Mamici de Noiembrie-Decembrie (33)
Raspunsuri - Pagina 12
mbontos spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
De la dr ginecolog i-au medical platit 100%?
anca 19+
Maria
poze
Anca, eu am luat concediul medical de 100% de la medicul de familie. Dar nu se da decat pe max. 5 zile, stai nu?
19+
mbontos spune:
quote:
Originally posted by bebika
Darleena scurgerea e de culoare alb-galbuie si ma cam deranjeaza ,nu mai suport tampoanele zilnice ma irita pe caldura asta
poze nunta si cu bb
vine bb
ADRIANA 14+
Bebika, si eu am scurgeri la fel ca tine. Poate incerci sa faci cate o "baita" cu un ceai de coada soricelului amestecat cu galbenele. Ajuta mult!
19+
darleena spune:
Bebika ce sa zic? Daca e foarte abundenta, poate ca ar trebui sa faci niste investigatii, sa nu fie vreo infectie.
19+ ???
Pana vine bubu
poze bubu mic
dany26 spune:
Fetelor desi pana acum am pus doar 2 kg....am observat azi ca mi-au aparut venisoare multe verzui in lateralele busrtii si nu am burta mare....ci destul de mica...
Si de asemenea pe decolteu...adica deasupra tatzelor...
Of oare nu exista nimic de facut crema...sau altceva ca sa se mai diminueze????
16 + ANDREI
adra_bell spune:
Bebika, eu am avut o candidoza, care nu este chiar o scurgere, ci o chestie mai solida asa, tot alb-galbuie. Am luat Gynozol de 200mg.
Adra_bell 17+ cu Eva-Elena
mbontos spune:
Si eu m-am confruntat cu condidoza (inainte de sarcina), dar era insotita si de inflamarea labiilor, pe care imi aparusera si ceva "bobite", dar toate insotite de usturime. La voi cum e?
19+
Victo spune:
inseamna ca io m/am grabit ca fata mare la maritat cu eco morfo a mea la 19 sapt si 3 zile...... io/s stresata din alte motive si am zis ca sa mai am timp sa mai ajung o data la Iosup, in sapt 24...caci in 16 iulie plec din Buc...
o sa vad ce/mi spune el.
greu cu caldura asta...ma chinui sa tot beau apa...doar minerala reusesc ca aia plata...
19+ si gimnastul/a
RGE spune:
MBONTOS...coada soricelului nu este recomandata in sarcina..si eu am facut candida..destul de urata cu mancarimi noaptea de ma suiam pe pereti....mergeti sa va ia secretie si o sa va dr ovule sau crema
ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
slimatei spune:
BB cum sa fac sa te vad si eu mumoasa? caci mie nu-mi deschide zice yahoo foto inchise ....???!!!
ce treaba are sa nu mananci patè ca eu cand mi-a foast pofta am mancat, dar nu mi-a zis nimeni ca nu am voie si de ce sa nu am voie?
aaaaa si inca ceva vvvvaaaa rrrroooggg sa nu mai vb de mancare imi faceti pofta si tb neaparat sa mananc....uuufff poftele astea! eu de mica-s pofticioasa; mama imi zicea ca daca eu sunt mereu asa cand am sa raman insarcinata nu am mai fiu .. da, de unde...? ca-s tot la fel 1
stefania
12+
Vasari spune:
Buna tuturor! Nu am mai intrat de mult timp pe forum, de fapt am incercat, dar sanse sa recuperez se pare ca nu exista :). Am vrut sa spun doar "prezent", ca tocmai am trecut de hopul cu TT (dupa bitest asta a fost o confirmare ca totul e ok). Daca poate cineva sa completeze si pt mine in lista dr. cu care nasc ar fi super - Adriana Simonescu, Giulesti. Deocamdata o fetita.
La un moment dat s-a discutat pe forum de prelevarea celulelor stem. Poate sa-mi dea cineva informatiile? Am tot amanat sa discut asta cu doctora si nici nu stiu daca o sa aibe timp sa-mi dea chiar toate detaliile. Multumesc mult.
21