangie spune:
quote:
Originally posted by crisstiana
Buna fetelor!
Azi am fost la un mdic particular pentru ca cei de la spital nu sunt prea vorbareti si nu-ti dau multe detalii, asa ca am facut o programare de eco morfologica de trim I, asa de capul meu, ca aveam eu niste ´´cuie´´ in cap si vroiam sa lamuresc unele dubii. Si chiar mi le-am clarificat. Va dau si voua rezultatele. Daca ceva vi se pare suspect, va rog sa ma ´´alarmati´´:
-CRL: 77 mm
-masuratorile capului(DBP: 2,70 cm, FO:3,21 cm, primetru:95 mm)
-masurile abdomenului(diametru:2,30 cm , perimetru:78 mm)
-masurile femurului:10 mm
-placenta: posterioara (ce o fi cu anterior si posterior habar n-am, e de bine sau de rau??)
-lichid amniotic: normal
-cresterea fatului: normala
-varsta ecografica coincide cu varsta fatului conform UM (adica 13 sapt si 5 zile)
-translucenta nucala:1,29 mm
-os nazal: prezent
Si bineinteles, trebuia sa fie si ceva in neregula, dupa atatea valori de normal: sex: masculin (100%). Mie mi-e indiferent, dar tati vroia neaparat fetita. Inca nici nu i-am spus pentru ca e plecat in Franta, in delegatie, asa ca pana se intorce pastrez informatia doar pentru mine.
![]()
M-a intrebat medicul daca vreau sa stiu sexul si i-am raspuns ca daca e fetita vreau sa stiu sexul, daca e baiat nu vreau sa stiu. Si imi zice: Pai, fetita data viitoare, ca acum e baiat 100%. Dar data viitoare nu cred ca va mai exista pentru ca am trecut in primele luni prin niste perioade cu varsaturi foarte nasoale, asa ca am zis ca e prima si ultima data. Si nici nu vreau sa-mi asum riscul de a face si a doua oara tot un baiat. Atunci chiar ca ma enervez si fac atatia copii pana iese fata.
Mi-a dat o gramada de poze( una unde se vede foarte clar ca e baiat) si un DVD. Daca e dispusa careva dintre voi sa imi explice cum pot sa pun pozele pe net, atunci vi le arat. Stiu ca in trecut s-a mai explicat cum se pun pozele. Indicati-mi macar pagina unde sa caut instructiunile, desi ma enerveaza ca e baiat si nu fata. VREAUUUUUUU FETITA
Crisstiana13+
Bucura-te ca-l ai si ca e sanatos. Nu te intrista ca e baiat. Ar fi chiar culmea.....sa nu fie dorit ca pe fetita. Sanatate multa!
POZELE MELE
crisstiana spune:
Mersi adra, si eu zic tot la fel. Important e sa fie sanatos, insa deja stiu ca nu o sa scap pana nu fac si o fetita. Si nu mai vreau sa trec prin chinul varsaturilor inca o data si cel al nasterii, de asemenea.
Crisstiana,
13+
darleena spune:
Crisstiana daca imi zice dr. saptamana viitoare ca e fata, fac eu schimb cu tine ![]()
si eu am cateodata gleznele foarte umflate, dar daca tin picioarele sus se mai relaxeaza.
19+ ??? 
Pana vine bubu 
poze bubu mic
mihuta spune:
Crisstiana, felicitari pentru baietelul tau cel frumos si sanatos ! Eu nu dau fata mea , incearca la mamicile de gemeni, daca are vreuna o fetita in plus ! ![]()
Adina, pai dunga n-apare la toata lumea, dar eu am citit ca la cele la care apare se vede mai repede daca ai pielea mai subtire . Sa stii ca nu e nici o scofala ca e subtire ca se vad toate vinele si vinisoarele prin burta, bleah. Si probabil ca va face si vergeturi la greu (din fericire am si asa pe laterale, asa ca nu o sa fie cine stie ce soc...)
Am terminat si eu de citit tot ce am pierdut, Erika super fain site-ul motherhood, chiar au haine ok, adica imbracabile, adica nu saci sau colanti. Eu pana una alta mai detin destule haine mai mari asa ca in afara de panataloni nu mi-am luat nimic.
17s +
Sophia 80%
danangie spune:
Buna seara fetelor,
Ce mai faceti? Cate fetite si baietei pe aici!!!! Sa va traiasca si sa fiti sanatosi!
Eu sunt mai bine. Am avut momente extrem de grele, dar au trecut. Acum am trecut de depresia care pusese stapanire pe mine. am avut chiar curajul sa pun mana pe burta unei colege de-a mele care e gravidutza in 21 de saptamani. si m-am simtit bine si mi-am pus si dorinta. Sa dea Domnul sa se indeplineasca.
Eu inca astept sa fac laparscopia asta. chiar azi am fost la spital sa vad de ce nu ma mai chiama astia.......luni am duc sa fac eco sa vad cum e chistul si uterul. Ar fi prima eco dupa chiuretaj.
Abia astept sa intru in concediu. Mai am de asteptat pana pe 15 august din pacate. Sper sa treaca repede timpul.
ANCA, PUSSI ce mai faceti? sunteti bine?
JASMINE tu? Ce mai faci? Esti tot in Spagna? Parca asa am citit odata.
BB vacanta placuta pentru cand va veni ziua sa plecati spre It.Sau deja ai plecat??
Va pup si numai bine!!
POZELE MELE
adinag spune:
Mihuta, am si eu venele astea mari pe burta. Eu oricum am vene pronuntate tare, acum arat chiar ciudat! Iar vergeturi am de la prima sarcina. mi-au iedit peste noapte, exact cu o saptamana inainte de DPN... Va dati seama ce bucurie, eu credeam ca am scapat!!!
Danangie, ma bucur ca esti mai bine si abia astept sa citesc ca ai bb in burtica! 
Voi cam toate stiti ce va fi bb, numai eu nu
Nu ma mai joc asa!!!

Va pup si noapte buna, ca tocmai se balaceste Jasmina in baie si merg s-o scot si s-o bag la culcare... Azi trebuiai sa aiba picknik in gradina gradinitei, cu serbare si parinti etc., dar tocmai azi a plouat vreo doua ore si era uda iarba, asa ca am facut noi picknik in propria sufragerie, deci la mine arata ca la nebuni acuma! ![]()
Adina 12+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

. Mie mi-e indiferent, dar tati vroia neaparat fetita. Inca nici nu i-am spus pentru ca e plecat in Franta, in delegatie, asa ca pana se intorce pastrez informatia doar pentru mine.
, desi ma enerveaza ca e baiat si nu fata. VREAUUUUUUU FETITA