nasterea la euroclinic

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraDinu spune:

Buna fetelor,

Eu am termen pe 10 Octombrie si dupa intalnirea de astazi cu medicul meu - Dr Nuraltay - trebuie sa stabilesc o intalnire cu medicul anestezist. Decizia mea este de a naste natural, asta daca la momentul cu pricina nu este necesar sa schimbam in cezariana. Pana acum nu am ce sa reprosez medicului meu sau spitalului. Eu beneficiez de asigurare de sanatate si atunci ma "bucur" de reducerea de cateva procente.
Am vizitat maternitatea sa vad cum este si trebuie sa recunosc ca mi-a placut ce am vazut; pe mine m-au interesat rezervele normale care iti ofera fix ceea ce ai nevoie. In dreptul fiecarei camere erau vaze pline de flori :). La bebelusi nu am intrat din motive de igiena.
Am mai vizitat salile de nastere normala care arata altfel decat imi inchipuiam - oricum este un singur pat/camera de nastere.
Recunosc ca nu-mi vine sa cred ca pot sa ma duc la spital cu "mainile in buzunar", dar conform celor spuse inclusiv de o amica ce a nascut acum 2 luni acolo...chiar nu e nevoie de nimic... (in afara de banutii aferenti care se factureaza :)) )

Daca cineva mai are experiente de impartasit le asteptam cu mare interes.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Buna ziua viitoarelor mamici!
Este foarte adevarat: nu este nevoie sa va luati cu voi ABSOLUT NIMIC!!!! M-am dus sa ma internez doar cu buletinul si cu dosarul de analize. Cezariana am suportat-o extrem de bine, durerile nu au fost groaznice (se lasa cateterul de epidurala, dar nu am mai avut nevoie de supliment de anestezic). Recunosc, am strans un pic din dinti, dar il alaptam pe pisoi si nu vroiam sa influenteze calitatea laptelui anestezicul (dar durerile, repet, sunt perfect suprtabile). A doua zi am facut dus (va puteti spala fara probleme si peste incizie), iar refacuta complet (cat sa pot sa merg o distanta mai lunga) am fost cam dupa 2-3 zile.
Se foloseste o anestezie de tip mai nou (rahi-peridurala), care va permite sa va miscati capul si mainile. Efectul anesteziei trece cam dupa 4 ore (am intrat in operatie la 8, iar la 12 imi simteam iar picioarele).
De acasa am avut o carte si un gel de dus (am eu pitici pe creier si prefer o anumita marca). Va recomand sa aveti papuci de plastic, cei din spital avand talpa extrem de subtire.
Mancarea este excelenta (in prima zi vi se dau ceaiuri de fenicul, chimen si anason la discretie si apa plata) si toate asistentele, infirmierele si tot personalul este extrem (chiar exagerat) de politicos.
Pe bebe vi-l aduce in camera ori de cate ori solicitati, se incurajeaza alaptatul, va invata sa schimbati pampersul, sa faceti baita... vi se raspunde la orice intrebare.
Sanatate multa si curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

si eu am nascut in iunie 2006 la Euroclinic cu dna dr Nuraltay prin cezariana cu rahi-epidurala. Am suportat foarte bine tot. Tot personalul este extrem de amabil, spitalul straluceste de curatenie, conceptul de spaga nu exista. Totul se plateste pe factura. Acum sunt din nou insarcinata cu gemeni si voi naste tot aici. Nu as naste niciodata intr-un spital de stat. Chiar daca costa o caruta de bani dupa parerea mea merita, nu nasti in fiecare zi si daca e sa adunam ban pe ban si sa comparam cata spaga se da intr-un spital de stat si cat costa aici, o sa vedem ca diferenta nu este chiar foarte mare.
Pentru bebei au tot ce trebuie, inclusiv incubator, sectie de terapie daca Doamne Fereste este cazul. Am o prietena, care a nascut la Medlife si a fost la fel de multumita.
Dupa parerea mea, macar exista o alternativa la sistemul de stat, care este foarte precar. Pana la urma alegerea este a fecareia, si nu cred ca tine de fite, asa cum de multe ori am citit.

Sabina 10+, mamica Alexandrei

http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cireshka spune:

Salut tuturor!
Sunt insarcinata in 4 luni si momentan imi urmareste sarcina doctorul Aboayesh Said, in cadrul unei policlinici de stat.
Recunosc ca in prima faza nici nu ma gandeam sa ma duc la o maternitate particulara, dar citind forumurile am inteles ca spitalele de stat nu sunt chiar cea mai buna alegere.
Pana acum am vazut ca in Bucuresti cele mai bine cotate maternitati particulare sunt Euroclinic si Medlife.
Din ce scrie pe site, pentru nastere normala tarifele sunt 6000 RON la Euroclinic si 5500+870(cazare)=6370 RON la Medlife, adica foarte apropiate. Ei sustin ca peste acestea nu ar mai fi alte costuri.
Voi ce parere aveti?
Si mai am o curiozitate... vad ca majoritatea celor care au nascut la clinici private au facut cezariana. Ati ales voi asta sau a fost nevoie? Eu as prefera nastere normala cu epidurala.
E vreo mamica ce a nascut asa la Euroclinic/Medlife? Cum a fost?
Si, nu in ultimul rand, prietenul meu ar vrea sa asiste la nastere. Este permis tatalui in sala de nasteri?

