am divortat -cum le spun parintilor
Raspunsuri - Pagina 5
BalMascat spune:
eu as spune ca suntem intr-un impas si ca ma gandesc sa divortez.
si dupa un anumit timp (4-5 luni), le-as spune ca am si divortat.
mi-ar fi jena sa le zic ca-s divortata deja. prea le-as da in cap cu bumerangul. scurt si cu efect
asa ii pregatesti dinainte si intre timp se obisnuiesc si cu ideea.
ei te vor simti relaxata (ca deh...a trecut ceva vreme de la divort) si vor vedea ca daca esti multumita asa, vor fi si ei impacati.
bafta ca usor nu e
goldi spune:
Da, si eu as lua-o cu incetisorul, pentru ca daca ii pui in fata faptului implinit, te pomenesti ca dupa aceea vor sta cu grija: ce-o mai face fata noastra ? cine stie ce i se intampla si ea nu ne spune?
Stiind care este continuarea, poti fi mai degajata in a le spune cate putin, la fiecare telefon.
Elise spune:
mda, cam dificila situatia.
Daca as vrea sa ii anunt ca am divortat, dar cit mai succint, si fara justificari, as formula ceva de genul:
"uite, acum citeva luni am divortat si mi-a fost greu sa va spun. Dar pentru mine e important sa fiu sincera cu voi, pentru ca n-am pe altcineva mai apropiat. Nu ma simt bine cind va ascund ceva. Si sint sigura ca oricum voi ati intuit, pentru ca ma cunoasteti atit de bine. Aa ca orice incercare a mea de a disimula era inutila. Doar sinteti parintii mei. Pa pa si mai vorbim "(cind va revenitzi ).
Cu asta accentuezi faptul ca ei sint importanti pentru tine si pui in prim plan relatia ta cu ei, prezinti intr-o lumina favorabila legaturile afective dintre voi si minimizezi partea cu "divortul" - il mentionezi asa, doar ca detaliu care te-a facut sa te simti vinovata fata de ei.
O imbrobodire de genul asta... vezi tu.
Elise & BBLisa
Tzuni spune:
Au Internet? Daca da, trimite-le "in dar" subiectul asta!
URGENT
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
meg67 spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
URGENT
dadada...adu-i aici ca ii lamurim noi
hristina spune:
quote:
Originally posted by meg67quote:
URGENT
dadada...adu-i aici ca ii lamurim noi
meg
_
just a drop of water in an endless sea
Kasi si Victoria
Clover spune:
Asta da subiect peste 30 de ani "Fiica noastra a divortat si nu ne-a spus timp de un an. Cu ce am gresit ca parinti?"
Michelle, pe unde ai disparut?
Keep the promises you make to yourself.
Rufus spune:
quote:
E cea mai tare idee. Nu stiu cum vor reactiona oamenii, dar mie mi se pare beton.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007