nasterea la euroclinic

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Fetelor, doresc sa ma alatur grupului de mamici "Euroclinic", intrucat am decis sa merg acolo ptr urmarirea sarcinii si nastere.

Am facut programare la dr. Roxana Constantin (o stie cineva??) e 24 iunie (atunci am gasit, voi intra in 10 sapt). La prima consultatie de luare in evidenta imi face eco?? (as vrea sa vad ca e totul ok)
mersic

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

N-am mai nascut nimeni recent la Euroclinic?
Eu voi naste prin cezariana acolo sapt. viitoare (marti pe 4 august) cu dr. Emel Nuraltay.
Daca mai aveti vesti/ informatii/ comentarii noi va astept cu drag...

Pupici!

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 38 sapt. Daria Ioana
AMR - 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Dilaural, fii fara grija ca totul va fi bine, atat pt tine, dar mai ales pt bebe. Sunt conditii bune, din pdv medical, tehnic si uman.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01/2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

ma bucura tot ceea ce am citit aici despre euroclinic . imi doresc sa nasc acolo sigur prin cezariana - sunt batranica pentru nastere normala . cum se face ? se face anestezie generala ? care-i mai buna?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idelcuescu spune:

Buna ziua,sunt noua pe forum,ma numesc Iuliana din Pitesti,mamica unei fetite de 2 ani si jumatate si insarcinata cu surioara ei in 6 luni.O sa nasc si eu in jur de 30 noiembrie la Euroclinic,cu dr.Herghelegiu.Prima nastere am avut-o la Polizu cu dr Oana Toader,a fost bine ,dar conditiile de acolo sunt de evul mediu,aparatura si Spitalul in sine par ca de sf de secol trecut.Noroc ca am fost ok amandoua ,ca asistentele sunt de groza ,cele de la copii nici nu mi-au arata cum sa o alaptez,mi-au dat-o in brate,cum ea nu vroia sa manance nici nu s-au complicat sa insiste,am sunat dupa ele mereu,ca sa mai mi-o puna la san,altfel..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

tocmai de aceea am ales aceasta varianta pentru ca va fi prima nastere si dorim ca amintirile sa fie unele frumoase , fara complicatii . daca nu voma vea bani atunci , nu se stie , vom face credit , dar voi naste numai acolo . iti doresc numai bine si nastere usoara si un bb sanatos tun .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Gabriela,

am mai scris eu la inceput despre experienta mea la Euroclinic. E superb, conditii super, personal medical politicos si atent, cea mai frumoasa experienta.
Cezariana am facut si eu, dar numai pentru ca nu am putut natural; am stat in travaliu o zi si noapte, dar nu a vrut bb sa iasa asa. Mi-a facut hatarul dr Petrache si m-a lasat sa incerc, dar pana la urma tot la ceza am ajuns. Am facut rahi-peridurala, cea mai misto inventie, cel mai frumos compromis intre cezariana cu anestezie totala si nastere naturala. Vezi bebika imediat, recuperare clar mult mai usoara, ce sa mai! Eu m-am recuperat f repede, desi nu pot sa neg ca ma durea abdomenul, sigur, ca doar era taiat, dar dupa 3 zile (maxim) alergam pe scari la farmacie, la modul cel mai propriu. N-am luat nici un fel de pastila calmanta, dupa ce am iesit din spital. Si dupa operatie nici in spital n-am mai cerut nimic, incepand cu a doua seara... nu a fost nevoie.
Iti urez sa ai o nastere cel putin la fel de super ca a mea si un bb papacios si sanatos! Daca mai vreii detalii, scrie-mi pm.
Poop!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buzulina spune:

Si eu am nascut in octombrie 2008 la Euroclinic,prin cezariana, cu d-l doctor Herghelegiu. Super medic si super conditii. Am fost fff multumita.
Pt mine a fost a doua nastere prin cezariana. Desi a fost la 38 de ani, iar prima la 26, am suportat-o mult mai usor si m-am refacut mult mai repede.
Anestezia a fost facut de d-l doctor Steriade. Nu am simtit absolut nimic. Nu mi-a fost rau, nu am fost ametita. Super ok.
Prima nastere a fost la Giulesti. Nu suporta comparatie. Si desi au trecut 12 ani de atunci, la Giulesti nu s-a schimbat nimic, din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

idelcuescu, mai intra si pe aici si spune-ne cum a fost nashterea, daca vei putea.
eu nasc la sf. lui ianuarie si as vrea pareri mai proaspete, te rooog.

Cris, 18+cu ,Ema si Ana(04.04.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Buna ziua mamicilor!
Am nascut si eu la Euroclinic pe 5 mai, prin cezariana (mi s-a descoperit un streptococ de grup B) cu dr. Herghelegiu si dr. Steriade anestezist. Refacerea a fost usoara, rapida si...integrala. Conditiile sunt exceptionale! Daca doriti amanunte, va stau cu drag la dispozitie (poate prin PM sa nu se considere reclama), in masura in care BB Alex imi da voie

Mergi la inceput