APARTAMENT in ansamblu rezidential

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Dana- noi cand am fost aveau preturi f bune. sau cel putin asa mi se pareau mie. Stiu ca ne dadusera oferta pt triplexurile care ne interesau si cel la care ne hotarasem daca faceai calculul pe mp era putin peste 1000 de euro (evident, fara tva). Erau preturile de inceput....se vindeau atunci apartamentele, desi ei nu aveau un precontract sa-ti prezinte. Semna lumea de ziceai ca e gratis. Stiu ca am stat la ei in sala de conferinte vreo 2 ore pana s-a eiberat cineva sa poata sa stea si cu noi de vorba.
Eu mai aveam putin si semnam, dar apoi am vorbit cu avocata noastra si ne-a zis ca ne riscam prea mult sa semnam un asa precontract. Noi nu am vrut sa dam nici taxa de rezervare pana nu ne-au pus la dispozitie un precontract, lucru care a durat vreo 2 saptamani. In final, faptul ca nu prea puteau sa ne raspunda la toate intrebarile si ca nu au vrut sa schimbe o clauza aberanta din contract ne-a facut sa ne razgandim. Am suferit f mult, ca deja ma visam in frumosul triplex. luni de zile am tinut brosurile de la ei, ca nu ma induram sa le arunc.

==========
Corina 27+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Lasa Corina, n-a fost sa fie. Dar voi parca va luaseti o casuta frumoasa prin Baneasa, ce s-a intamplat cu ea de va uitati dupa apartament? Stiu ca v-am citit si pe alt forum.... Si chiar am vazut poze cu casa voastra si am admirat interiorul ca exteriorul era destul de pustiu la vremea aia.
Parerea mea e ca o casa pe pamant e sfanta, daca o poti avea si intr-o locatie convenabila....ala chiar ar fi idealul de locuintza.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Stam la casa acum. Cu banii pe care vroiam sa-i dam pe apartamentul din Incity ne-am luat casa de 260mp utili, cu o curticica.
Avem un apartament de vacanta intr-un mini complex rezidential.

==========
Corina 28+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=102194&REPLY_ID=4074688
n cati ani estimati ca se poate recupera investitia initiala ?

[/quote]

Pai depinde care e investitia initiala .
Dar facem un calcul bazic, sa zicem, ipotetic.
Luam un ap de 2-3 camere de un pret mediu-jos 120.000 e cu avans minim de 20.000 si credit de 100.000 la care e rata ~ 600 e/luna.
Se inchiriaza mediu 800 e/luna (vorbim numa' de bloc nou, in zona buna) din care se plateste rata de 600 si ramane un profit net de 200/luna *12 luni = 2400/an. Rezulta ca investitia initiala de 20.000 se amortizeaza in 8.3 ani. Mai mult sau mai putin 1 an, fct de celelalte costuri, dar oricum e foarte bine. Pentru cineva care nu vrea bataie de cap cu furnizori, mari birocratii, angajati... fa comparatie cu o firma ce tb sa produca ceva, punand la bataie doar 20.000e.

[/quote]

asa calcule sa tot faci ..adica o zona buna ...dai pe apt 120 000 euro ....si inchiriezi cu 800 lunar. ...tu chiar crezi ca asa ceva e posibil?
arata aici la oameni sa te creada niste anunturi ...vind apt in zona X cu Z cam. cu 120 000...si apoi inchiriez apt in zona X cu Z cam. cu 800 euro...poti sa faci asta?
[/quote]

"Calculelele" de mai sus sunt usor eronate in sensul in care 100.000 credit la banca..nu inseamna 100.000 de plata/final....chiria de 800/luna..nu e chiar 800/luna (vezi impozitele)..si chiria probabil "scade" in timp ca urmare a "invechirii" imobilului...si mai sunt alte "mici probleme"..ce fac parte din categoria "risc"...restul..cred ca-i perfect "valabil"..in teorie

Era vorba de investitia initiala si de preturile din piata imobiliara la acea perioada, vanzare-inchiriere. Vorbesc di proprie experienta, am avut un apartament de 2 camere (cf 1 sporit), in bloc din 88, inchiriat din 2002 pana in decembrie 2007, cand l-am vandut cu 140.000 e, fara mari imbunatatiri. Primeam chirie 450 e pe un apartament gol, cu utilitatile din 1900 toamna + termopan. Si ma mai sunau din cand in cand agentiile care ma aveau in baza de date sa ma intrebe daca n-a plecat chiriasul. Acum poate nu mai e acelasi lucru (sigur, de fapt), am prins ultimul tren, cred.

Mai vorbim in ianurie, cand voi lua in primire apartamentul de la Asmita ( eu sunt vecinaaaa!!!) si va spun atunci cu cat l-am inchiriat si cum arata calculele in noile conditii.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Daca va intereseaza un apartament foarte bun intr-un cartier rezidential in Pipera, foarte liniste , langa padure etc. , eu am unul pe care il vand pentru ca imi fac casa. Zona e super, nu ma indur de el, dar trebuie sa-l vand ca nu am bani si de casa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Mai vorbim in ianurie, cand voi lua in primire apartamentul de la Asmita ( eu sunt vecinaaaa!!!) si va spun atunci cu cat l-am inchiriat si cum arata calculele in noile conditii.

Iata..vecinaaa!..dar inteleg ca nu vom da bb-ii impreuna in leagane..

Pai "calculelele"..pentru Asmita cred ca or sa arate pt. chirie..catre 1300-1500E/luna..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Sunt interesata daca exista printre voi persoane care au incheiat un antecontract de vanzare-cumparare pentru un apartament intr-un complex rezidential si apoi au reziliat contractul (din diferite motive, spre ex. constructorul nu a respectat specificatiile tehnice din contract).
Multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mama_lui_alex

Citat:

Iata..vecinaaa!..dar inteleg ca nu vom da bb-ii impreuna in leagane..

Pai "calculelele"..pentru Asmita cred ca or sa arate pt. chirie..catre 1300-1500E/luna..

Ooo ce veste minunaaataaa!!!

Stii ce e culmea? ca eu niciodata nu am cerut mult nici la chirie, nici la vanzare, pentru ca nu am crezut ca o sa iau banii respectivi si nici nu imi place sa ma targuiesc, nici macar la piata. Pur si simplu mi s-a oferit!! De ce sa mint, m-ar salva de la multe o asemenea chirie (abia saptamana asta am aflat!!! e deja schitata surioara lui Matei a ajuns unde trebuie). Asta e motivul pentru care nu vom fi vecine! Cand l-am contractat ma pregateam de un tratament lung si costisitor de fertilizare, asa ca am ales 2 camere, iar la nici 2 saptamani dupa ce am platit am aflat ca nu mai am nevoie de nici un tratament , in schimb am nevoie de 3 camere. Acum se pare ca am nevoie de 4!

Eu ma gandeam la ceva de genul 800E, dar daca mi se ofera mai mult nu pot spune nu

MINUNEA MEA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

MAMA_LUI_ALEX vii pe noiembrie la petrecerea de la Asmita? Poate ne vedem acolo.

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Citat:

MAMA_LUI_ALEX vii pe noiembrie la petrecerea de la Asmita? Poate ne vedem acolo.

MINUNEA MEA

am primit invitatia..cica este o "manifestare" exclusiv feminina....si cica e si pe 5..si pe 6..inca nu le-am confirmat..caci nu stiu cum va fi sapt. viitoare la job (sapt.asta am avut niste zile de mare-mare..kko)

Mergi la inceput