Va pup si spor la bebei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsana_cs spune:

Buna. Citeam acum 3 saptamani pe acest forum despre nasterea la Euroclinic si nu imi venea sa cred ca nu iti trebuie absolut nimic acolo(eu urmand sa nasc la euroclinic). Dar am nascut acum 2 sapt si am vazut ca este adevarat. Am nascut prin cezariana cu domnul doctor Dinu Alexanru, care este un medic de nota 10, iar ca anestezist am avut-o pe d-na doctor Anca Visan. Mi s-a facut anestezie rahio-epidurala si a fost totul perfect.In timpul operatiei d-na doctor Visan a stat tot timpul langa mine, ma intreba daca sunt ok si imi explica tot ce se intampla. Dupa ce au scos-o pe cea mica, a mai durat operatia cam o ora si un pic. Nu ca vreau sa le fac reclama, dar chiar nu am nimic ce sa le reprosez. Ma bucur ca am facut aceasta alegere si imi aduc aminte de nastere cu placere. As mai face inca 10 operatii de cezariana acolo. Asistentele sunt mereu zambitoare si te ajuta cu placere fara sa astepte sa le bagi bani in buzunar iar conditiile sunt ireprosabile. Cea mica statea cu mine ziua, iar noaptea le rugam pe asistente sa o ia ca sa pot dormi. Dupa patru zile am plecat de acolo pe picioare mele, fara dureri de burta si cu o fetita superba in cosulet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsana_cs spune:

Cireshka, din cate stiu taticii nu au voie in sala de operatii, dar ar trebui sa te interesezi.

Numai bine si nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cireshka

Salut tuturor!
Sunt insarcinata in 4 luni si momentan imi urmareste sarcina doctorul Aboayesh Said, in cadrul unei policlinici de stat.
Recunosc ca in prima faza nici nu ma gandeam sa ma duc la o maternitate particulara, dar citind forumurile am inteles ca spitalele de stat nu sunt chiar cea mai buna alegere.
Pana acum am vazut ca in Bucuresti cele mai bine cotate maternitati particulare sunt Euroclinic si Medlife.
Din ce scrie pe site, pentru nastere normala tarifele sunt 6000 RON la Euroclinic si 5500+870(cazare)=6370 RON la Medlife, adica foarte apropiate. Ei sustin ca peste acestea nu ar mai fi alte costuri.
Voi ce parere aveti?
Si mai am o curiozitate... vad ca majoritatea celor care au nascut la clinici private au facut cezariana. Ati ales voi asta sau a fost nevoie? Eu as prefera nastere normala cu epidurala.
Si, nu in ultimul rand, prietenul meu ar vrea sa asiste la nastere. Este permis tatalui in sala de nasteri?

eu am nascut acum 3 ani prin cezariana.sotului nu i s-a permis accesul in sala de operatii. stiu ca la natuala il lasa.

Sabina 15+ cu Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cireshka

Salut tuturor!
Voi ce parere aveti?

Eu am nascut anul trecut natural o minune de fetita la Euroclinic. Costurile sunt cele de pe site, totul e trecut pe bon. Sotul a asistat la nastere, m-a tinut de mana...au fost faze din alea ca in filme; eu ii ziceam sa ma maseze, sa-mi dea mana, sa ia mana de pe mine a fost f emotionant. Pacat ca nu am luat aparatul foto cu noi, dar a facut poze cu telefonul. asa ca am poza cu fetita exact cd a iesit si inca avea cordonul, poza facuta de tati, emotionat, evident.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns little15 spune:

Buna fetelor,

Sunt si eu pacienta dr. Haiduc.

Am marea rugaminte sa-mi trimiteti si mie lista cu tarifele practicate la Filantropia.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idelcuescu spune:

Si eu em nascut in data de 25 nov la Euroclinic,normal,a doua nastere normala ,prima la Polizu,am deci 2 fetite,cu Dr Herghelegiu,cu anestezie cu dr Steriade,a fost totul ok, a costat 2 nopti si 3 zile 6600 lei,m-am recuperat repede si am plecat acasa,nu am mai stat mai mult,se mirau toti pe acolo ca plec asa repede acasa.Daca mai vreti informatii cu placere,scrieti-mi la idelcuescu@yahoo.com.Bafta burticilor si sa stiti ca nasterea normala e o minune,te refaci imediat,eu deja la o saptamana dupa nastere sunt apta de toate,nu mai nici burtica

Mergi la inceput