APARTAMENT in ansamblu rezidential

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Cu atat mai mult trebuie sa vii ca sa te binedispui.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Mai, astia va iau ochii cu petreceri (pe care fie vorba intre noi, le-ati platit tot voi cu varf si indesat) ca sa nu va prindeti ca au multe luni intarziere. Cine zicea ca ia apartamentul in ianuarie? Dupa cum arata blocurile alea mai degraba in celalalt ianuarie.
V-o spun din proprie experienta, dupa ce e ridicat blocul, mai dureaza cca un an finisajele.
Eu astept sa ma mut din iunie si nici acum nu se stie cand va fi curent si gaze in blocuri... Sper din tot sufletul sa facem Craciunul in casa noastra ca de nu.....

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Stai linistita ca am mai fost la petreceri, nu ametesc eu din atata lucru. Blocul meu e gata mai de mult, dar voi vedea eu astazi.

MINUNEA MEA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Aaa, nici nu ma gandeam ca te ameteste.. poate doar cu shampanie, dar te mai face sa uiti de neseriozitatea lor daca "au fost draguti" si te-au invitat la petreceri, astea sunt in scopuri pur comerciale si stiu ei mai bine ce efect au.
Ai luat in blocul 7? In ala am fi luat si noi daca ramaneam la Asmita, era singurul bloc cu ap de 4 camere din faza 1.
Ce intelegi prin gata? ca si al meu e gata de asta primavara dar inca nu ne putem muta in el. Gata adica finisat? sanitare, parchet, faianta, gresie, usi alee de acces, lift? Ma indoiesc dupa cum arata pe afara dar daca zici tu....probabil ai vizitat si ai vazut.
Sa-l stapaniti sanatosi si cat mai putine dezamagiri!

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stelab spune:

dana - nici nu ma gandeam ca nu te-ai mutat pana acum in noua casuta. Care este motivul?
Noi ar trebui sa primim cheile pe 15 decembrie, sa inteleg ca va mai dura vreo jumatate de an pana ma mut???

Mergi la inceput

Stela, apartamentul e gata din iunie si cheile la noi dar de atunci ne tot duc cu vorba cu utilitatile, si ne-au mintit la greu toata vara ca peste 1-2-3 saptamani ne putem muta si cand colo ei stiau clar ca nici cerere nu facusera la apanova sau celelalte. Niste nesimtiti, sper sa nu patiti asa dar oricum mai bine nu va faceti planuri pana nu va vedeti cu cheile si cu utilitatile.
Vezi ca la Electrica poate sa dureze pana la 90 de zile pana ai contor la usa si curent la prize. Aia nu mai depinde de constructor ci trebuie sa-ti faci tu contract cu Electrica.
Despre celelalte inca nu stiu, noi speram sa ne dea santierul utilitatile si sa le platim la ei pana avem noi contractele noastre, dar nu stiu cum ne pot masura ei curentul si gazele, ca un apometru poate oricine sa-si puna.
Noi am mobilat in cea mai mare parte, ba chiar m-am apucat sa-mi aranjez si boarfele in dulapuri, macar pt psihic, dar degeaba daca nu avem apa, gaz, si curent.
Am pus poze in album cu apartamentul ne/mobilat.
Multa bafta!

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stelab spune:

Multumesc Dana. Sunt foarte utile informatiile tale.
Am vazut pozele, iti inteleg si nemultumirile, dar eu totusi cred ca merita. Este un apartament foarte frumos si spatios. Sa-l stapaniti sanatosi si sa va bucurati de el. Imi place si bucataria. Pana la urma ai luat-o de la Mobexpert??
La noi sper sa mearga un pic mai repede cu utilitatile, pentru ca se ocupa ANL-ul de ele. Saptamana viitoare deja trebuie sa mergem la Distrigaz pentru contrcatul de gaze si sper ca si celalalte sa mearga mai repede. Teoretic la 15 decembrie, ar trebui sa avem si utilitatiile.
Dar, din experienta ta, nu cred ca trebuie sa ma imbat cu apa rece .

Mergi la inceput

Stela, nu stiu ce sa zic, nu vreau nici sa te sperii, dar eu sunt campioana la imbatat cu apa rece, acum realizez cat am putut fi de prosti sa-i credem toata vara ca mutarea e aproape. Daca mi-ar fi spus cineva in iunie ca nu ma voi muta nici pana in noiembrie, i-as fi zis sa-si vada de treaba si as fi gandit ca vorbeste invidia din el.
Despre apartament asa e, ai dreptate, cu toate necazurile tot e afacerea vietii noastre, am dat pe el+doua garaje mai putin de 50% din pretul actual de pe site, am luat mp de apartament nou mai ieftin decat l-am vandut pe cel vechi, deci ar trebui sa suportam toate necazurile fara comentarii, dar era dreptul nostru sa ne mutam pana la 8 iunie sau sa primim penalizari pentru fiecare zi de intarziere.
Apartamentul este super, foarte spatios si frumos finisat, zona este foarte frumoasa, verde si civilizata, si mai ales aproape de serviciul meu. Deocamdata suferim din greu, ma car cu copilul din Berceni la gradinita in Titan si apoi fug la serviciu in Decebal, la plecare tot asa. Suntem pe drumuri de la 7 dimineata la 6 seara cel putin. Uneori imi vine sa ma mut asa, fara nimic, fara curent, gaze, apa ne poate da drumul, dar macar as avea spatiu, intimitate si am fi aproape si de gradinita si de serviciu.
Mobila de bucatarie am luat-o de la Mobexpert (Michela) si ne-a costat vreo 140 mil numai mobila. Camera fetelor am facut-o la Neoset si ne-a costat vreo suta de milioane, dormitorul nostru este tot de la Neoset luat acum vre-o doi ani, si mai avem un mobilier de birou si o bibliteca toate de la Neoset carate de la ap. vechi demontate si montate la loc.
Mai avem de mobilat dining-ul si living-ul, pt dining am ramas cu gandul la Ikea la o masa din aia de lemn si niste scaune.. sa vedem, era si un bufet tot in stil rustic in catalogul trecut dar nu cred ca il mai gasim.
Pt living inca nu ne-am hotarat, ne place o biblioteca de la Sortem si una de la Mobexpert (Oak spirit), sper sa reusim sa mobilam si restul si sa ne putem pana la Craciun, asta e cea mai mare dorinta a mea, un Craciun frumos in casa noua, ramane de vazut daca va fi asa...

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

dana D,

aici e o problema in contract cred; nu era normal ca dezvoltatorul sa se ocupe de utilitati si voi doar sa transferati contractele pe numele vostru?
as e prevazut in contract, ca apt va fi predat cu utilitati la usa urmand sa faceti voi racord pana in apt?
imi inchipui cum e sa-ti doresti sa te muti in casa noua iar lucrul asta se prelungeasca dincolo de limita rabdarii...

pentru sora mea, eu am cumparat de la Erbasu un apt de 3 camere intr-un bloc finalizat in 2007; predat dupa terminarea perioadei de gratie dar finalizat super ok; tot ei s-au ocupat si transferul contractelor de utilitati, evident contra cost dar mie mi-a convenit ca n-am umblat pe nicaieri.

acum am cumparat pentru noi la New Town; am semnat in toamna 2007 si blocurie sunt ridicate in termen, urmeaza sa ne mutam in martie 2009; aici pe masura ce se ridica la rosu se si finiseaza interior.

Mergi la inceput

Ella, chiar la tine ma gandeam ieri!

Astia de la Asmita au inceput sa ne cheme sa vedem apartamentele, sa ne luam masuratori pentru mobile, sa facem verificari la executie si montaj si sa ne exprimam obiectiile si eventualele modificari.
Am vorbit cu cineva care a spus ca acum o luna nu erau facute racordurile la utilitati, poate intre timp le-au facut. Cum sa formulez niste conditii la efectuarea verificarilor instalatiilor? Ma intereseaza sa specific undeva ca daca instalatiile nu sunt functionale nu se cheama ca am facut verificarea lor.

si a cui o mai vrea sa vina 8 +

MINUNEA MEA

Mergi la inceput